Şimdi Ara

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
37
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler fazla kirlilik yaratmadan tavsiyem sadece kısa bir açıklama ve oyunun youtube videosunu koyup devam edelim derim

Youtube video olarak görünmesi için hemen mesajı yazdığınız yerin üst kımında DH Tüp butonu var ona tıklayıp linki açılan yere yapıştırın ve oluştur'a tıklayın bu kadar

Slam Dunk King Beleş

şu an ücretsiz ve emin olun inanılmaz zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 7 Ekim 2011; 15:17:13 >

• Anomaly Warzone Earth 0.99$

kule defans oyunlarını sevenler bu oyuna aşık olacak... bu sefer kule dikmiyoruz.... kuleler dikili... biz aralarından geçmeye çalışan düşmanız... mükemmel olmuş hakikaten.... bayıldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 7 Ekim 2011; 11:50:45 >

• güzel konu ama adı değişmeli
  • Tower Defense 0.99$

Yine bir kule defans oyunu... bölümler ve silahlar çok çeşitli... asla sıkmıyor ve aksiyon hiç bitmiyor

• O benim vazgeçilmezim. Jetpack Joyride

youtube nası yapılır bilmiyorum siz böyle idare edin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 7 Ekim 2011; 12:04:39 >
  • Lane Splitter 0.99$

İnanılmaz bağımlılık yapıyor şimdiden söyleyeyim

Ayrıca son güncelleme ile değişik motorsikletler de eklendi, kesinlikle denemelisiniz

• Flick Soccer 0.99$

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videosuyla birlikte olması güzel olmuş, en azından fikir sahibi olunabiliyor, takipteyim.

Siege Hero - $0.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triposi -- 7 Ekim 2011; 12:12:04 >
  • Buda benim favorilerim arasında Where's my water :) Ki çoğu kişinin favorileri arasında çünkü oyun 1. sırada :)
    Ücret 0.99 $

• Guzelmis
  • ShadowGun 7.99$

Fiyat bence bu oyuna göre yüksek ama iyi oyun

• Flight Control 0.99$

Bağımlılık yapan oyunlar kategorisinde ilk sıraları zorlar, free versiyonu var store'da bi deneyin derim

• hakikaten çok faydalı bir topic olmuş. mesajım bulunsun.
  • Soosiz çok eğlenceli bir oyun. Fazla bilinmeyen bir oyun olmasına rağmen benim favorilerim arasında.

• Topiii nedir ya basligi degistirseniz daha iyi olur.
  • Epic War TD benim favorim

• Infinity Blade

Bilmeyen yoktur sanırım ama kesinlikle denenmesi geeken oyunlardan

• güzel konu.
  • Harbiden güzel konu
  • süper konu olmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.