Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu snapchat uygulamasının önbellek temizlemesini nasıl yapıcaz? Uygulamayı sil tekrar yükle demeyin id pass unuttum. Uygulama içinden temizleme yaptım pek birşey gitmesi itune film kirala yaptım snapchat dışında hepsi temizlendi. Batter doctor denedim onda da etki etmedi 1.5GB a yaklaştı uygulamanın kapladığı alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    Ayarlar bölümüne gırın orada hikaye kayıt ayarlarında anılar yerine fotoğraf rulosunu seçin. Sonra anılardan silme yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ipadim ios 9 ama çok kasıyor hiç birşey yapılmıyor. İos 8.4.1 e geri dönme imkanı varmı varsa nasıl oluyor? Yardım edermisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

evet ios10 da abarttığım doğrudur :D (SE)

Hocam parlaklık kısıksa normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 6 Ekim 2016; 20:05:15 >

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    O kısımı zaten öyle ayarlamıştım. Böyle olduğu halde silicek birşey yok anılar kısmında ve rulo kısmında da zaten normal fotoğraflar kısmından da silebiliyoruz. Açıkcası bir işe yaramıyor orası başka tavsiyeniz var mı?

• Bilmiyorum hocam yanı tüm adımları yapınca temizlik de yapınca silmesi Laz'ım. Ama bazen iki uç defa tekrarlamak gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    adam a watchOS i indirmeyesin sonra saat niyetine tel.olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    tvOS beta indiren var. Problem olmuyormuş. Ben de yakında deneyeceğim.

• 10.1 beta 2 de farkettiğim en önemli düzeltme artık whatsapp sesleri ayarladığımız tondan çalıyor, keza messenger sesi de düzeltilmiş.
  • drkengin kullanıcısına yanıt
    otomatikteydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

quote:

valla ben amuda bile kaldırsam 6,5 alıyorum aldığım beri hiç parlıklığı kısmadan kullanamadım bazen parlaklığı güneş sebebiyle açıyorum su gibi içiyor parlaklığı açsam birde oyun oynasam demek ki 3-4 saat gidecek hiç oyun oynamıyorum parlaklıkta kısık düşük güç modu açık 6-6,5 saat alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

quote:

valla ben amuda bile kaldırsam 6,5 alıyorum aldığım beri hiç parlıklığı kısmadan kullanamadım bazen parlaklığı güneş sebebiyle açıyorum su gibi içiyor parlaklığı açsam birde oyun oynasam demek ki 3-4 saat gidecek hiç oyun oynamıyorum parlaklıkta kısık düşük güç modu açık 6-6,5 saat alıyorum

Bende 6 saat gitti Fulla yakın parlaktıkta 3G hep açıktı nerdeyse

• quote:

otomatikteydi

Hımm hocam iyiymiş o zmn

• Merhabalar se 64gb kullanıcısıyım ios9 kullanıyorum ios10 kullananlar tavsiye edermisiniz?geçmelimiyim yoksa ios9da kalayımmı?
  • Ya arkadaşlar benim telefon değişti apple de eski telefonumda ios 9,3,5 yüklüydü çok çok akıcıydı bu bana yeni verdikleri telefon ios 10 da akıcı bir sorun yok ama ios 9,3,5 yüklediğimde takılmalar kasılmalar oluyor sebebi nedir sizce temiz kurulumla yüklüyorum pc den hep

• İphone 5s- ios 10 da ana menüde sağ-sol gezerken bildirim tarafına geçerken kasma oluyor sizde de oluyor mu?
  • crazyyyyyy C kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 da mevcut olan problemler bunlar. Tam verimli çalışan bir sistem değil. 9.3.5 kullanıyorum kafam rahat
  • Her yeni çıkan sürümde apple %3 %5 kadar pil in daha cabuk bitmesini kas ten uyguluyor,her yeni cıkan sürümde kesinlikle daha fazla gidiyor diye kendimizi avutmayalim,yeni ciktiginda ios 6 li ip 5 de edge üzerinde 10 saat kullanım görüyordum simdi ip 5 ler 4-5 saati gecmiyor,ip 6 yi aldim ios 8xx ile internet ile edgede 8-9 saat alıyordum simdi pil in %10 kapasite kaybi olarak düsünsek,yinede suan 7-8 saat kullanim gormesi lazımdi ama 8 saati görmüyor,ios 10 da da bu politikasını yurutuyor apple ip7 ler tanitiminda 1 saat fazla pil veriyor demislerdiki yanılmayasınlar,suan iphone 7 ios 8 deki ip 6 nın pil süresi kadar süre veriyor,seneye onunda pil suresini 6-7 saat te düşürürler veya düşer.kullanım suresini fazla göstermemin sebebi 3g 4g ve hersey kapali ekran ışıgını son kısık olarak kullanıyorum böyle alıstirdım kendimi hem göz icin hem pil icin daha iyi.yeni pil teknolojisi cikana kadar maallesef böylece devam edecegiz baska care yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 9 Ekim 2016; 1:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Merhabalar se 64gb kullanıcısıyım ios9 kullanıyorum ios10 kullananlar tavsiye edermisiniz?geçmelimiyim yoksa ios9da kalayımmı?

Kesinlikle geç

• Ben iPhone 6 yı aldığımda 8.0.2 vardı. Şarj seviyesi hatası dışında on numara pil süresi veriyordu.

• 
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.