Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vee artık iphone 4 ün bittiği an gelmiş. neyse bi işletim sistemi için telefonu değişecek değiliz ya.
  • udid kaydı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 3 Haziran 2014; 9:38:09 >
  • Arkadaşlar aranızda udid kaydı yapan biri yada bildiğiniz birisi varmıdır?
  • Jailbreak bekliyoruz, hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Udid'e gerek var mı yok mu diye soranlar için;

Shift+UPDATE yaparsanız binsorun olmaz, önceki sürümlerde sorun olmuyordu.

Shift+Restore yapmayın yanlışlıkla..

Idid var ne yapayım?

Shift+Update yapın siz de hocam. Ancak yedeklemeyi unutmayın he

Shift+Update ile udidli udidsiz her cihaz geçebilir.

Ancak Shift+Restore yaparsanız bunu sadece udidli cihazlar yapabilir ancak cihaz ios 8'e geçtiğinde sıfırlanmış olur. Shift+Update ile sıfırlanmaz, sadece sürüm atlar.

Ama iki durum için de tam yedeğinizi alın, ben karışmam

Mac kullananlar option(alt)+update yapsın benim gibi yarım saat uğraşırsınız shift+update le :D

• Gece yarısı dahi bu arkadaş UDID kaydımı gerçekleştirdi. Tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/ios-8-udid-kaydi-5-49-tl-116572786
  • eskiden fotoğraflar > albümler dediimde tüm fotoğrafları görebiliyordum şimdi sadece son eklenenleri gösteriyor.
    tüm fotoğraflara bakmak için aşadan fotoğraflara tıklamam gerekiyor bu saçma olmuş
  • Boşuna UDID kaydı mı yaptırdım ben şimdi
  • Arkadaşlar ben telefonumu sıfırlayıp iOS 8'i yüklemek istiyorum.Restore yapıp yükseltmek istiyorumda iTunes'tan nasıl restore yapıp yükleyebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Gece yarısı dahi bu arkadaş UDID kaydımı gerçekleştirdi. Tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/ios-8-udid-kaydi-5-49-tl-116572786

bende şimdi arkadaşa yaptırdım teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
  • Bir konuda daha danışmak istiyorum İphone 5S kullanıcısıyım iki ayrı dosya mevcut A1457 vs vs vs nasıl anlayabilirim hangisine uyumlu olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedThrush

Bir konuda daha danışmak istiyorum İphone 5S kullanıcısıyım iki ayrı dosya mevcut A1457 vs vs vs nasıl anlayabilirim hangisine uyumlu olduğunu?

Telefonunuzun arkasinda yaziyor olmasi lazim model numarasi ordan bakabilirsiniz.

• hafız senin internet suyla mı çalışıyor benzinle mi? saniye de 5.5 MB download hızı nedir? hangi servis sağlayıcı bu böyle :)
  • quote:

Bende istedi kardeşim. Shift+Güncelle ile yüklemiştim. İşimi garantiye aldım.

önce telefonu 7.1.1 e restore yapın sonra yeni bir iphone olarak ayarlayın telefon açılsın hiç bir şey yapmadan shift guncelle yapın istemez
  • Arkadaşlar 8 yükleyip 7 .1.1 e geri dönmek mümkünmü ya da nasıl mümkün?

• Dönebilirsiniz elbette. Ama iOS 8'de yedek alırsanız bu yedekleri iOS 7'de kullanamazsınız haberiniz olsun.
  • selamlar, 5s için .psw yükledim ve itunes son sürüm mevcut. telefonu dfu moda aldım shift ile ipsw'i gösterince firmware uyumlu değil hatası veriyor ve yüklemiyor. linklerden cihaz modeline göre indirdim. sorun ne olabilir arkadaşlar? şimdiden teşekkürler.
  • Yani udid kaydına gerek yok ? Ayrıca yüklemek içinde telefonun icloud yedeğini alıp restore edip shift+güncelle yapıyoruz. Doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrawLink -- 3 Haziran 2014; 10:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Bende istedi kardeşim. Shift+Güncelle ile yüklemiştim. İşimi garantiye aldım.

önce telefonu 7.1.1 e restore yapın sonra yeni bir iphone olarak ayarlayın telefon açılsın hiç bir şey yapmadan shift guncelle yapın istemez

Aynısını yapıyorum bende etkinlestirme hatası veriyor. iTunes son sürüm degil yani 1 haftaya felan önce güncellemistim şimdi yeni güncelleme geldi acaba ondan mı ?

• Siri'yi aç, klavyede boşluk tuşunun solunda mikrofon simgesi var. Bu özellik bence çok iyi olmuş. Not, mesaj yazarken iyi çalışıyor. Normalde Google uygulamarında var fakat bu sefer klavye üzerinde olduğu için her uygulamada kullanabiliyorsunuz..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.