Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TouchID ile fotoğraflara parola koymayı bulamadım.
    Whatsapp'tan cevap gelince nasıl cevaplayacağımızı bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geri dönüşü gerçekleştiriyorum. Yukarıda söylendiği whatsapp gibi bazı uygulamalarda çökmeler var. beta 3-4 den sonra kullanılabilir duruma gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Şarj durumunu soranlar için iPhone 5 üzerinde 7.1.1 ile kıyasladığımda çok bir fark göremedim. Yalnız iOS 8'de bazı uygulamalarım düzgün çalışmadı, bunlardan biri ise çoğu kişinin aktif olarak kullanıyor olabileceği WhatsApp. Uygulama kullanılıyor ama çok fazla hata veriyor ve kendi kendine kapanıyor, bilginiz olsun

Kullanım durumu nedir? Yükleyip denenebilir mi yani kullanmaya çok engel oluyor mu ? Aslında bu beta testlerinde aktif olmayı çok istiyorum bug bulup göndermek vs. Ama app'lerin durumu biraz şüphe yarattı içimde

• Anladığım kadarıyla gereksiz bir güncelle oldumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

O degilde bu adamlar buna niye ios 8 dediki , bu olsa olsa ios 7.2 falan olurdu. Cokta major degisiklikler yok. Ben sahsen hayal kirikligi yasadim. Belki final surumunde kaydadeger biseyler eklenir.

Ayrica ios 7 daha yeni kendine geldi insanlar daha dogru duzgun ios 7 kullanamadan bu ne acele boyle. Tabi apple , klavyeyi yada temasini degistirmeyi , bildirimleri uygulamadan cikmadan cevaplamayi ve bildirim merkezine widget eklemeyi buyuk degisiklik saniyor muhtemelen.

Ne diyeyim , Bu sefer olmadi , en azindan ismi ios 8 olmamaliydi bunun. İos 7.2 olsaydi bu guncellestirme o zaman boynumuz kildan inceydi elbet. Vardir belkide bir bildikleri diyip beklemeye geciyoruz bakalim..

• Kurdum hatta bazı bugları report ettim. Bug report çok faydalı olmuş bence .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8 in 4s te kasacağını sanmıyorum. Sonuçta alt yapı 7 ile aynı. Sadece değişimler olmuş.

• Klavyede kelime önerme iyi olmuş nefret ediyorum mesaj yazmaktan. Türkçe Siri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

%100 geri dönebilirsin 7.1.1'e..

7.1.1 bende denedim şimdi olmadı

Telefonu DFU moda alip donebilirsiniz! Acma kapama ve Home tusuna 10 saniye basili tutun. Ardindan home tusundan elinizi cekmeyin acma/kapamayi birakin telefon kendine reset atsin iTunes da ekran cikacak. Ondan sonra restore edebilirsiniz.
  • - quick reply whatsapp'da çalışmıyor
    - grayscale garip birşey olmuş şarj süresini uzatmak için yapılan birşey sanırım
    - gizlilik biraz karışık olmuş ve çok sık arkaplanda çalışıyor
    - ayarlar bile çöküyor
    - 5 kullanıyorum akıcılıkta ios 7'den hiç farkı yok
    - arama ekranı fontları değiştirilmiş iyi olmamış

gelecek betalarda ios 7'den daha akıcı bir sistem olacak bence
    şimdilik bu kadar

• Temiz bi şekilde kurdum tipik beta hataları dışında pek bişey yok fakat. Bug Reporter'a giriş yaptığım anda atıyor. Böyle bişey yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt96 -- 3 Haziran 2014; 20:46:04 >
  • iOS 7.2 desek daha doğrıu :)
  • beta sürümü bu bekleyin normali cıksın o zaman yüklersiniz.normalde bile hatalar olacaktır betada olmaması imkansız
  • ios 6 ile iphone 3gs öldü
    ios 7 ile iphone 4 öldü
    ios 8 ile de iphone 4s gidecek gibi iphone 4s sahibi olsam güncellemezdim. iphone 4ler şu an ios 6'ya göre performans olarak akıcılık olarak yerlerde.
  • 4s sahipleri betayı yüklesin telefon çok kötü olursa 8 çıkınca yüklemez 7 de kalır. Betada kötü değilse geçilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 3 Haziran 2014; 20:26:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

4s sahipleri betayı yüklesin telefon çok kötü olursa 8 çıkınca yüklemez 7 de kalır. Betada çok da kötü değilse geçilebilir

• İphone 5 için geçilmeli diyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7.2 gelecektir muhtemelen, eylüle kadar ios8'e geçmeye gerek yok.
  • 5 için geçilebilir evet ama şuan uzun süreli kullanılacak bir sistem değil , elden geçmesi gereken pek çok yeri var .
    şarj performansını görmek için kullanıp bende tekrar 7.1.1'e döneceğim

not : kilit ekranında control center açtığımızdaki kasılma giderilmiş illet olduğum bir bug giderilmiş 😃

• Bu kadar hata beklemiyordum açıkçası. Kullanıma müsade etmiyor bana göre.. Ayarlardan bile atıyor. beta 2-3 gibi kullanılır gibi..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.