Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah. Bir kaç oyun indirdim oynuyorum ama Midnigt clup kasti oynayamdim.

Ps2 emilator varmış.
    Haber burada. Demeyen olursa haber versin

m.teknokulis.com/haberler/mobil/2015/07/07/playstation-2-oyunlarini-androidte-oynamak-isteyen-var-mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Eyvallah. Bir kaç oyun indirdim oynuyorum ama Midnigt clup kasti oynayamdim.

Ps2 emilator varmış.
    Haber burada. Demeyen olursa haber versin

m.teknokulis.com/haberler/mobil/2015/07/07/playstation-2-oyunlarini-androidte-oynamak-isteyen-var-mi

Ps2 nintendo atari nes falan hepsinin emulatorü var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi oyunlarda emulatore gerek yok direk apk halleri var.. tank, mario, circus gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Ps3 kollu var nasıl bağlarım. Telefona

• Bluetoothla baglaniyor diye biliyorum.. cihazi kabloyla telefona okutup sonra calistiriyosun..

• Hort, acaba sürümden sürüme stabilite farkı olur mu? İki cihaza kurdum, sony xa'da ayarsız yardırıyor. Eski htc explorer'de yardıracak gibi olup yardıramıyor son sürüm yüklü ikisinde de :)
  • Cihaz kalitesine göre oyun kaldırma ve oynatma kalitesi değişir elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Hort, acaba sürümden sürüme stabilite farkı olur mu? İki cihaza kurdum, sony xa'da ayarsız yardırıyor. Eski htc explorer'de yardıracak gibi olup yardıramıyor son sürüm yüklü ikisinde de :)

tabikide vardır hocam ben bunları yapalı 3 yıl olmuş :D ama sürümden önce en önemli şey telefonunuzun cpu ve gpusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Hort, acaba sürümden sürüme stabilite farkı olur mu? İki cihaza kurdum, sony xa'da ayarsız yardırıyor. Eski htc explorer'de yardıracak gibi olup yardıramıyor son sürüm yüklü ikisinde de :)

tabikide vardır hocam ben bunları yapalı 3 yıl olmuş :D ama sürümden önce en önemli şey telefonunuzun cpu ve gpusu

3 sene iyimiş daha yüzüne bakmıyor musun hocam sarmıyor mu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Mayıs 2017; 17:7:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

3 sene iyimiş daha yüzüne bakmıyor musun hocam sarmıyor mu:)

emulatorlerle falan uğraşmıyorum artık ya oyunlar sarmıyor beni, 4000e pc sistemi dizdim inanın bile yüklü oyunlar var açmıyorum bile hiçbirini :D basit oyunlar daha zevkli oluyor mobil cihazlarda 2-3dk lık bekleme zamanlarında falan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.