Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @BJK@

Hafızadan yer harcar tabi hocam onu telefonda tutuyor,yanılmıyorsam ayarlar/genel/saklama alanı ve icloud kullanımının olduğu yere bakabilirmisiniz oradan silebilirsinizde.
    Bunun olmaması için güncellemeleri kapatmanız gerekir,ayarar/itunes ve appstore gidip

Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım 6S ve ios 10 son sürüm yüklü ve kamerayı bazen açarken takılma oluyor ekran siyah oluyor ve sonradan açılıyor. Çeşitli forumlarda ve facebook sayfalarında bu şikayetlere rastlayan arkadaşları gördüm fakat bunun çözümü varmı onu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet97089

Cihazım 6S ve ios 10 son sürüm yüklü ve kamerayı bazen açarken takılma oluyor ekran siyah oluyor ve sonradan açılıyor. Çeşitli forumlarda ve facebook sayfalarında bu şikayetlere rastlayan arkadaşları gördüm fakat bunun çözümü varmı onu öğrenmek istiyorum.

Çözüm apple güncelleme vermesi :)

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Öyleyse bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

• Parmak izi ile telefonun kilidini açarken kilit ekranından ana menüye girerken sol üst tarafta ekrandan beyaz bi ışık çıkıyo telefon sanki kasılırmış gibi oluyo.Aynı durumu yaşayan var mı ? Sürüm:9.3.5
    Telefon:5s

• İpad retina 16
    İPad mini retina 16
    iOS 10 yüklendi
    İkisi de bildiğin kağnı şu an. Takılmalar had safhada
    Stabiliteymiş. Pehh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasık 10 gündür ios 10 dayım belki fazlada olmuştur. İlk günlerde hızlanmış, şarj süresi uzamış gibi gelsede şuan canımı sıkıyor. O sade alıştıgım 8 ay kullandıgım iosu özledim 9.3.5 e geçiş yapıcam tekrar

• Beyler bu vodafone hücre mesajı gibi gelen tamam vazgeç şeklinde ekranda beliren reklam mesajını nasıl iptal edebiliriz bezdiriyor bazen takılıyor :)

• iOS 3 den beri iphone kullanıyorum. Bu kadar berbat bir iOS sürümü görmedim. Yapacağınız işin. iphone 7 alacaktım. Bu olaylardan dolayı soğudum resmen. Alternatifi olsa alacağımda dandik android sistemi dışında bi sistem yok mecbur iphone. Şimdilik olan 5c ile devam.

Sorunlar
    Sürekli aynı durumda uygulamadan atıyor. 5 maili sıralı açıyordun 6.da uygulama patlıyor.
    Telefonla konuşurken bazen tel donuyor. Ses kesiliyor. Çift tuş ile kapa aç yapıyoruz.
    Şarj %20de tel kapanıyor. Kablo takıyorsun tel açılıyor. %20 den devam ediyoruz.
    Ekran kilitli iken açılmıyor. 10 defa home yada power tuşuna basıyorsun ekran açılmıyor. Bir iki dk sonra basıyorsun açılıyor.

Üst mesajlarda imza kapanmamış diye birşey söyleniyor. Doğruysa sabah iPad iphone geri dönüş yapacağım. Tabi yedeği nasıl alacağız şüpheli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

iOS 3 den beri iphone kullanıyorum. Bu kadar berbat bir iOS sürümü görmedim. Yapacağınız işin. iphone 7 alacaktım. Bu olaylardan dolayı soğudum resmen. Alternatifi olsa alacağımda dandik android sistemi dışında bi sistem yok mecbur iphone. Şimdilik olan 5c ile devam.

Sorunlar
    Sürekli aynı durumda uygulamadan atıyor. 5 maili sıralı açıyordun 6.da uygulama patlıyor.
    Telefonla konuşurken bazen tel donuyor. Ses kesiliyor. Çift tuş ile kapa aç yapıyoruz.
    Şarj %20de tel kapanıyor. Kablo takıyorsun tel açılıyor. %20 den devam ediyoruz.
    Ekran kilitli iken açılmıyor. 10 defa home yada power tuşuna basıyorsun ekran açılmıyor. Bir iki dk sonra basıyorsun açılıyor.

Üst mesajlarda imza kapanmamış diye birşey söyleniyor. Doğruysa sabah iPad iphone geri dönüş yapacağım. Tabi yedeği nasıl alacağız şüpheli.

%20'de cihazın kapanma durumunu iOS 9'da yaşamıştım ve cihazım serviste değiştirildi. Bu kadar sorunu bir arada yaşamanız anormal görünüyor cihazda bir sorun olabilir.

Ustadim, Apple ile gorusmemden sonra pazartesi gunu teknik servisten aradilar. Cihazi ucretsiz ekran degisimi icin apple onarim merkezine gondermisler, galiba apple ile gorusme yaptigima istinaden "batarya degisimi icin 430 lira istemistik fakat neler yapabiliriz diye dusunduk, cihazinizi opsiyon kullanarak degistirmeye karar verdiler" diye soyledi. Simdi de mail atmislar cihaz geldi diye. Bu gelen cihaz nasi bir cihaz kullanilmis falan mi oluyor? Bi de galiba garanti suresi aynen gecerli, ilk cihazin kalan garanti suresi degil mi? Arastirdim fakat swap refurbished vs. bir suru yazi var habire tartismislar falan size sorayim dedim.

• Arkadaşlar iTunes dan başka bir program yok mu uygulamaları yedekleyebileceğimiz iOS 9 da hiç bir program uygulama yedeklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 1 Ekim 2016; 21:43:56 >
  • İOS10 laneti sürekli indirmeyi silmeme rağmen kendi kendine belirli aralıklarla iniyor. Nasıl kapatıcam bunu arkadaşlar kapatmanın bir yolu yokmu otomatik indirmesinin? İOS9 kullanıyorum.
  • 6s iOS 10.0.2 de teli yeniden başlat şarj kullanım süreleri sıfırlanıyo neden acaba deneyen birisi var mi genel bi sorun bence iOS 10 ile alakalı bide tele Reset atınca telefon anormal bi şekilde ekran tuhaflaşıyo bozuk gibi bi görüntü oluyo ama reset atıyor Sonuç olarak demek istediğim ufak tefek şeyler var ama genel olarak iOS 9.3.5 den daha stabil iOS 10.0.2 rahat olun rahatlıkla yükleyin korkmayın :))) en azından o saat titreme bilmem ne gibi sorunlar yok :) bb

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bu konu yılan hikayesi gibi. Her kafadan bir ses çıkıyor. İnsanları ikna etmekte mümkün değil.

Öncelikle swap kelimesinin değiş tokuş anlamına geldiğini iyi unutmayın. Swap kelimesi size nasıl cihaz verdiklerini açıklamaz. Yapılan işlemde sizin cihazınızın alınıp başka bir cihaz verildiği anlamındadır.
    Refurbished cihaz ise tamir görmüş ve görsel ve donanım olarak kullanıldığı belli olan cihazlardır. Çizik, aşınma, yıpranma gibi sorunları vardır. Satışı yapılırken bu kusurlara göre fiyatta indirim yapılır.
    Apple swap işleminde size refurbished cihaz vermez.

Eğer Apple cihazınızı tamir etseydi zaten elinizde tamir görmüş 1-2 yıllık cihaz olacaktı. Bunu unutmayın.
    Swap işlemi sonrası verilen cihaz %50'yi aşan vergilerden kurtulmak için yedek parça niteliğinde yurda girmiş cihazlardır.
    Bu nedenle kutusuz ve aksesuarsızdır.
    Swap işlemi sonrasında size hiç kullanılmamış cihaz verilebilir.
    Yada zamanla yıpranan parçaları değişmiş cihaz verilebilir.
    Zamanla yıpranan parçalar: GÖVDE, PİL, depolama alanı (anakart), kulaklık ve lightning yuvaları. Geriye kalan sayılı parça ise testler yapılmış ve ilk günkü gibi kusursuz çalışan parçalardır. Kusurlu parçalar tekrar kullanılmaz.
    Bu işlemler Apple'a cihaz üreten fabrikalarda yapılır. Biz nasıl arızalı cihazımızı Apple'a veriyorsak Apple'da al bana yenisini ver diyerek Foxconn'a bozuk cihazları verip yenisi alır.
    Size verilen cihazın sıfırdan hiçbir farkı yoktur.
    Herşeye rağmen cihazı teslim alırken her türlü incelemeyi yapın. Fiziksel hasar, kamera, ekran, tuşlar, touchid, IMEI vs vs.
    Güle güle kullanın.

Edit: Size verilen cihaz garanti süresini değiştirmez. Eski cihazınızın garantisi be kadar kalmışsa yeni cihazınızın garantisi o kadar kalır. Serviste kalan süre garanti süresine eklenir. Satın alınan her üründe böyledir. Çünkü KANUN böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 2 Ekim 2016; 4:49:36 >

Tamamdir hocam kafamda soru isareti kalmadi tesekkurler.

• evet ios10 da abarttığım doğrudur :D (SE)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

evet ios10 da abarttığım doğrudur :D (SE)

Maşallah hocam:) o kadar beklerken uçak modunda mıydı açık mıyfı telefon

• Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    yok hocam telefonu şarj edip yurtdışına çıktım ama telefonu yanıma almayı unutmuşum :) geldiğimde %50-51 falandı 5 gün olmuştu alıp kurcaladım bu hale gelince de ss paylaşiyim dedim :)
    Hocam sana çok soru soruyorum ama bir şey sorucam, benim hattım şu an 4.5g uyumlu değil, yarın Türk Telekom'a gidip 4.5g uyumlu sim kart ile değiştirmeyi düşünüyorum, olumsuz bir etkisi oluyor mu acaba? Yani 4g'yi kullanmadığım süreçte şu an kullandığımdan bir farkı olmaz değil mi?

• 
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.