Bildirim
iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum (12. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Çok güzel konu olmuş, herkese teşekkürler. -
konu çok iyi olmuş -
Hysteria Project 1 ve 2yi hemen indiriyorum mükemmele benziyor -
aradaki sayfalara bakmadım ama bende oynadığım oyunları koyuyorum,
1. Sixguns
arkadaşlar böyle bi oyun yok,harita acayip büyük ,görevler çok fazla silahlar vs fena ve bu oyun ücretsiz ama oyunda sürekli bişeyler için para istiyo,yok çantanıza bi bölme daha açmak için yok daha güçlü silah için ama bence değer 1.99$ a bi silah almışım bırakmıyorum oyunu hergün abartısız 1-2 saat kalkmak yok
2. Gangstar Rio
3. Action Hero
4. Temple run
5.Fastball 2
6. Bullet time
oyunlar oynanış sırasına göre değildir ,ancak favorim sixguns ve ardından rio :) tek geçerimmm
-
Beyler gta3 te grafik icin set dosyasi attigimizda tuslarin kuculmesine bi cozum var mi -
Takip cok guzel konu -
Süper konu takipteyim arkadaşlar harika oyunlar var -
Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...
TAKİP... -
-
hocam bladeslinger adlı uygulamayı appstore da , installous da , store heaven da aratmama ragmen bulamadım yardımcı olabilecek varmi acaba ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: XcaL
hocam bladeslinger adlı uygulamayı appstore da , installous da , store heaven da aratmama ragmen bulamadım yardımcı olabilecek varmi acaba ?
Daha cikmadi hocam googleden yazip sitesinden takip edebilirsiniz -
ben beceremedım -
quote:
Orijinalden alıntı: TarikaN
bi ara fena kaptırmıştım kendimi bu oyuna denemenizi tavsiye ederim
*Army of Darkness Defense*
Dostum senın demenden sonra ındırdım 1.5 gunde level 50 ye geldım ama level 50 de o kadınla adamı bır turlu olduremıyorum kafayı yıcem herseyım de full ama o lanet ikilinin sureklı healtlerı yukselıyor nasıl oldurcem onları ? bır de level 50 son mu ?
-
harika konu -
@PlayMakers
Goktaslari yerine, Lokomotifi kullan.
Konu biricik. Ellerinize saglık. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: XcaL
hocam bladeslinger adlı uygulamayı appstore da , installous da , store heaven da aratmama ragmen bulamadım yardımcı olabilecek varmi acaba ?
çünkü daha çıkmadı hocam burdaki çoğu kişi bekliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X