Şimdi Ara

IOS 9 da TÜRKÇE SIRI ne zaman gelecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Espri mi yapmaya calisiyorsun anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Anlamadim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: axil

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Anlamadim :)

Bu resimleri ben de internette bulup ben cekmis gibi gosterebilirim adamin kendi yuzu yok ki

• Dogru diyorsunuz :) benim yukarda dedigim gibi apple calisani oldugunu iddia eden biri diyorum.
    Ayrica yahu benim burda amacim ios9 ile birlikte turkce siri gelecek mi bunu konusmak istiyorum siz takmissiniz resimlere gerceklik payina.

• quote:

Dogru diyorsunuz :) benim yukarda dedigim gibi apple calisani oldugunu iddia eden biri diyorum.
    Ayrica yahu benim burda amacim ios9 ile birlikte turkce siri gelecek mi bunu konusmak istiyorum siz takmissiniz resimlere gerceklik payina.

Peki uzatmayalim o zaman soyle cevap vereyim: gelebilir fakat sadece İstanbul'da Apple Store oldugu surece gelme ihtimalinin dusuk oldugunu dusunuyorum. Ankara, İzmir gibi metropollere de gelirse anca turkce siri girer iphone'lara

• Aslina bakarsaniz bana biraz gec gelecek gibi geliyor. Alt yapinin oturmasi lazim. Oncelikle atiyorum siriyle konustugumuzda bu hafta galatasaray kimle mac yapacak diye sordugumuzda tum verileri toplayip analiz edip oyle cevap vermesi gerekiyor. Ki bu da saniyeler icinde oluyor. Bu en ufak bir ornekti. Iste tum tum veriler icin bu islemleri uyarlasalar cok kabarik bir hal alacak durum. Zira siri gelmesine gelir de alt yapi saglam olmazsa bir ise yarayacagini sanmiyorum.

• Cok fazla ustune gitmeyin bu ilkonun yapı yok yani gercekten kafa yok ban yemeyecegimi bilsem ne yapacağımı bilirdim ya neyse ..

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Açık konuşucam artık komik duruma düşüyorsunuz. iOS6'yı dünyada son kullanan insan dahi olsanız özenilerek bakılan değil "tıhıhıhı" diye gülünen insan olacaksınız. Widget, Türkçe Dikte, Kontrol Merkezi, Uygulama güncellemeleri ve Yeni Uygulamalardan geri kalmak iOS6'ya feda edilecek şeyler değil. Nitekim iOS6'lı cihaz şu an "Sadece Çalışan" bir cihaz konumunda. 3310'da aynı işi görüyor. Ablamın iOS6'lı iP5'ini güncellemeden önce biraz inceledim özlemiş miyim diye ve ardından gözümü kırpmadan güncelledim. Çocuk teması dediğin şeyi bizzat kullanmadan göze daha hoş gelen bir tema olduğunu anlayamazsınız, iOS6 ve önceki temanın ne kadar kasvetli olduğunu yenisiyle karşılaşınca anlıyor insan.

Her konuda iOS6'lı iP5'im diye yaptığınız hareket Troll'lemekten başka bir şey değil. Boşuna saniyelerimi harcıyorsunuz.

@NoWLoadinG

Yüreğine saglık kardeşim cok güzel yazmışsın

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    iOS 6 Aşkı var sende

• birisi şu ilkoyu banlasın artık ya. cidden bu kadar itici bi insan olamaz hala gelmiş ios 6 diyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ios 9 tamamiyle ÇÖP olarak gelicek aynı 7 ve 8 gibi o iğrenç temalar ikonlar 18 lik kız işi menüler felan ama her halükarda yinede ios 9 un en sevdiğim yani tersten yazıldığında ios 6 olacak olması

Yapma..!
  • Bugün varsınız yarın yoksunuz iOS 6 kullanıcıları ! Bugünlerde yüzüne tükürüyorsunuz iOS 8'in ? iOS 9 geldiğinde de iOS 9'a güncellemesek iOS 8.x.x 'e güncellesek olmaz mı diyeceksiniz ama vakit geç olacak sizin için imzalar kapanmış olacak !! Vücudumun müstehcen yerleri ile gülüyorum sizlere. 3310 alın aynı şeyi yaparsınız yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 24 Kasım 2014; 13:29:57 >
  • quote:

ios 9 tamamiyle ÇÖP olarak gelicek aynı 7 ve 8 gibi o iğrenç temalar ikonlar 18 lik kız işi menüler felan ama her halükarda yinede ios 9 un en sevdiğim yani tersten yazıldığında ios 6 olacak olması

Ben seni daha önceki konulardada uyardım Her konuda dışlanıyorsun yoruumlarına artık farkında değil misin yoksa yüzsüz müsün ? Önce alınma diye uyardım ama baktım ki sen bana laf atıyorsun bak burda açık açık yazıyorum bu forumda yerin yok bence senin ..Bunca insanın SİNİRİNİ bozuyorsun

• Jailbreak yapmış onun ardından ifile ile system/sys dosyasina girmis orda system versiyon var ordaki rakamlari silmis ios 9 yazmis bu FAKE

not: system/sys buna benzer bir seydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Hocam bir yorum yapta rahat rahat eksileyelim.

kardeş hiç güleceğim yoktu
  • Feyk herhalde. Bence ios 9 bir sonraki iphone serisi ile gelicek.
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde Troll değilim belki bazı üyeler yazdığım yorumlara denk gelmiştir. Ama artık cidden burama kadar geldi. iOS 9 isimli konu açılmış, fake fotoğraf konmuş türkçe siri gelecek mi denmiş. Şu kimseye faydası olmayan sırf konu açmak için açılan konular, forumu çöplüğe döndürüyor. Faydalı konular ve mesajlar geride kalıyor. Hakikaten forumda yazdığı her kelime okunmaya değecek arkadaşlar var ve insanlara çok faydaları dokunuyor ama ne yazık ki gerçek Trollerden dolayı o yazıları herkes okuyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 24 Kasım 2014; 16:34:42 >
  • quote:

Dogru diyorsunuz :) benim yukarda dedigim gibi apple calisani oldugunu iddia eden biri diyorum.

Darılma ve gücenme, hatanın %90'ı sende. Başlık "ios 9", içeride bir tek resim ve tek bir soru. Daha açıklayıcı yazmak senin elindeydi. Türkçende sorun olmadığına göre tek sorun üşengeçliğin. O yüzden hep söylerim, anlatmak istediğiniz nokta için 2 cümle fazla yazın diye. İnsanların üzerine gelmeleri normal bence
  • quote:

Ya 1 kelime yazarak Yada Boyle sacma birsey yazıyorsun. Ne diyelim ilko bir ekside benden 99 eksi olunca onu 66 olarak oku

• Türk mühendis aldılar diye biliyorum, bence 2015 3. Çeyreğe yetişir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.