Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eylülün 2. haftasından sonra bekleniyor geçen yıl ios 7, 18 i ondan önceki yıl ios 6, 19 unda yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • http://www.milliyet.tv/video-izle/iOS-8-cikti----NU1UIitjWI0q.html
    Bundan önce paylaşıldımı bilmiyonum ama izlemeyenler varsa silikon vadiside baya acıklayıcı anlatmış özelliklerini..
  • şarj konusu nasıl arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

şarj konusu nasıl arkadaşlar ?

işin püf noktasını bu arkadaş sormuş.
  • İphone 4s e yükleyen var mı ? kasma yapıyor mu?
  • Denemek icin yükleyin ama gunluk kullanımda katlanilmaz
    Udid kaydınıda Arda ŞENTÜRK nickli arkadaşdan yaptırdım 5tl ye sorunsuz şekilde.Tüm betaları denersiniz udid olmadan uğraşmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 3 Haziran 2014; 15:49:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

4000 aktif download ile sınırlı sunucu. Kotayı aştığında bu mesajı alırsınız.

bu mesajla benim ne alakam var :D ben neden bahsediliyorum
  • Yükleyen biri SS atabilir mi ? Görüntü aynı mı uygulamaları bölme var mı ekranda ?
  • telefonun kendisinden güncelleyemiyoz mu?
  • OLUMSUZ YÖNLERİNİ BİRİ BU MESAJI ALINTI YAPARAK SÖYLEYEBİLİR Mİ?
  • İphone 5 için sabah yükledim bazı uygulamalar açılmıyor ios 7.1 son yüklü versiyona dönmek istedim, dfu mod a alıp yükledim hata verdi, itunes üzerinden indirip yükle dedim yine hata verdi, tekrar reset atıp 8 kullanmaya devam ediyorum şu anda. Geri dönüş yapamıyormuyuz yada hata yaptığım bir noktamı var acaba ?

Telefonum türkiye çıkışlı
    geri dönüş için iOS 7.1 apple sitesinden elle indirip shift ile kurmaya çalıştım
    Udid kaydımda mevcut, şu anda 8 de sorun yok kullanıyorum
  • Sarjda Sıkıntı Varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

7.0.4 jb olmasa 1 sn beklemem geçerim ama işte jbye kıyamıyor insan

4s e jb yüklenir mi ios 8 yapınca
  • problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_cyberia

problem yok

Anladim Hafta Sonu Kurayim

• by_cyberia kullanıcısına yanıt
    Ben de 7.1.1 den 7.1 e düşürmek için 3 gün uğraştım olmadı, baktım ki telefon tamamen bozulacak bıraktım.....netteki fikirlerin hiçbiri işe yaramadı....
  • arkadaşlar ben yükledim program geliştiricisi ile alakalı sorun verdi telefon etkinleştirmiyor bir bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

arkadaşlar ben yükledim program geliştiricisi ile alakalı sorun verdi telefon etkinleştirmiyor bir bilgisi olan var mı acaba

udid kaydı gerekiyor anladığım kadarı ile, benim vardı ios7 beta yüklerken yaptırmıştım 1 sene süresi varmış problem yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_cyberia

quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

arkadaşlar ben yükledim program geliştiricisi ile alakalı sorun verdi telefon etkinleştirmiyor bir bilgisi olan var mı acaba

udid kaydı gerekiyor anladığım kadarı ile, benim vardı ios7 beta yüklerken yaptırmıştım 1 sene süresi varmış problem yapmadı

udid kaydını nasıl yapabilirim
  • Aşağıdaki linkte tüm yeni özellikleri ekran görüntüleriyle birlikte inceledim. Oradan inceleyebilirsiniz:

http://biltek.info/incelemeler/ios-8-ilk-detayli-inceleme_y295.html
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.