Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8 beta yukledim. daha önce aldığım ios7.1 yedeğini üstüne kurabilirmiyim sıkıntı olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

ios 8 beta yukledim. daha önce aldığım ios7.1 yedeğini üstüne kurabilirmiyim sıkıntı olurmu.

Sorun yok yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Haziran 2014; 0:18:41 >
  • UDİD kaydı gerekiyorsa , isteyen arkadaşlar isimlerini sıralı şekilde yazarsa , 1.NİCK_NAME , şeklinde 30 a ulaşırsa her sene olduğu gibi kayıt yapabilirim , dolar kuru kaç ise , 100 doları , 100 e böler o şekilde sanal pazar üzerinden satışa çıkarırım. Büyük ihtimalle gene 3tl olur kişi başı.
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    valla bende iki kez olmadı ios 7.1.1 yüklüydü güncelleme yaptım yedek yükle dedim yükledikten sonra etkinleştirme istedi. herkeste öyle mi bilmiyorum ama bende olmadı...
  • Arkadaşlar iphone 5 imde 7.1.1 den 8 betaya geçirdim, tabiki birçok hata mevcut ama onların dışında hoperlörün fark edilir derecede iyileştiğini gark ettim. Çok iyi ses çıkıyor yani çok yüksek ve kaliteli bir ses. Gerçekten fark edilir derecede. Bir de evimde wifi çekmeyen bir alan vardı ama samsung tabletten filan girebiliyodum ama iphone 5 hiç giremiyodu. İos 6 dayken nasıldı bilmem çünkü hiç kullanmadım. Ama 8 betada o noktadan wifi çekiyor ve yavaş filan da değil. İos 7.04, 7.0.6 ve 7.1.1 kullandım önceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaymobil -- 3 Haziran 2014; 23:57:28 >
  • sevabına udid kaydı yapabilecek varmı beyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Arkadaşlar iphone 5 imde 7.1.1 den 8 betaya geçirdim, tabiki birçok hata mevcut ama onların dışında hoperlörün fark edilir derecede iyileştiğini gark ettim. Çok iyi ses çıkıyor yani çok yüksek ve kaliteli bir ses. Gerçekten fark edilir derecede. Bir de evimde wifi çekmeyen bir alan vardı ama samsung tabletten filan girebiliyodum ama iphone 5 hiç giremiyodu. İos 6 dayken nasıldı bilmem çünkü hiç kullanmadım. Ama 8 betada o noktadan wifi çekiyor ve yavaş filan da değil. İos 7.04, 7.0.6 ve 7.1.1 kullandım önceden

bu ios 8 beta yı nasıl yüklüyoruz telefona
  • Top 10 Hidden iOS 8 Features!

• Beta'ya kabahat bulup sinirlenenleri gördükçe kahkaha attım kusura bakmayın. Durumdan pek haberleri olmayışlarına veriyorum. Iphone5 a1428 modelli cihazımda kullanıyorum. Şimdiye kadar gayet sorunsuz ilerliyor. Bazı uygulamalarda optimize ve çökme hataları olabiliyor. eklenen özellikler güzel ve en önemlidi ios farkını ve sıcaklığını hissettiriyor. Beta'yı yüklemeyen arkadaşlara yükleyin diye tavsiyede bulunup sorumluluk altına girmem fakat yüklemiş olanlara sonraki betaları beklemelerini öneririm. Eğer konu yazılımsa Apple yarı yolda bırakmaz. Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan kullanılacak seviyede değil meraktan yükledim öğleye kadar zor sabrettim gün içinde çogu program hata verdi bi kısmına hiç giremedim beta 1 geçen yıl da böyle olmuştu 2 veya 3 ten sonra meraklı kullanıcılara hitap edebilir ama şuan yeterli değil
  • kuran arkadaşlar

İos 7 beta 1 'i kurarken shift + güncellemeleri denetle ile udid kaydı yaptırmadan sorunsuz kurmuştum.Aynı şekilde udid kaydı olmadan kurulabiliyormu ios 8
  • Beta'yı kuran arkadaşlar telefon numaralarından- e-mail değil telefon numarası üzerinden- imessage ve facetime kullanabiliyorlar mı? Benim telefon numaram seçilmiyor bugün farkettim bunu.
  • yeni sürümle artık şu hücresel veriyi açmak için bildirim çubuğundaki bluetooth ve wifi gibi bir kısayol yapsalar ve ekolayzerin müzik menüsünde değilde ayarlarda olması da çok gereksiz bu ne kardeşim 3g açmak ve ekolayzer ayarını değiştirmek için milyon tane menüye giriyoruz mademki buradaki arkadaşlar geliştiricisiniz bu sorunlarada el atın bildirin bari saygı değer epıl a
  • Satış bölümü 2.el . Flood yapma .

• Vatov kullanıcısına yanıt
    UDID kaydı gerekecek istersen o konuda yardımcı olabilirim
  • by_cyberia kullanıcısına yanıt
    A1428 ler sadece Amerikada satılıyor diye biliyorum tek farkı 4G desteğininolması.Türkiyeden alınma her telefon A1429 oluyor @by_cyberia
  • Dün iPad 2'me yükledim.Uygulama çökmeleri,hatalar dışında hiçbir yavaşlık yoktu.Babam kullandığı için tekrar geri dönmek zorunda kaldım.Sevindirici haber şu: iOS 8 süper olacak ve iPad 2 kasmayacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 5 Haziran 2014; 11:22:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Developer programı için $99 bayılacağım.
    Böylelikle UDID kaydını kendim yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bende Developer programı için $99 bayılacağım.
    Böylelikle UDID kaydını kendim yapacağım.

Kaydın tamamlanması 2 haftayı bulabiliyor en azından 2 senedir bende öyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

valla bende iki kez olmadı ios 7.1.1 yüklüydü güncelleme yaptım yedek yükle dedim yükledikten sonra etkinleştirme istedi. herkeste öyle mi bilmiyorum ama bende olmadı...

İşte etkinleştirme udidsiz olduğundan

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.