Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ip6 16gb sahibiyim. 8.3 kullanıyorum fakat son günlerde telefonda takılmalar arttı.

1) itunes üzerinden yedek alıp, telefonu sıfırla yapıp ardından itunesden yedeği kursam fayda eder mi?

2) versiyon yükseltmeyi düşünüyorum, 9.3.5 mi yoksa 10.0.2 mi tavsiye edersiniz?

3) diyelim ki 10.0.2 yükledim 1 hafta kullandım ama beğenmedim, tekrar itunes yedek alıp 9.3.5 yükleyip, aldığım son yedeği itunes üzerinden yükleyebilir miyim? (Yüksek versiyonun yedeği düşük versiyona geri yüklenemez diye birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3)Evet yüksek versiyonun yedeğini yükleyemezsiniz. Ayrıca ios10'dan ios 9'a imzalar kapanmadan dönebilirsiniz. Birkaç güne kapanır imzalar tahminimce.

2) ios 10 kullanıyorum dün akşamdan beri. Kasma yok. 6s. İyi gibi.

1) bilmiyorum. Ama ios 9'un 8'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Batarya da kesinlikle daha hzun gidiyor ios 8'e göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 25 Eylül 2016; 23:54:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayZagor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben indirirken 8 saat 12 saat vs süreler değişiyordu indirirken. İdm indirme yöneticisi ile linki kopyalayıp indirdim yarım saat sürdü.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendireyim istedim. Çarşamba günü telefonu TVT'ye verdim. Problemler kısmına bataryanın performansının düşük olduğunu ve ekranda mavi leke olduğunu yazdım. Onlar da dün beni arayıp ekran değişimi olacağını ve ücretsiz olduğunu, fakat bataryanın kullanım ömrünün bittiğini ve pil değişimi için 430 TL istediklerini belirttiler. Açıkcası internette 275 yazan fiyatı 430 olarak istemelerinden dolayı Apple'a danıştım, eğer bu fiyat güncel haliyse mecbur ödeyeyim diye. Fakat Apple Destek'ten arayan kişi bu fiyatın çok yüksek olduğunu, mağazaların bir miktar komisyon ekleyebileceğini fakat bu kadar çok ekleyemeyeceğini söyledi ve onlarla görüşeceğini söyledi. Sonra beni kıdemli birine aktardı. O kişi de gerekirse İrlanda'daki teknik servislerle ilgilenen departmana şikayet edeceğini söyledi. Pazartesi günü sizi durumdan haberdar edeceğim dedi. Açıkcası ben başka bir Premium Reseller Apple servisine sordum Antalya'daki, orası da 300 TL dedi. Ben de ekran değişimini gerçekleşip diğer teknik servise batarya değişimi için tekrar garantiye vereceğim telefonu. Yani anlayacağınız baya uzadı benim bu batarya mevzusu, sadece batarya değiştirmek için 3. teknik servise gideceğim neredeyse. TVT'deki çalışanlar gayet ilgili fakat fiyatlar baya pahalı. İstanbul'daki Apple Store'lara insanlar şükretmeli diye düşünüyorum.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ne diyeceğimi şaşırdım. Siz zaten benim izleyeceğim yolları denemiş ve yapmışsınız.
    Bu konuyu bir şekilde Apple merkeze ulaştırmak lazım. Ücretli tamirde tek fiyat olması şart.
  • İphon 5 de sorun yaşayan varmı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Ben bataryamı kendim alıp değiştirdim ve çok memnunum haberiniz olsun. Değiştirmesi basit bir şey hiç çekinmeyin.
  • Equris kullanıcısına yanıt
    bataryayi nereden temin ettiniz acaba

• Beyler iphone umu güncelleyeceğimde sormak istediğim tam olarak eşzamanlama ile yedekleme arasındaki fark ne? Güncelleme öncesi 2sinide yapmalımıyım?
    Vede iphone değiştirirken aldığım yedeği olduğu gibi yeni telefona taşımış ve yedekten gelen uygulama içindeki bazı foto ve dataları silmiştim. O dosyaları kurtarabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifixit.com'dan aldım hocam amerikadan getirttim geçen sene 95tl'ye geldi bana.

15 ay gibi bir süre sonra ios 10.0.2 ile pil performansı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ulan daha güvenilir diye itunes üzerinden güncelleyelim dedik ota yapmadan. Telefon üzerinde itunes a uzanan beyaz kablolu ekran geldi kaldı öyle. Ne yapmam lazım. Sinir krizindeyim.

Gayet iyi süreler benim batarya cacık oldu iyice. Yakında arayışlara gireceğiz sanırım :)

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Kurtarma moduna girmiş. Aynen öyle yükle.

• ios 9dan ios10a telefon uzerinden yukselterek gectim. bekledigimden gayet hizli ve akici. 5s kullaniyorum. yalniz sabah reset attim telefona ve touch id hassasiyeti azaldi gibi. daha zor okumaya basladi izi. dun gece biyle degildi. basiyordum aciyordu hemen.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam sana akıl vermek gibi olmasın ama ifixit.com'dan almaktansa güvenilir bir Türk satıcıdan almak daha mantıklı gibi çünkü benim aldığım dönemdeki kadar ekonomik gelmiyor şuan. Türkiye'de de elbet düzgün batarya satan bir satıcı vardır. 100 liraya oradan almaktansa 50 liraya burdan almak (belki daha ucuza) daha mantıklı gibi görünüyor:)

Bu bataryayı aldığımda konu açmıştım zaten sıfır ve kaliteli bir batarya ile insan şoka giriyor ilk zamanlar çünkü şarj o kadar uzun gidiyor ki bazen bitmeyecek sanıyorsunuz:))

-----------------------------

Hocam sizin için ifixit.com'dan baktım fiyata ve FIXIT2016 kuponu ile 35 dolar gibi bir meblaya geliyor. Eğer Tr'de güvenilir bir satıcı bulamazsanız buradan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Aslında aliexpress diye bir site varya hocam oradan çok uygun fiyatlı getirtilebilir. Çünkü bu batarya muhtemelen Çin'de üretiliyor:) Belkide birebir aynısını oradan 5-10 dolara ücretsiz kargo ile alınabilir. Aslında bu olayın üstüne düşülmesi gerek keşke bilen takip edebilecek birileri bu mesajı okusada bir baksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 26 Eylül 2016; 12:56:16 >

hocam sende var mı ses azalma problemi? (ios 10 da)
    est hocam hepimiz bilgi paylaşıyoruz burada :)

aliexpress'den batarya getirtmeyi düşünebilirim ama sahtesini de almak istemem, bataryalar da şu sıralar gümrükte geri gönderiliyor yani powerbank'lerin taşınması ile ona da yasak geldi sanırım. bir süre daha idare edip bi şansımı deneyebilirim ama, geri dönerse de ücret iadesi alırım napalım :)
  • ipad in ios 10 en son hangisine geldi bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegantt -- 26 Eylül 2016; 22:33:36 >
  • İphone 6 ios 10 kursak. Siri her seslendiğimizde cevap vercek mi ? İphone 7 de kabloya baglı olmadan da cevap veriyor. İphone 6 ios 10 destekler mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam merhaba. :) size batarya nasıl kalibre edilir diye sormuştum şuan dediğiniz işlemleri yaptım şarjı yarın sabah kendini kapanana kadar kullansam ondan sonra taksam işlem başarılı olurmu? Şu saate %100 bitirmem imkansız. :) bide %kaçta takıcağız şarja kalibre yaptıktan sonra?

• 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.