Şimdi Ara

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
37
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AmaR_77

internet gerektiren bağımlısı olduğum bir oyun Kesinlikle tavsiye HIGH NOON

http://itunes.apple.com/us/app/high-noon/id368173864?mt=8

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum

Bu oyunu oynarken çok geriliyorum ama oynamayıda bırakamıyorum. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmsk -- 10 Ekim 2011; 18:18:32 >

• Böyle bir konu lazımdı.
  • Takip edelim .
  • Cut The Rope

E herhalde bunu da bilmeyen yoktur ama belki denememiş, merak etmemiş olan varsa ayıp etmiş olur :) Holiday Gift ve Experiments adı altında 2 tane daha oyunu var bilginize :)

• Paper Glider

Zaman geçirmek için birebir :)

• Nine Heroes, sıra tabanlı strateji tarzında. İlerledikçe sıkmayan bir yapıya sahip

• Harika konu, benim indirdiğim bir oyun vardı. Gta tarzında adı mafia bilmem neydi onu kuramadım. Kurarken hata veriyodu o oyunu deneyin

Edit: Dediğim oyun budur. Adı Gangstar miami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 10 Ekim 2011; 14:16:42 >
  • Zombie Gunship.Kesinlikle bağlılık yapacak bir oyun, araba kullanırken bile oynamaya çalışıyorum bazen, sıkışık trafikte zombilere sıkmak eğlenceli oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 10 Ekim 2011; 14:06:46 >
  • "A Monster Ate My Homework" Ev ödevlerini canavarlardan kurtarmaya çalışıyorsunuz, ilerledikçe zorlaşıyor ve sıkmıyor

• "Osmos" Kendinizden daha küçük virüsleri yiyerek çoğaldığınız ve diğer virüslere hakim olmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyun. "Phage Wars" "Bugs War" tarzında.

Tek problemi çabuk bitmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 10 Ekim 2011; 14:14:04 >
  • Stardunk

Eskiden bağımlısıydım.Online'da heyecan eksik olmuyor zaten.Hiç denememiş olanlar için önerebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

internet gerektiren bağımlısı olduğum bir oyun Kesinlikle tavsiye HIGH NOON

http://itunes.apple.com/us/app/high-noon/id368173864?mt=8

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum

quote:

Orijinalden alıntı: defected

Cut The Rope

E herhalde bunu da bilmeyen yoktur ama belki denememiş, merak etmemiş olan varsa ayıp etmiş olur :) Holiday Gift ve Experiments adı altında 2 tane daha oyunu var bilginize :)

İkisinide oynamışlığım vardır cut the rope'u bitirmiştim süre rekoru kırmak için bayaa uğraşmıştım son paketlerde özellikle ama müthiş bi oyundur. High noonda gerçekten sıradışı zevkli oyunlar arasındadır kesinlikle tavsiye ikiside :)

Bi tavsiyede benden gelsin dün indirdim bu oyunu Amazing Breaker gerçekten sarıcak bi oyuna benziyo es geçmeyin deneyin kesinlikle. Ses efektleri çok etkileyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 10 Ekim 2011; 14:27:23 >

• bi ara fena kaptırmıştım kendimi bu oyuna denemenizi tavsiye ederim

*Army of Darkness Defense*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarikaN -- 10 Ekim 2011; 15:29:51 >
  • Muhtesem konu =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarikaN

bi ara fena kaptırmıştım kendimi bu oyuna denemenizi tavsiye ederim

*Army of Darkness Defense*

Ouvvv bu oyunu unutmusum bitirip sildigim icin cok guzel tavsiyeler geliyo dikkate alin bunlari arkadaslar :))

• Spymouse
  • çok güzel tavsiyeler var bende ekleyeyim bir kaç tane.. 1.si fling

2.si linebird

3.sü darknebula2

4.sü plants vs zombies

5.si openvalve

daha birsürü tavsiye verilebilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 10 Ekim 2011; 17:30:06 >

• Flick Kick Football

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntiz07 -- 10 Ekim 2011; 18:57:47 >
  • iPod'u sattığım güne lanet ediyorum. Keşke satmasaydım.
  • Tower Defence türlerine bomba bir örnek daha verelim...

Fieldrunners

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 10 Ekim 2011; 21:51:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.