Şimdi Ara

IOS 9 da TÜRKÇE SIRI ne zaman gelecek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resimlerin tum haklari bize aittir. Paylasilan resimler ilgili sitelerden kaldirilmis durumda ayni hassasiyeti gostereceginizi rica ediyorum.

Resimlerin kaynaginda bulunan Footer da resimler izinsiz olarak kullanilamaz ibaresi bulunmaktadir...

Iyi Calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemonex2

Resimlerin tum haklari bize aittir. Paylasilan resimler ilgili sitelerden kaldirilmis durumda ayni hassasiyeti gostereceginizi rica ediyorum.

Resimlerin kaynaginda bulunan Footer da resimler izinsiz olarak kullanilamaz ibaresi bulunmaktadir...

Iyi Calismalar

Hocam arkadaş facebookta yayınlıyor resimleri. Ben de burdaki arkadaşlar da bu bilgilerden faydalansın diye attım. Eğer sorun teşkil ediyorsa kaldırırız. Bu kadar büyütmenize gerek yoktur. Ayrıca bu sızıntı falan diye facebook grubunda yazmışsınız hiç hoş değil. Eleman orda tüm facebook alemine yayınlayınca sorun olmuyor da burda paylaşılınca mı sorun oluyor. Malzeme aramayın kendinize.
  • Bu fotograflarin Facebook ta paylasildiginin farkindayiz. Paylasilan fotograflari paylasan kisiden izin alarak kullanmaniz daha dogru olacaktir. Tum paylasilan resimler belrli bir prosedur cercevesinde kontrollu bir sekilde paylasiliyor... Fotograflarin izinsiz kullanilmasi durumunda verilen haberler prosedurun disina cikmakta ve Apple i olumsuz yonde etkilemektedir.

• quote:

Bu fotograflarin Facebook ta paylasildiginin farkindayiz. Paylasilan fotograflari paylasan kisiden izin alarak kullanmaniz daha dogru olacaktir. Tum paylasilan resimler belrli bir prosedur cercevesinde kontrollu bir sekilde paylasiliyor... Fotograflarin izinsiz kullanilmasi durumunda verilen haberler prosedurun disina cikmakta ve Apple i olumsuz yonde etkilemektedir.

O değil de sen facebookta paylaştığın bir resimden bir bilgiden sızıntı olmama ihtimalini nasıl bekliyosun Cem? Facebookta Footer mi olurmuş.
  • kusura bakma ama kaynağın şahıs olduğu bir bilginin her türlü kullanım hakkı vardır. Çünkü bu kaynağın doğruluğu henüz doğrulanmamış. Doğrulanmamış bilgiler hakkında da yorum yapma eleştri ve tartışma yapma hakkına sahibiz. Bunu sizden izin alarak gerçekleştirmek düşünülemez. Ha nezaketen söylenir sadece. Ama sen tüm hakları saklıdır dersen ve paylaştığın resimlere de bu ibare koyarsan. Haklısın derim.
    Ben bu resmi paylaşırken hiçbir art niyet aramadan tamamen bilgi amaçlı paylaşmıştım. Ama sen rant peşindeysen ve bunu facebookta da söyleyerek rant yapmaya çalışıyorsan nasıl biri olduğun da ortaya çıkar. Eğer bu konumu incelemizsen senin ne kadar arkanda durduğu mu da görmüşsündür Cem. Bana böyle şeylerle gelme nickimi de rant amaçlı kullanma sızıntı yapmıştır falandı filandı diye
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    eger o para haramsa sen 50 yil yemeden icmeden calissan helal kazanamassin koçum

yazilimci misin
    evet ise git ve ios dan daha stabil daha iyi bir isletim sistemi kur(tek olmak zorunda degilsin)

degilsen lutfen sacma sapan konusma git andoid al ve bu forumdan cik . please

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım algılama sorununuz var, kinaye yaptığımı anlamışsınız bile. Önce bir dikkatli okuyun sonra yorum yapın, sazan gibi herşeye atlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 3 Ocak 2015; 16:51:47 >
    yav he he

• axil kullanıcısına yanıt
    Facebook Apple Turkiye grubunda bulunan profiliniz ne ise lutfen alinti yaptiginiz kisinin Facebook una mesaj gonderin...

• Allah şifa versin, en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah.
  • Herkes birbirini aşağılıyor yok ios 6 tokatlar yaş ile beyninizi karşılaştırmalar.. Apple forumu bunlara hak etmiyor.

amin amin allah senin gibilerle imtihan ediyor bizi. napalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 5 Ocak 2015; 19:29:06 >
  • quote:

Facebook Apple Turkiye grubunda bulunan profiliniz ne ise lutfen alinti yaptiginiz kisinin Facebook una mesaj gonderin...

Bu arkadaşın içine kaşıkçıyı koruyan ekibin güvenlik müdürü kaçmış :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Selamun aleykum siri

+Aleykum selam , nasil yardimci olabilirim ?

• İos 15 tokatlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.