Şimdi Ara

iOS 9 nasıl yüklenir? Sık sorulan sorular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  iOS 9 nasıl yüklenir? Sık sorulan sorular.

Herkese merhaba arkadaşlar. 16 Eylül'de çıkacak olan iOS 9'u nasıl kuracağınızı anlatacağım. Sık sorulan sorulardan bir kaç tanesini yanıtlayacağım.

Öncelikle iOS 9 hangi cihazlara onları yazalım;

iPhone 4S,5,5C,5S,6 ve 6 Plus
    iPad 2,3,4, Air 1-2, Mini 1-2-3
    iPod 5.nesil

Yenilikleri görmek için Buraya tıklayın!

Nasıl yüklerim?

Yapmanız gereken tek şey;

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme sekmesine girdikten sonra ''İndir ve Yükle'' seçeneğine dokumak.

"İndir ve Yükle" seçeneğine dokunduktan sonra, yoğunluk olduğu için, "güncelleme istendi" kısmında uzun bir süre bekleyebilirsiniz.

Daha sonra indirme işlemi olacak. İndirme bittikten sonra "Güncelleme hazırlanıyor" gelecek. Daha sonra da lisans koşullarını kabul etmeniz gerekebilir veya direkt kuruluma geçebilir. Kuruluma geçtikten sonra iCihazınız bir kaç kez yeniden başlayacak.

Kapandığında bizi iki adet çubuk bekliyor olacak. Biri uzun, diğeri kısa çubuk. Bunların dolmasını bekleyeceğiz.

Ve kurulum başarıyla bitmiştir. "Merhaba" yazısını göreceksiniz.

Sık sorulan sorular:

1-Yüklediğimde telefonum kasar mı?
    Telefondan telefona fark eder. Fakat cihazınız eski cihaz ise (4,4s,iPad 2,3, iPod gibi) ve şu an 8 kurulu ise, 9'da çok fark edeceğini sanmıyorum. 5S,6,6 Plus, iPad Air sahipleri ise hiç düşünmeden kurabilir.
    2-Yüklediğimde telefonumdaki veriler silinir mi?
    %99.9 oranda silinme olmuyor fakat içiniz rahat etmezse, bilgisayara yedekleme kurabilirsiniz.
    3-Beğenmezsem iOS 8'e dönebilir miyim?
    Hayır normal şartlarda dönemezsiniz. Fakat iOS 8, SHSH kaydı alırsanız dönme şansınız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevyJobs -- 11 Eylül 2015; 18:20:35 >

• Elinize saglik guzel konu.
    Bi soru, bende 8.4 jailbreak yuklu shsh kaydi nasil alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugays77

Elinize saglik guzel konu.
    Bi soru, bende 8.4 jailbreak yuklu shsh kaydi nasil alabilirim.

Zaten jailbreak kurulu ise, Cydia otomatik olarak SHSH kaydı alıyor diye biliyorum. Tinyumbrella ile de SHSH kaydı alınıyor.
  • hocam bizde yazılımınız güncel 8.4.1 diyor 9 sayılı kullanıcıyamı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

hocam bizde yazılımınız güncel 8.4.1 diyor 9 sayılı kullanıcıyamı acaba

Ios 9 henüz çıkmadı . Ancak betasını yükleyebilrisin

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

hocam bizde yazılımınız güncel 8.4.1 diyor 9 sayılı kullanıcıyamı acaba

Ios 9 henüz çıkmadı . Ancak betasını yükleyebilrisin

direk telefondan yüklenemez mi ? illa iTunes ile mi ?
  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    http://beta.apple.com/ Buraya başvurmanız gerekiyor .. Telefon üzerindende yapılıyor ancak bi sorun olmamas için itunes den yedek almanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 10 Eylül 2015; 3:23:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

http://beta.apple.com/ Buraya başvurmanız gerekiyor .. Telefon üzerindende yapılıyor ancak bi sorun olmamas için itunes den yedek almanız gerekiyor

çok teşekkürler, deniyorum

direk beta 5 i yükler diimi ? önceki sürümlerle uğraştırmaz umarım

beta 3 ten yaziyorum, oncelikle suphesiz soyliyebilirim, ben tek sayfada bir suru klasor ve klasorlerde 6 sar tane program varken, whatsapp vs den ana ekrana donunce bariz bi sekilde yavasliyarak donuyordu, su an su gibi akiyor, erkanda full ici dolu klasorler var ve ben programdan donus yaparken animasyon yag gibi akiyor, sabah isten cikiyi. 9.1 i yukliycem, sanirim bu ios bize 6 yi pek aratmiycak, umarim oyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 10 Eylül 2015; 5:00:34 >

• 9.1'i kurdum. Şarj çok güzel olmuş, baya yükselmiş süresi. Hız da yükselmiş. Mesaj geldiğinde aşağı doğru çektiğimizde çok kasıyordu o düzelmiş. 9'dan kat kat güzel şu an
  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    5 gün sonra tam sürüm çıkacak, iOS 9 için. Boşuna uğraşmayın bence hocam ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.