Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Etkinleştirme Hatası
    Bu aygıt iPhone Geliştirici Programı'nın bir parçası olarak kaydettirilmemiş. iPhone Geliştirici Programı'nın bir üyesiyseniz, lütfen iPhone Geliştirici Programı Portalı adresinde aygıtınızı kaydettirin.
  • Hadi bakalim hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baskasını udıd kaydıyla ıos 6 ya donebilirmiyim
    cihaz ipad mini ios 7.1.1 suan
    udıd ne ıse yarıyor
  • Icloud backup' ını yükleyemedim ben ios 8 e... Backup ı seçtikten sonra şifre istiyor ya ondan sonra "could not sign in. there was a problem connecting to the server" diyor...
  • recovery yapıp gece bi daha deneyeceğim...
  • Tamamlandiginda yukler kullanirsiniz beta ile ne yapacaksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid kaydı lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an apple store dayim betayi download ediyorum az sonra yukliycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ŞENTÜRK kullanıcısına yanıt
    Var :/
  • Downgrade yapıyorum. udid lazım
  • Bence beta sürümleri ciddi anlamda geliştirici olarak kullanmayacak kişiler yüklemesin zaten eylülde herkese sunulacak. Ciddi anlamda derken bir hata olduğunda bunu ingilizce bir biçimde apple a iletebilecek sorunun kaynağını kodlarını vb şeyleri söyleyebilecek kişiler yüklemeli. Merak edilecek birşey yok yeni özellikleri tam anlamıyla zaten kullanamayacaksınız. Bence udid i olmayan ve udid i olup sistemin gelişmesine yardım etmeyecek kişiler güncelleme yapmamalı ve yapmasın.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 3 Haziran 2014; 14:28:33 >
  • Arda ŞENTÜRK kullanıcısına yanıt
    ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Bence beta sürümleri ciddi anlamda geliştirici olarak kullanmayacak kişiler yüklemesin telefonlarınıza zarar vermeye gerek yok zaten eylülde herkese sunulacak. Ciddi anlamda derken bir hata olduğunda bunu ingilizce bir biçimde apple a iletebilecek sorunun kaynağını kodlarını vb şeyleri söyleyebilecek kişiler yüklemeli. Merak edilecek birşey yok yeni özellikleri tam anlamıyla zaten kullanamayacaksınız. Bence udid i olmayan ve udid i olup sistemin gelişmesine yardım etmeyecek kişiler güncelleme yapmamalı ve yapmasın.
    Saygılarımla.

bence dediğin saçma insanlar merak edipte yükleyebilir herkeze verin bi güncelleme sonuçta udid da doğru bi siteden 12 tl ye alınıyor
  • quote:

Bence beta sürümleri ciddi anlamda geliştirici olarak kullanmayacak kişiler yüklemesin telefonlarınıza zarar vermeye gerek yok zaten eylülde herkese sunulacak. Ciddi anlamda derken bir hata olduğunda bunu ingilizce bir biçimde apple a iletebilecek sorunun kaynağını kodlarını vb şeyleri söyleyebilecek kişiler yüklemeli. Merak edilecek birşey yok yeni özellikleri tam anlamıyla zaten kullanamayacaksınız. Bence udid i olmayan ve udid i olup sistemin gelişmesine yardım etmeyecek kişiler güncelleme yapmamalı ve yapmasın.
    Saygılarımla.

Cihaza zararı yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Saygılarımla.

Cihaza zararı yok diye biliyorum.

cihaza zararı olmayabilir ama bilmeyen kişiler yüklediği zaman farklı şeyler doğurabilir.

• melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Mesela şöyle düşün Allah korusun bir doğal afet meydana geldi veya acil bir yeri araman gerekti telefonun beta sürümünde olduğu için hata vermesi doğal aramayı yapamadığını çünkü telefonun hata verdiğini kapanıp açıldığını düşün. Beta yı yüklemek sana büyük sonuçlar doğurmuş olabilir ama haklısın herkesin kendi telefon kendi hayatı ancak apple ın bir bildiği var ki bu beta sürecini herkese açmıyor. Eğer herkes yüklesin isteseydi neden udid kaydı diye birşey çıkardı? Ayrıca 12 tl gibi bir miktarı udid için vermeyin ücretsiz yapıyorlar hatta forumda birleşip 50 kuruşa alanlar olmuştu geçen sene. Gene de herkesin kendi bileceği iş.
    Saygılarımla
  • quote:

Bence beta sürümleri ciddi anlamda geliştirici olarak kullanmayacak kişiler yüklemesin zaten eylülde herkese sunulacak. Ciddi anlamda derken bir hata olduğunda bunu ingilizce bir biçimde apple a iletebilecek sorunun kaynağını kodlarını vb şeyleri söyleyebilecek kişiler yüklemeli. Merak edilecek birşey yok yeni özellikleri tam anlamıyla zaten kullanamayacaksınız. Bence udid i olmayan ve udid i olup sistemin gelişmesine yardım etmeyecek kişiler güncelleme yapmamalı ve yapmasın.
    Saygılarımla.

çok saçma beta ne kadar kişi denerse o kadar iyidir böylece sorunlar daha çabuk tespit edilir diyelim rehber açtığında wifi çalışmama gibi bir problem var al sana google translate e yazdım rehberi açtığımda wifi çalışmıyor = WiFi does not work when I open contacts gayet güzel çevirdi bunu mail atarsın olur biter ha bazen kötü çevirir ama aynı sorunu başkaları da yollayacağından anlaşılır sorunun kaynağı kodu bunları bilen adam bile göndermez ne diye kodlarla haşır neşir olayım adam sorunu da çözüp hazır kod göndersin bari var mı böyle bir dünya velhasıl-ı kelam çok abartmışsınız altı üstü beta cihaza zararı da kesinlikle olmaz beta oyundan pc si çöken gördünüz mü en fazla stabil çalışmaz yükleyin deneyin iyisini kötüsünü insanlara ve apple a söyleyin betanın amacı budur.

• quote:

Mesela şöyle düşün Allah korusun bir doğal afet meydana geldi veya acil bir yeri araman gerekti telefonun beta sürümünde olduğu için hata vermesi doğal aramayı yapamadığını çünkü telefonun hata verdiğini kapanıp açıldığını düşün. Beta yı yüklemek sana büyük sonuçlar doğurmuş olabilir ama haklısın herkesin kendi telefon kendi hayatı ancak apple ın bir bildiği var ki bu beta sürecini herkese açmıyor. Eğer herkes yüklesin isteseydi neden udid kaydı diye birşey çıkardı? Ayrıca 12 tl gibi bir miktarı udid için vermeyin ücretsiz yapıyorlar hatta forumda birleşip 50 kuruşa alanlar olmuştu geçen sene. Gene de herkesin kendi bileceği iş.
    Saygılarımla

tabi bu aynen deprem olduğunda herkezin gerekli gereksiz birbirini aramasına dönüyor ama dün akşamda gördünüz sitede uyumayıp beta yı kuran insanlar vardı

beta 1 değilde daha sonraki hataların azaldığı sürümleri yüklemek isterim udid kaydı yok ama :(

• n-force kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama ben geçen 3 yıldır gördüklerimi söylüyorum her beta dönemi aynısı yaşanıyor. İnsanların %90 ı bunu bildirmek yerine forumlarda yakınıp çözümü var mı yok mu bunu soruyor olmayınca da eski sürüme geri dönüyor. Sizin dediğiniz gibi kullanıcılar varsa onlar kullansın zaten bende onlardan bahsettim benim lafım diğerlerine.
    Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.