Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir insaf gösterme ihtimalleri var mı düşme sonucu oluşan hasar için

Bencede aynalılar kötü hocam o yüzden diğerini tercih ediceğiz başkada farklı malzemelisi var mı acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Bencede aynalılar kötü hocam o yüzden diğerini tercih ediceğiz başkada farklı malzemelisi var mı acaba :)

Servis konusunda benim fikrimi sorarsanız, eğer başka arızalar mevcutsa ve bunları iletirseniz, ekran değişim ücretini vererek diğer parçaların arızalı olması sebebiyle SWAP cihaz verilebilir.
    Sadece ekran değişimi düşünürseniz ellerinde o an ekran yoksa yine size SWAP cihaz verebilirler.

Ekran koruyucu konusunda ise ben tamamen cam olan ve cihazın ekran rengiyle uyumlu kenarları renklendirilmiş ekran koruyucu öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Bir gün ekran koruyucuyu sökmek zorunda kalırsanız kırılan ekran parçaları ekran koruyucuyla çıkabilir.
    Şunlara bir göz atın.
    http://www.mobilcadde.com/filmler/apple-iphone-5s-cam-ekran-koruyuculari
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-iphone-se-5-5s-5c-on-arka-tempered-glass-premium-dark-silver-cam-ekran-koruyucu-19766
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/ipg-iphone-5-temperli-cam-siyah-ekran-koruma-232874672

• beyler arkadaşın iphone 6sı güncelleme sonrası parola sordu ve olabilecek her şeyi denedik açılmıyor. 1 saat sonra deneyin vs. sabahtan beri uğraşıyoruz. nasıl açarız bu şifreyi biz bi yardımcı olur musunuz ?
  • Faturası varsa Apple ile görüşün.
    Bir kaç tane parola var hangisini sordu? iCloud, Apple ID, cihaz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt

bu hocam. kendimiz halledemez miyiz apple stora gitme şansımız yok. telefondan görüşebiliriz tabi
  • Fatura Var mı ?

• Maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 17 Eylül 2016; 17:08:51 >
    samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Tamam beyler hallettik teşekkürler.

Hocam ekran çok aşırı kırık değilde çok sağlam yapışan bişi olmazsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    Bu önerdiklerinize baktım siz hangisini tercih ederdiniz hepsiburadadakinide hesaba katarsak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

@TR_001 hocam bi özel mesajı aktif etsen ya :)

Özür dilerim bilmiyordum kapalı olduğunu ve aktif ettim şu an.

Bu arada Türkiye/Ölüdenizden selamlar hepinize;) bu ülke bambaşka 😍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi alabildim fotolarını telin bana küçük bişi diyoduda bildiğin ağlatmış telefonu yahu kırmış

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 17 Eylül 2016; 19:58:35 >

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    araya 448 kayme sıkışmış hocam kaçarı yok :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam infom@n hocamın önerisini yinede uygulıcaz işe yaramazsa kenbu 'da yaptırabilirim fiyata göre 448 çok :)

çok tabi sen de haklısın, dene bakalım baktın olmuyor bulursun başka bir yol :)
  • iOS sohbeti diye girdim son sayfa komple kırılan ekran muhabbeti okudum. Arkadaşlar bu tip problemleri konu açarak çözseniz daha iyi olmaz mı?
    Türkcell de ip6s için 70 tl ye iteliyorlar bunu.komple olanını
    sade kırılmaz cam için 40 tl istiyor.
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    IOS 10 a geçince vShare i telefondan kaldırıp, bilgisayardan tekrar yükleyince çalışıyor

Edit:

vShare çalışıyor ama indirmeler için app store a yönlendiriyor, güncelleme beklemek lazım sanırım
    bilgisayarda vshare ile indirip telefona yüklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 18 Eylül 2016; 0:51:12 >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Ama onlar kaliteli :p

Valla fotoğraflara bakınca içim vız etti ve benim önerdiğim yöntemin sizi mutlu edip etmeyeceğinden emin değilim. @kenbu hocamla görüştünüz mü?

• 
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.