Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silence45

iOS 8 'den 7.1.1'e dönüş yaptım her hangi bir sıkıntı olmadı.Yedeklerimi de geri yükledim normal şekilde telefonumu kullanıyorum.Merak edenler için.

Hocam geri yüklemeyi nasıl yaptın DFU modda mı? Geri yüklemeyi kendi mi indirdi yoksa yine shift yapıp kendiniz mi yüklediniz ?
  • Geçen sene 2 haftada bir beta çıkmıştı değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarda antutu testi ve şuanki şarj durumu

https://store.donanimhaber.com/2e/5e/57/2e5e5775a337d9a9644f17a1cfbdc62c.png

https://store.donanimhaber.com/c2/0c/ba/c20cbadfd34e7383eb1fd80b14e6e95b.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofulanbe -- 3 Haziran 2014; 20:45:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udid kaydı için sakın 5 liradan fazla para vermeyin kimseye...

99 dolara 100 kullanıcılı hesap açılıyor tanesini 5 tl den verseler minimum 290 lira civarları bir kar elde edecekler...bu bir insan evladına fazlasıyla yetecek bir kar...

bi ton para isteyen apaçilere para kaptırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

quote:

iOS 8 'den 7.1.1'e dönüş yaptım her hangi bir sıkıntı olmadı.Yedeklerimi de geri yükledim normal şekilde telefonumu kullanıyorum.Merak edenler için.

Hocam geri yüklemeyi nasıl yaptın DFU modda mı? Geri yüklemeyi kendi mi indirdi yoksa yine shift yapıp kendiniz mi yüklediniz ?

iOS 7.1.1 ipsw dosyasını indirdim.Tekrardan shift+restore yaptım direk yükledim sıkıntısız şekilde.Sonrada yedeklerimi yükledim.
  • quote:

quote:

quote:

iOS 7.1.1 ipsw dosyasını indirdim.Tekrardan shift+restore yaptım direk yükledim sıkıntısız şekilde.Sonrada yedeklerimi yükledim.

Senenin başında indirdiğim ipsw dosyasında hata verdi. Şimdi DFU modda itunes kendi indiriyor umarım olur. Olmazsa siz nerden indirdiniz ipsw'yi ordan indiriyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

ios6.1 jb li ip5 im var.. ios8 beta 1 yuklemek ıcın hangı yolu ızlemelıyım?restore update ıvır zıvır olarak...

Hocam macera arama fıstık gibi ios 6 var sende final sürüme kadar yükleme hatta ben olsam hic değişmem

valla aynen dedıgın gibi macera arıyodum sanırım :) sımdılık vazgectım senı dınleyıp bakalım hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senenin başında indirdiğim ipsw dosyasında hata verdi. Şimdi DFU modda itunes kendi indiriyor umarım olur. Olmazsa siz nerden indirdiniz ipsw'yi ordan indiriyim.

O kadar çok yerden denedim ki inanın hatırlamıyorum.Ama 7.1.1 ipsw download yazınca çıkan linklerden herhangi biri olması gerek.

• malesef hayır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar çok yerden denedim ki inanın hatırlamıyorum.Ama 7.1.1 ipsw download yazınca çıkan linklerden herhangi biri olması gerek.

Tamamdır itunes kendi indirdiğiyle yaptı restore'u. Teşekkür ederim yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

jb li 7.0.4 ümü feda edeyim diyorum ama gönlüm el vermiyor şimdilik.

Bir otomobilde olmazsa olmazlar vardır,çelik jant,sağlam tesisat,modifiye..aracı kullanmanın ayrı zevki vardır,birde sade araç vardır hiç haz alınmaz kullanırken,jb de öyledir işte jb siz apple cihazı çöp bana göre bende jb li 7.0.4 kullanıyorum ve çok memnunum bence yeni sürüm yükleme jb yi kaybetmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

UDID kaydı ücretsiz 5 kişi

http://forum.donanimhaber.com/m_92724084/f_//tm.htm#92725521

teşekkürler kaydımız oldu..

• sakın update etmeyin kafayı yedi telefon resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

sakın update etmeyin kafayı yedi telefon resmen

sıkıntı ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

sakın update etmeyin kafayı yedi telefon resmen

sıkıntı ney?

ne deilki sürekli atıo her uygulamadan. resmen çalışmıo telefon. ekranın parlaklığı kısılmıyor. son açık kaldı. bence sebebi update yapmış olmam restore yapıcam şimdi bide bakalım nasıl olucak
  • Arkadaşlar şu ipsw dosyalarının Mega dışında bir linki yok mudur? Kafayı yiyeceğim 3 kere %99'da takıldı Chrome ile dahi dalga geçiyor resmen
  • iOS8 power :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.