Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ppsspp programını bilen vardır illaki ama ben bu emulator işlerine yeni girdiğim için ilk kez gördüm ve bugün indirdim. Gayet iyi çalışıyor bir sorunu yok.

Programın amacı

Psp oyunlarını android cihazlarınızda ve jb li ios cihazlarınızda oynamanıza izin veriyor.
    Programı indirdikten sonra birde psp oyununuzun .iso yada .cue halini indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra program içerisinden indirdiğiniz konumu seçip oyuna girek başlayabiliyorsunuz. Programın içinde en çok sevdiğim özelliği Quick Save - Quick Load.
    Bu özellik oyun içerisinde save yerine gelmeden oyunu kaydetmeye ve öldüğünüz/kaybettiğiniz zaman kaydettiğiniz yerden başlayabilmenize işe yarıyor.
    Programın kullanımı aşırı basit zaten onun için açıklama yapmıyorum.
    Ayarlar kısmı biraz karışık. Ben kurcalayarak benim cihazım için uygun olanı buldum. Zaten telefonunuz orta yada yüksek donanım bir telefonsa gow harici oyunlarda o ayara dokunmanıza gerek kalmıyor.

GOW

İnternette gördüğüm çoğu videolarda oyun ölüyor resmen. Ağır çekimde oynar ış gibi oluyor niyeyse. Bende ppsspp ayarlarıyla biraz oynadım ve birde GameBooster uygulamasıyla bayağı iyi bir oyun oynadım. Video kaydına aldım sabah onuda upload yapacağım, bir kaç ss aldım onları koyuyorum şimdi.

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

yeni ss ler

3 dakika civari olan gow ghost of sparta oynanis videosu, kullandigim cihaz lg g2

https://www.youtube.com/watch?v=EyBTK12sjTk&feature=youtube_gdata_player

edit: videoda cok guzel yerde bitmis, sanki demo oyunu oynarmis gibi
    PPSSPP Google Play Linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ppsspp.ppsspp&hl=tr

GameBooster Google Play Linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puzzlemania.gamebooster&hl=tr

GameBooster nasıl kullanılır

Programı açtığınız gibi büyük bir on off tuşu karşılıyor. Ona basıyorsunuz. Etrafındaki mavi halka dolduktan sonra ekranı sola kaydırıp My Games kısmına geliyorsunuz. Ordan Add Game ye basıp ppsspp yi bulup seçiyorsunuz ve listeye eklenmiş oluyor. Daha sonrasında başındaki tik i işaretleyip bir kere ismin üzerine basıyorsunuz
     PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 19 Ocak 2014; 18:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modrizzt kullanıcısına yanıt
    bende bu programı yüklemiştim bizde de kasıyordu bence telefon kaldırmıyor olabilir
  • Güzel konu teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gow serisinin grafiklerini bilmeyen yoktur herhalde, pspdeki en iyi grafikli oyun bile denebilir. burda sorun telefonunun yetip yetmemesi degil, program tam portlayamiyor sanirsam o yuzden kasma yapiyor, patapon 2 ve tekken 6 yida denemistim onlarda hic kasma olmadi.

@sLenDr.21

tesekkur ederim :)

• hafıza kartı üzerinden mi oynuyorsunuz oyunları??

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

hafıza kartı üzerinden mi oynuyorsunuz oyunları??

hafiza karti uzerindende oynayabilirsiniz, ama program, siz oyunu oynarken surekli on yukleme yaptigi icin eger hafiza kartinizin okuma/yazma hizi dusukse oyunda takilma olabilir. ben yinede mumkunse telefonun hafizasina atmasini oneriyorum

bendeki oyunlarin hepsi telefon hafizasinda

• yeni ss ler geldi arkadaslar
    Ilk ss Star Wars The Force Unleashed
    bilindik star wars oyunlari gibi, bende yeni basladim 3.kamera acisindan oynanan bir aksiyon oyunu, guzel ve surukleyici bir oyuna benziyor.
    2.ss Spinout
    bu oyunda siz bir topsunuz() amaciniz puzzleleri cozerek isaretliyere gitmek. oyunda ozel gucler de bulunuyor. bilindik sensörle oynanan topu delige goturme oyunlarinin 3 boyutlu ve daha zevkli hali.
    3.ss Flow
    bu oyundada degisik bir varliksiniz, amaciniz yeteri kadar buyuyerek oyun sonundaki boss u yenmek. oyunun oynayisi cok basit zaten yon tuslari ve ozel gucu kullanmak icin geriye kalan her hsngi bir tus yetiyor. sakinlestirici bir platform oyunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gamepad destekli mi? Ekranın üstündeki L-R tuşlarına erişmek sıkıntılı gibi

• otg kablosuyla gamepad baglayabiliyorsunuz tarafimdan denendi

• Güzel e benziyor

• guzel ya pspm varken oynadigim tum oyunlari sikintisiz oynayabiliyorim

• Yükledim ben de, God of War deneyeceğim şimdi
  • Note 2'de GOW 7-8 FPS veriyor
  • @B3htin

benim sectigim ayarlari mi uyguladiniz ? eger onlari uyguladiysaniz birde rendering mode yi yukleyerek coz yapin ve kare atlamayi aut. yapin
    ben lg g2 de ortalama 20fps aliyorum; note 2 icin 10fps normal gibi gorunuyor

• Hocam oyunları nereden indiriyoruz güvenilir bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 20 Ocak 2014; 20:49:09 >
  • ben torrent kullaniyorum mamunda yi ama siz her hangi bi yerden indirebilirsiniz sorun olmaz

• m.ulozto.net/xmSAPQz/psp-game-colin-mcrae-rally-dirt-2-iso?do=downloadDialog-freeDownloadForm-submit

bu linkten oyunları rahatça indirebilirsiniz

• Eğer +rep sistemi olsaydı her gün usanmadan rep verirdim. Ellerine sağlık konu için
  • Güzel ve paylaşımcı bir konu olmuş,eline sağlık.
  • @vibrant
    @eyodwa

tesekkur ederim. Konu ilgi gorse ben dahada cok ilgilenirim tabikide, ama sans iste program ile ilgili sorun olursa pm den ulasabilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.