Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4000 aktif download ile sınırlı sunucu. Kotayı aştığında bu mesajı alırsınız.
  • Şu an 7.1 sürümündeyim betaya geçtikten sonra 7.0 a dönebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5c kurdum. Sıkıntılar var tabi Beta Sürümü normal ancak kullanıma çok engel değil. Stabiliteyi unutun ancak zaten amaç sistemi test ettirip iyileştirmek. En büyük yenilik fotoğraflarda olmuş bence. Uygulamalar ios 8 için tekrar yazıldıktan sonra ve widgetlar daha kullanılabilir olduktan sonra tadından yenmez diye düşünüyorum. Yeni daima iyidir 👍

• WhiteLotus kullanıcısına yanıt
    Zannetmem 7.1'e ancak dönebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

iPhone 5c kurdum. Sıkıntılar var tabi Beta Sürümü normal ancak kullanıma çok engel değil. Stabiliteyi unutun ancak zaten amaç sistemi test ettirip iyileştirmek. En büyük yenilik fotoğraflarda olmuş bence. Uygulamalar ios 8 için tekrar yazıldıktan sonra ve widgetlar daha kullanılabilir olduktan sonra tadından yenmez diye düşünüyorum. Yeni daima iyidir 👍

Hocam udid kaydiniz var mi? Ya da
    Oyle bi sorunla karsilastiniz mi? Yuklemeyi cok istiyorum ben de ama udid olayi cok kafama takiliyo.

• Yüklesem mi ki ? :)
  • Vay be Iphone 4'ümün miladının dolduğunu düşündürdü bana iOS8. Hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

quote:

iPhone 5c kurdum. Sıkıntılar var tabi Beta Sürümü normal ancak kullanıma çok engel değil. Stabiliteyi unutun ancak zaten amaç sistemi test ettirip iyileştirmek. En büyük yenilik fotoğraflarda olmuş bence. Uygulamalar ios 8 için tekrar yazıldıktan sonra ve widgetlar daha kullanılabilir olduktan sonra tadından yenmez diye düşünüyorum. Yeni daima iyidir 👍

Oyle bi sorunla karsilastiniz mi? Yuklemeyi cok istiyorum ben de ama udid olayi cok kafama takiliyo.

udidkaydi.net üzerinden 10 liraya yaptırdım sorun yaşamadım şu ana kadar :)

• 5s'de whatsapp çalışmıyor ve mail için kilit ekranına bildirim gelmiyor bende,bir de touch id hızlandı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

quote:

udidkaydi.net üzerinden 10 liraya yaptırdım sorun yaşamadım şu ana kadar :)

Tesekkur ederim gecen sene yaptirdigim udid kaydi hala duruyo mudur acaba diye dusunuyorum karar verebilirsem yeniden yaptiricam en kisa zamanda

• drony kullanıcısına yanıt
    peki ne yapmak lazım?
  • peki düzel dimi diğer rehber problemleri falan
  • İOS 8 ile iphone 4 ölüyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

İOS 8 ile iphone 4 ölüyor sanırım

Malesef:(

• Konu hakkında yabancıyım. İphone 5 model telefonum var. Güncelleme için hangisini indirmem lazım ?

Telefonu türkiyeden aldım.
  • Bu mesaj burada dursun

• Abi işte bu ya apple bu işi yapıyor git gide aşık oluyorum ios'a bu saatten sonra androide bakanda gerçekten ilk önce kendini bir sorgulasın derim 2 yılda bir telefon almak isteyen gitsin android telefon alsın :D ip 4 s bile ios 8 alıyor yahuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Konu hakkında yabancıyım. İphone 5 model telefonum var. Güncelleme için hangisini indirmem lazım ?

Telefonu türkiyeden aldım.

Telefonunuzun arkasinda yazmasi laim modeli A.... Seklinde ordan bakip indirebilirsiniz.

• ygt96 kullanıcısına yanıt
    Şimdi farkettim.
  • Arkadaşlar bende ipad mini var bende yüklemek istiyorum udid kaydı gerekli mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.