Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yan sanayi ekran konusunda fikriniz var mı?

İnternette biraz araştırdım baya problemler yaşayanlar var dokunmatiğin saçmalaması,sarı ekran,ekran ışığını pilin ömrünü bitirmesi pil şişmesine sebep olması,kontrast vb şekilde siz ne diyorsunuz bu yan sanayi ekranların en kalitelisi bile olsa ne kadar iyi olabilir?

Apple store'da mı yaptırsam biraz tuzlu geliyor ama telefon toptan çöpte olabilir yan sanayi ile kararsız kaldım ne önerirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam benim iTunes sürümü 12.1.2. Güncellemeleri Denetle dediğimde "iTunes'un bu sürümü (12.1.2) en son sürümdür." diyor.
    İnternetten de araştırdım ama sebebini bulamadım. Neden yeni sürümü görmediğine dair bir fikriniz var mı?
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    ben telefona yan sanayi ekran koruyucu bile taktırmam kaldı ki ekran taktırayım hocam, ucuzdur vardır illeti unutma bunu :)
  • bir sorunum var.Daha önce cihazım ip6 idi.şuan 6s kullanıyorum.telefonu pc ye bağladım ilk defa ama aygıtlarda görmüyor.
    İtunes son sürüm.Aygıtlardan baktığımda aşağıdaki resim gözüküyor,ip6 varken çok önceden oluşturulan gözüküyor.yapmam gereken nedir?

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum. Sebebi bizim Türkiye'nin bazı Apple serverlarına erişimde sıkıntı yaşamadı olabilir. Yüklü programlar içinden Apple software update uygulamasını bulup çalıştırın ve güncelleme denetleyemediği yaptırın.
    Yada en kolayı.
    Kendiniz indirip üstüne kurun sorunsuz güncellenmiş olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Makale_Helvetia hocamın mesajının altına imzamı atarım. Hatta ahanda attım.
    Önünüzde 2 seçenek var. Ya Apple orijinalini takacak. Yada biraz sorup soruşturup sağlam ve orijinal "çıkma" ekran bulacaksınız.
    Cihazı çöpe atmak demek alacağınız hangi cihaz olursa olsun yeni cihaza +448 TL vermek demek. Bunu unutmayın
  • En az 3000 tl telefona para verip 10 tl lik çakma koruyucunun hesabını yaparız. Telefon düşüp ekran kırıldığında da kafayı taşlara vurarız.
  • Yok hocam kırılan ekran benim eski telefon 5s'in onuda küçük ve düşürmem die sadece çizilmeye dayanıklı ekran koruyucu taktırmıştım ki kullanırken hiçbi zeval gelmemişti temiz kullanıcıyımdır :) kardeşime vermiştim ama hiç aklıma gelmemişti düşürür o diyip cam taktırmak :)

Touch id de çalışmıyormuş hocam sanırım yan sanayi ekranla zaten orjinal ekran taktırıp heryerine cam çektirip silikon kılıfa koyup vericem ona :)) teşekkürler yardımlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

bir sorunum var.Daha önce cihazım ip6 idi.şuan 6s kullanıyorum.telefonu pc ye bağladım ilk defa ama aygıtlarda görmüyor.
    İtunes son sürüm.Aygıtlardan baktığımda aşağıdaki resim gözüküyor,ip6 varken çok önceden oluşturulan gözüküyor.yapmam gereken nedir?

https://m.youtube.com/watch?v=kKRnqGiC2t0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar tamamdır hallettim sayenizde Driver'ı kurunca halloldu.
    Çok teşekkürler.
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    zaten hiç beklemediğin bir anda o telefon yere kapaklanır ve ekran çatırdar :) o yüzden korumayı en baştan yapacaksın ki istenmedik kazalar olmasın hocam :)
  • Kilit ekraninı bu şekilde görünüyor. Arka planda açık uygulama yok. iOS 9.2 kullaniyorum. Cihaz jailbreak'li onunla mi alakalı anlamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Apple Software Update ile güncel sürümü yükledim hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PotterWhoLock

Apple Software Update ile güncel sürümü yükledim hocam sağolun.

Rica ederim hocam. Güle güle kullanın. Allah sıkıntı vermesin inşallah.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Tekrar home butonuna bas bakayım ne olacak :)

Saat görünüyor, ama duvar kağıdı halen bulanık. internette araştırma yaptım, şöyle bir yazı buldum. Bununla alakalı olabilir mi? Yazıda ki ayarı da cihazda bulamadım.

iOS 9'un Beğenmediğiniz Özelliklerini Kapatın

Kilit Ekranında Önerilen Ses - Müzik Uygulamasını Devre Dışı Bırakma:

iPhone’unuzla müzik dinlemeyi seviyorsanız, iOS 9 ile birlikte gelen bir yenilik olan kulaklığınızı takttığınız vakit veya iPhone’unuzu bir stereoya bağladığınız vakit kilit ekranında son kullandığınız müzik uygulamasının çıkması oldukça hoşunuza gidecektir. iPhone’unuzda müzik dinlemekten hoşlanmıyorsanız, Ayarlar – Uygulama ve iTunes Mağazası yolunu izleyerek “Kurulu Uygulamalar”ı kapatarak bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.

http://blog.tamindir.com/ios-9un-begenmediginiz-ozelliklerini-kapatin_12208/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 23 Eylül 2016; 8:18:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 10.0.2 de kulaklık adına düzeltmeler de mevcutmuş, bir ihtimal ses arttırma şeyi de düzelmiş olabilir :) dener misin müsait bir zamanında acaba ?

@infom@n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 23 Eylül 2016; 19:30:25 >
    Amin hocam size de inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

iOS 10.0.2 de kulaklık adına düzeltmeler de mevcutmuş, bir ihtimal ses arttırma şeyi de düzelmiş olabilir :) dener misin müsait bir zamanında acaba ?

@infom@n

10.1 kullanıyorum şuna ama bunda denerim.

Olur hocam sana zahmet dene de haber et bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 24 Eylül 2016; 7:35:30 >
  • 
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.