Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakay27

yok hocam telefonu şarj edip yurtdışına çıktım ama telefonu yanıma almayı unutmuşum :) geldiğimde %50-51 falandı 5 gün olmuştu alıp kurcaladım bu hale gelince de ss paylaşiyim dedim :)

Anladım hocam ama bence bilerek uzun süre kullanmayacaksanız yarı şarj edip bırakın apple öyle diyor sebebini bilmiyorum ama:)

http://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Hocam sana çok soru soruyorum ama bir şey sorucam, benim hattım şu an 4.5g uyumlu değil, yarın Türk Telekom'a gidip 4.5g uyumlu sim kart ile değiştirmeyi düşünüyorum, olumsuz bir etkisi oluyor mu acaba? Yani 4g'yi kullanmadığım süreçte şu an kullandığımdan bir farkı olmaz değil mi?

Sorun yok hocam, her zaman her istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
    Kesinlikle 4.5G'ye geçmelisiniz. İnternet hızı iyi olduğu için cihaz rahatlıyor ve 3G'ye oranla daha az pil tüketiyor. Bu konuda bir çok kişi hemfikir.
    "İnternetiniz çabuk biter" saçmalıklarına inanmayın. Sizin talep ettiğiniz veri belli, sadece bu veriye daha hızlı ulaşıyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken internet hızınıza göre video çözünürlüğü veren sitelerde yüksek çözünürlükten kaçınmak. Yüksek çözünürlük demek yüksek data demek.
    Öyle reklamlardaki gibi her zaman her yerde uçup kaçmıyor bazen 3G daha hızlı bile oluyor. Merkezi alanlara 4G baz istasyonu koymuşlar. Baz istasyonunun kapsama alanı 3G baz istasyonlarından daha geniş.
    Ben her zaman telefonu LTE'de tutuyorum. Hiç değiştirmedim değiştirmem de.

• Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    hocam o kapalıyken demek istemiş hani yeme de yanında yat gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertt93

Parmak izi ile telefonun kilidini açarken kilit ekranından ana menüye girerken sol üst tarafta ekrandan beyaz bi ışık çıkıyo telefon sanki kasılırmış gibi oluyo.Aynı durumu yaşayan var mı ? Sürüm:9.3.5
    Telefon:5s

O dediğin olay ikonların isimlerinden kaynaklanıyor. Muhtemelen ikonların bazı isimleri uzun olduğu için oluyordur benim de başıma geldi.
    ÇÖZÜM: ikonların yerlerini değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

hocam o kapalıyken demek istemiş hani yeme de yanında yat gibi :)

Doğru hocam mantıklı :) aklıma geldiği için paylaşıyım dedim :)

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Bir sorum olacaktı. Ben İos 10.0.2 den 9.3.5'e geri dönmek istiyorum. Bunu 9.3.5 ipsw dosyanı indiriip DFU mod ile yapmam mümkün müdür? Daha önce alınmış olan herhangi bir yedeğim yok. Sorun olur mu?
  • Arkadaşlar merhaba. Bu facetime ile yurtdışındaki birini aradığım zaman ücretlendirme oluyor mu yoksa yine internet paketinden mi harcama yapıyor bilgisi olan var mı?

• iOS 10 için iPhone 6'da çok memnun kaldım, şarj daha iyi touchid daha hızlı ve daha sık doğru cevap veriyor iOS 9'da bazen açmaz beni delirtirdi. Cihazın performansından şu anda çok memnunum daha önceki gibi eski cihazları aşırı kastırmamışlar bu sürümle. Ancak iPad mini retina var ki iOS 10 ile helvasını kavurdum. Yahu touchid olan cihazlarda pratik açılıyor kilit de bu cihazlar gibi touchid olmayan cihazlara çok kötü şu basarak açma olayı. Ayrıca takılmalar kare atlamaları falan da baya arttı kullanılıyor ama eskisi gibi hele hele iOS 8 gibi de değil cihaz film falan izliyorum evde sadece.

iPhone 6'da şarj efsane gidiyor. Hiçbir şeyden kırmayarak hatta dışarıda wifi'yi bile kapatmayarak lte ve konum servisleri kısıtlamaksızın açık hatta açık alanda, güneş altında yani full veya fulle yakın parlaklıkta 2-3 saat aralıksız kullanmama rağmen günü %30 la kurtardı ve hala bitmedi şarj. Powerbank ile gezerdim, cihazın %20'de mi %12'de mi kapanacağını kestiremezdim, şarja takmadan da açılmazdı iOS 10 ile dibine kadar gidiyor yine eskilerde olduğu gibi. Düşük güç modunda daha da iyi değerler görüşebilir hatta 10 saat bile zorlanabilir gerçekten çok iyi hem de direk iOS 9'un üstüne yüklememe rağmen dfu ile falan uğraşmamama rağmen çok iyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 5 Ekim 2016; 1:22:13 >

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sayenizde habire çıkan IOS 10 uyarılarından kurtuldum
    ıphone 5 kullanıcısıyım az önce ios 10 güncelledim. Telefon kapanıp açıldı. Açıldığında benden apple şifresi istedi yazmama rağmen kabul etmiyor nedeni nedir. Şifrem doğru pcden girince kabul ediyor ama telefon kabul etmiyor. telefon böyle kaldı kullanamıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba ıphone 5 kullanıcısıyım az önce ios 10 güncelledim. Telefon kapanıp açıldı. Açıldığında benden apple şifresi istedi yazmama rağmen kabul etmiyor nedeni nedir. Şifrem doğru pcden girince kabul ediyor ama telefon kabul etmiyor. telefon böyle kaldı kullanamıyorum. Lütfen yardım edin.
  • YARDIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstat.. bir de senin şu telefonu nasıl şarj etmeliyiz ile ilgili bir yazın vardı onu bulamadım.. millet 600 döngüde bile baya verimli kullanıyordu bataryayı o iş nasıl acaba

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    est. hocam ne demek :) birkaç sürüm daha bekle iyice otursun öyle yüklersin

@GoSHawk. sorun hala devam ediyor mu? sıkıntı mevcutsa telefonu kapatıp açın öyle deneyin hocam, ben rastlamadım hiç böyle bir sıkıntıya,bağlantı sorunudur muhtemelen
    Sorun hala devam ediyor. Telefon öyle kaldı. Telefonu açınca merhaba yazıyor. (başka dillerde dahil) sonraki butonuna tıklıyorum apple kimliği istiyor. Yazıyorum kabul etmiyor. Telefon böyle kaldı.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    hocam atla seçeneği yok mu? Ben de ilk yüklediğimde apple şifresini istedi doğru olmasına rağmen kabul etmedi ben de atla seçeneğini seçip telefon menüye geldikten sonra tekrar girince oldu. Atla seçeneğini kullan
  • İos 9 yüklü telefon kendi kendine her seferinde 1.1 gb ios 10 indiriyorum ayarlardan siliyorum yine indiriyor hem kota gidiyor hem yer yok telefonda nasıl bunu engellerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

İos 9 yüklü telefon kendi kendine her seferinde 1.1 gb ios 10 indiriyorum ayarlardan siliyorum yine indiriyor hem kota gidiyor hem yer yok telefonda nasıl bunu engellerim.

Birkaç yerde şu şekilde çözüm okudum. Telefonunuza WatchOS beta profili yükleyin. Bu şekilde güncelleme gelmiyormuş. Benim de Otomatik indirmeyle ilgili problemim var. Ben de yakında WatchOS profili yükleyip deneyeceğim.

• GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    cihazı o şekilde itunes a bağlayıp itunes üzerinden bilgileri girip devam deyin, olmazsa da arkadaşın dediğini uygulayın, valla aklıma başka birşey gelmedi,

en kötü DFU moduna alıp tekrar iOS 10 yükleyin
  • DFU moda almadan cihaza 9.3.5 ips yükleyebilirmiyim itunes dan ?
  • 
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.