Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan güncelledikten sonra itunesa bağlayın uyarısı alanlardanım bende , itunes ise saçmalıyor 5 saat gibi bir indirme gösteriyor arada hata veriyor vs.güncel sürüm yüklü itunes dada.

daha sonrada yukarıdakı arkadaş gibi yer kalmadı uyarısı gelıyor.

çözen varsa yeşillendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

arkadaşlar bi sıkıntım oluştu. acil YARDIM.

pc den 10'u yükleyecektim, herşey tamam oldu, telefona yüklendi derken "bir sorun oluştu" diye uyarı verdi. itunes u kapat uyarısı verdi, kapattım. şimdi telefon açılmıyor, itunes a bağla işareti var, üst tarafta da support. apple restore yazısı çıkıyor..

iphone geri yükle diyorum, yeterli disk alanı yok diyor, güncelle diyorum yine aynı sorun.. ee telefon da açılmıyor, içine girip birşey de silemiyorum haliyle..

ne yapmam lazım??

iTunes güncellemesi çıktı yükledin mi?
    Yüklemediysen yükle ve bilgisayarı yeniden başlat.
    Telefonu Home+power tuşuna basarak reset at sonra iTunes'a yeniden bağla.
    Korkma Brick olmaz bu meretler.

hocam itunes güncel. şimdi tekrar bilgisayarı açıp kapattım. sonra reset yaptım tekrar denedim..

anladığım kadarıyla sorun telefon hafızası.. hafızada yer yok gibi bir uyarı veriyor.. geri yükleme yapmaya çalıştım orda da aynı uyarıyı verdi..

eee, telefon açılmıyor ki, içindeki videoları nasıl sileceğim şimdi??? vay arkadaş ya :))))

olurda birinin başına gelirse....

pc'den icloud'a girip içindeki videoları pc ye attım, alan boşaldı.. kurulum tamamdır.

• yanlız reklam engelleyici vardı safari için, o gitmiş.. hangi programı indirdiğimi de hatırlamıyorum.. hangisiydi arkadaşlar ?
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    NeverAds önerimdir. Küçük boyutlu ama etkili.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    hayırlısı,hala yedekleri ayarlamakla meşgulüm :)
  • Beyler telefondan güncellemeyi başlattım ama sonradan Pc'den temiz kurulum yapmaya karar verdim ama telefondan başlattığım için Pc'den indirirken birden telefon kendi kendine güncellemeye aldı. Şimdi temiz kurulum yapabilir miyim?
  • SE kullanıcısıyım dayanamayıp yükledim ben de normalde 15 saniyede açılan telefon 20 saniyede açılıyor batarya da çabuk gidiyor sanki zaten 9.3.5 de de çabuk gidiyordu öncekilere göre... Parmak izi hızlılığı dikkatimi çekti artık tuşa başmadan parmağı tanıyıp açılıyor cihaz. Kaldırdığınız zaman ana ekran ışığı yanıyor koyduğunuzda sönüyor bu gibi yenilikler var fakat bişey kafamı karıştırdı acaba wifiden değil de dfu mod da temiz cihaza yüklesek daha mı hızlı olurdu?
  • Daha önce varmıydı hiç farkında değildim bugmu acaba
    Telefon siyah ekran ( uyku ) dayken mesaj geldiğinde mesajı sola çekip görüntüle diyince cevaplayabiliyoruz.Şifreyi bilmeyen , parmak izi olmayan birisi telefonu izinsiz kullanarak size mesaj atan birine mesaj gönderebiliyor.
  • Iphone 5 de iOS 10 u deneyen oldu mu kullanılmayacak duruma sokuyor mu telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    daha öncedende vardı hocam.
  • Selam Dostlar ;

Dün akşam iOS 10 geldi kurdum ve ekranda iTunes yazısı ve kablo şekli şemali ile kaldı.

Önceden android de s3 ve m8 modellerinde romdur yazılımdır uğraşmışlığım var en azından sap gibi kalmıycam. Şuan da düzeltmeye çalışıyorum.
    Düzelttikten sonra temiz bir yazılım istiyorum. Birkaç kere başka yazılımlar kurup yarıda kesmek zorunda kaldım. Şimdi bu iOS10 kurulduktan sonra cihazımdaki işletim sistemini tamamen nasıl silerim? Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bu kadar sorun sonrası iPad 2 mini ye yüklemeye korkar oldum. OTA ile yükleme yapan herkeste göçme mi oluyor? iPad 2 mini de deneyen kuran oldumu? Nedir son durumu merak ediyorum.

• Merhaba ,

6S cihazıma dün gece ota yoluyla güncelleme yaptım

Resimdeki bug oluştu bugün kullanırken üst bar gözükmüyordu ana ekranda kapatıp açana kadar düzelmedi

Klavyede özellikle whatsapp içi kullanırken hafif bir hassasiyet kaybı var gibi

DFU ile kurmayı düşünüyorum , dfu kurarak sıkıntı yaşayan var mı ?

Edit: Ayrıca safaride sayfa yükleme hızında yavaşlama var

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 14 Eylül 2016; 14:19:28 >

• Ben wifi üzerinden güncelledim. Cihaz 5. Eskidi kabul ediyorum ama 9 a göre şarj daha çabuk bitiyor. Biraz kullanıp, dönüşler kapanmadan 9 a dönerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Arka planı atabilir misin süpermiş
    üst bar dediğiniz gibi bende de kayboldu cihazı kapatıp açana kadar gelmedi onun dışında ben whatsappta aksine daha hızlı yazabiliyorum. Büyük ihtimalle bir iki haftaya bir güncelleme gelir. "6s plus"
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    ben air2 ye kurdum ota ile Fehmicim. bi sıkıntı çıkmadı.
  • iş sebebiyle 6s e daha yüklemedim ama 5s ve air 2 de çatır çatır çalışıyor ios 10
    hocam OTA ile kuruldu ise doğal bence. bi DFU yap sıkıntı falan kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

iDevice Pil Kalibrasyonu
    1- Cihazımızın pil seviyesi kaç olursa olsun şarj aletiyle şarja takıyoruz.
    2- Cihaz şarjdayken Home + Power tuşuna aynı anda basıp Apple logosu gözükene kadar basılı tutuyoruz. Cihaza reset atışmış olduk. ( Tanılarda Reset Counter ıvır zıvır diye bir tanı oluşur.)
    3- Pil seviyemiz %100 olduktan sonra 30 dakika civarı daha şarj ediyoruz.
    4- Cihazı şarjdan çıkarıyoruz.
    5- Cihazı yeniden başlatmadan ve tekrar şarja takmadan pil %0 olup telefon kendi kapanana kadar normal bir şekilde kullanıyoruz. Bu süreçte pil sömüren oyunlardan uzak dursak iyi olur. Cihazı daha doğrusu pili ısıtmamaya özen gösterin.
    6- Pili tükenip kapanmış cihazı şarja takıp yine tam dolduruyoruz.
    Artık normal bir şekilde istediğiniz gibi cihazı kullanabilir, şarja takıp çıkarabilir, kapatıp açabilirsiniz.
    Ne zaman yapmak gerekli?
    *Asılsız kullanım önerilerine uyup uzun süre cihazın şarjını tam bitirmemiş ve/veya tam doldurmamışsak.
    *Cihaz %10-20 gibi değerlerde pili bitip kapanıyorsa. (%100 çözüm)
    *Cihazın Pil ölçümü tutarsızsa (%100 çözüm)
    *Cihazın pili kötü gitmeye başladıysa (duruma göre başarılı çözüm)
    *Cihazı kapatıp açtıktan sonra Kullanım ve Bekleme süreleri tire - tire - oluyorsa (%100 çözüm),
    *Cihazın pilini değiştirmişsek (%100 çözüm)
    bu işlem faydalı olacaktır.

Faydalı bir bilgi olmuş . Teşekkür ederim kendi adıma

• 
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.