Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı ağda bulunan ipadden iPhona gelen aramayı cevaplama nasıl Yapılıyor bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraktan iOS 8 Beta 1 kurdum iki saat zor dayandım çok aşırı buglar var ha bire crash yapıp atiyor hiçbirşey çalışmiyor neredeyse şuan geri 7.1.1 deyim en az Beta 3-4 e kadar bekleyeceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 8 betadan 7.0.6 ya geçiş mümkünmüdür.Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür.
  • Maalesef, şuanda imzaya açık olan tek sürüm 7.1.1, maalesef yeniden 7.0.6ya dönemezsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba neden *GameOver* arkadaşımızın konusunun silindiğini ve neden bu konu açıldığını ve neden downgrade videosunun Fransızca olduğunu,hatta fransızca bilmeme ramen bu kadar kötü anlatım kalitesine sahip olan bir video koyduğunuzu sorabilir miyim?
  • benim konuyu yönetim sildi, geri kalan sorularını bilemiyorum dostum arkadaşta yardım etmeye çalışıyordur sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Haziran 2014; 14:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

benim konuyu yönetim sildi, geri kalan sorularını bilemiyorum dostum arkadaşta yardım etmeye çalışıyordur sonuçta

Sen (gördüğüm kadarıyla,daha önce de olabilir) iOS 6 betalarından beri (2012 yazından beri ) yapıyorsun.Bu üyeyi böyle bir paylaşımda ilk görüşüm (görmediğim olabilir bilemiyorum)

Az önce downgrade ettim.Sinir etti.Daha hızlı gibi ama whatsapp ayarlar heryer crush oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Acaba neden *GameOver* arkadaşımızın konusunun silindiğini ve neden bu konu açıldığını ve neden downgrade videosunun Fransızca olduğunu,hatta fransızca bilmeme ramen bu kadar kötü anlatım kalitesine sahip olan bir video koyduğunuzu sorabilir miyim?

Hocam forumda türkçe anlatılmış şekilde ios8 beta 1 den 7.1.1 e dönüş videosu bulunmuyor mu tam olarak? Son zamanlarda takip edemedim forumu o yüzden soruyorum da, eğer yoksa bi video çekimi yapabilirim yardımcı olmak için arkadaşlara

• Dikte ile birlikte siri de tr olsaydı güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Acaba neden *GameOver* arkadaşımızın konusunun silindiğini ve neden bu konu açıldığını ve neden downgrade videosunun Fransızca olduğunu,hatta fransızca bilmeme ramen bu kadar kötü anlatım kalitesine sahip olan bir video koyduğunuzu sorabilir miyim?

Hocam forumda türkçe anlatılmış şekilde ios8 beta 1 den 7.1.1 e dönüş videosu bulunmuyor mu tam olarak? Son zamanlarda takip edemedim forumu o yüzden soruyorum da, eğer yoksa bi video çekimi yapabilirim yardımcı olmak için arkadaşlara

iPhonedo'nun videosunu koy o halde.İngilizceyi de anlarım da Fransızca nedir

• Yosemite için Hackintosh gelse denerdik bea :D
  • Acaba 4S'lerde ki performansı nasildir tavsiye eder misiniz
  • Gerçekten Senin Konu Nerde ki Bende Bunu Merak Ediyorum İkiside Çok Farklı,

Ben Sadece Linkleri Ve Olması Gerekenleri Paylaşıyorum,

Ama Sende ki Deneyim bambaşka ve Açıklayıcı..

Bence Yönetim Elini Başına Koymalı Ve Konuyu Tekrardan Aktif Etmeleri Gerekli,

Geçenlerde de Öyle Olmuştu iOS 7 Beta Süreçlerinde Ben Linkleri Vermiştim Ama Ana Konu Sendeydi,

Buda Böyle Olmalı Diye Düşünüyorum..

Sakın Yanlış Anlaşılma Olmasın Ve Yanlış Anlaşılmalara Sebebiyet Vermiyelim :)
  • böyle şeyleri kafaya takacak değilim zaten dostum ne senin benim nede bir başkasının çıkarı geliri yok hayrına insanlara yardımcı oluyoruz yönetime link atın bi bakayım diye çıkıştım bakalım bekliyoruz ne saçmalıycaklar büyük ihtimal ios 7 konumla karıştırdılar

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Haziran 2014; 19:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

böyle şeyleri kafaya takacak değilim zaten dostum ne senin benim nede bir başkasının çıkarı geliri yok hayrına insanlara yardımcı oluyoruz yönetime link atın bi bakayım diye çıkıştım bakalım bekliyoruz ne saçmalıycaklar büyük ihtimal ios 7 konumla karıştırdılar

teşekkür ederim

Gerekirse Bende Yönetimle İrtibata Geçebilirim Çünkü Sizin Yeriniz Çok çok farklı yerlerde,
    Maksat Elbet Yardımcı olmak,
    Özel Mesajlarda Veya Konu İçinde Yardımlarımız Oluyor Ama Sizin Konularda En İlk Sayfa Düzenli bir Şekilde Oluyor :)
    Umarım Kısa Süre İçerisinde Konu Görmek İstediğimiz Yerlerde Olur :)

• onlar zorlayana kadar iOS 8 i kullanacağımı sanmıyorum ben son darbeyi iOS 7.1 de aldım arayanın resmini gözükmeyecek kadar küçük yaptıklarında.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    iOS 8'de eski haline geri geldi.Anladılar yanlış yaptıklarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

iOS 8'de eski haline geri geldi.Anladılar yanlış yaptıklarını.

Nasıl geldi bende hala küçük resimler hangi betaymış o ?

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Tanıtımda gösterdiler ileriki betalarda gelir.Final sürümünde kesin olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Tanıtımda gösterdiler ileriki betalarda gelir.Final sürümünde kesin olacak.

Ok Tanıtımda bende fark etmiştim , umarım gelir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.