Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackline23

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Merhaba;

Bende z3 compact var. emulatör tamam God of war tamam ama oyun kasıyor sinirim bozuldu ppspp gold yükledim metal slug ta fln sıkını yok ama Gow ghostt of sparta da chine of olimposta kasyor yardımcı olurmusnuz?

Youtube a god of war ppsspp setting diye aratırsanız bir sürü video var. Bakarak yapın. En hızlısıyla oynayın. Ghost of sparta yı g2 de akıcı oynamıştım.

Baktım bi çoğuna ayarlarınıda onlara göre yaptım ama ayarlardaki şu mod kısmını non buffering randing yapınca karanlık oluyor acayip.Yükleyerek çöz diyorum o zamnda kare atla kısmını en az2-3 yapmam gerekki kasmasın oyun . Mode ayarını gpu veya cpu yapınca zaten komple kasıntı oluyor oyun... Sözde SnapDragon 801 Ac işlemci :(

Dün sanal pazardan bunu aldım bidehttp://www.sanalpazar.com/Ipega-Pg-9025-Cep-Telefonu-Tablet-Gamepad-Oyun-Kolu__isp39415657 Sırf God of warlar için... Bugün gelicek ama anlaşılan oynayamıycam düzgün olarak

G2 de tekken 5-6 yı, ghost of sparta yı, pes 13 ü hatta silent hill bile sorunsuz oynamıştım. Tabi yüzlerce oyun var. Dene dene bitmez..Normal ppsspp yi indirmişim marketten. En son sürüm o çünkü. Bir de sizin telde hayli hayli oynatması lazım ama garip. Bu arada O aldığınız kolu bende almayı düşünüyorum. Modern combat baya zevkli olur o kolda.

gelsin bugün bi test eder söylerim nasıl olduğunu kolun. Ama şu god of warın ayarlarını yapmam lazım. Görselliği çok düşürmeden akıcı bi şekilde oynamnın ayarı:)

+1 bende merak ediyorum incelemeyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar ;

Geldi dün kol oynamaktan yazamaya fırsatım olmadı:) Tel zaten görmedi ilk başta 1 saate yakın uğraştım , ipega game conrol programından tut tüm gamepad programlarını denemişimdir.Youtubedan bi sürü telefona tanıtma videosu izledim gamepadi ama olmadı bi türlü. En son bi videoda elamnın biri tanimiosa eğer aletin buetooth u açıkken arkasındaki resete basın diodu yaptım oldu direk programa fln gerek olmadan :)

Neeyse tepkimesi gayet iyi aletin.asphalt 8 fln oynadım gayet süper oluyor.Nova 3 te olmuyor ama malesef gamepadimiz belki 3. parti yazılımla olur. PPSPP de ise sorunsuz çalışıyor metal slug most wanted ve god of warlarda denedim gayet güzel ,gecikme fln da olmuyor . God of warların hala grafik ayarlarını yapamadım. (Biri yardım etsin bana şu ayar konusnda)

Genel oarak analogları başarılı aletin eli rahatsız etmiyor kullanırken , yön tuşları biraz sert uzun süre oynandığında eli rhatsız edebilir ama uydurukda değil. kolun aşşasındaki tuşlarda çok işe yario oyun oynarken ses açıp kapıyabiliosunuz + direk müzik açabiliosunuz. Z3 compact telefonum gayet kolay tuttu telefonumu. G3 te denedim bide onuda sorunsuz tuttu.güven veriyor yani telefonun düşme kayma vb gibi sorun olması çok çok zor ...

Edit : GoW ghost sparta ya öyle bi ayar buldumki kendim yapa yapa acayip akıcı ve hızlı aynı zamnda grafikler tavan :) nası oldu bilmiyorum ama mükemmel oldu,tebrik ettim kendimi :)

Edit 2 : Assasin creed , Nfs most wanted dante' infernoyuda yükledim yağ gibi akıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 9 Nisan 2015; 15:59:14 >

• metal gear solid peace walker 'ı denemiştim.
    fps 20 lere bile ulaşmıyordu.
    monster hunter ı 3x 4x çözünürlükte renderlatıp oynuyordum .
    bazı oyunlar sebepsiz yere kasıyor.
    1x çözünürlükte bile.
    telefonum g2 bu arada.
    ipega 9025 i ben de düşünüyorum.
    aliexpresde 20 doların altına görüyorum bazen.
    oradan alacağım sanırım.
    taşınabilirliği nasıl?
    mont cebine sığar mı?
  • İpega 9025 bende de var kollu ayarlamak telefona tanıtmak benımde baya zamanımı aldı 4 farklı modu var tanıtırken ondan uygun olan modu bulunca direk cihaz baglanıyor sorunsuz Ben en çok Order and Chaos Online oynamak için bu kolu aldım Ama youtube de millet s3 te filan kullanıyo oynuyor ben bir türlü Order of Chaos online gösteremedim cihaza millet oynarken video çekmış ama nasıl yapılacagına dair hiç bir bilgi yok sabahtan beri ugrasıyorum çıkamadım işin içinden PPSSPP oyunlarını sorunsuz çalıstırıyor. Aphalt 8 - Dead Triger - Beach racing gibi bir çok oyunu da çalıstırıyor . ORDER AND CHAOS ONLİNE için lütfen birisi bana yardım etsin aslında kolu alma amacım bu oyunu oynamak. Bu arada bu konuyu açan arkadasa teşekkür ederim farklı bir şey ararken aslında kolu ve telefonları güzel bir oyun sistemine dönüştürmenin yolu çok güzel açıklanmış. Sagol varol :)))
  • Selam arkadaslar bende 2 tane telefon var biri general mobile disco 2 digeri disco 2 mini ve ikisindede kasiyo psp oyunlari hic akici degil neden boyle sistem gereksinimleri mi yetmiyo acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShuHan

Selam arkadaslar bende 2 tane telefon var biri general mobile disco 2 digeri disco 2 mini ve ikisindede kasiyo psp oyunlari hic akici degil neden boyle sistem gereksinimleri mi yetmiyo acaba ?

Hangi oyunlari deniyorsunuz

• Tekken 6 ve samuray warior yukledim

• Konuyu görünce hatırladım.bunu tel e kurunca aşırı kasıyordu cozumu bulundumu.

• Eski telefonunda denemiştim. İstediğim sonuca ulaşamadım. Tekrar denemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gibi

• Oyunlari yukliyebilcegim siteler nedir?

• quote:

Selamlar ;

Geldi dün kol oynamaktan yazamaya fırsatım olmadı:) Tel zaten görmedi ilk başta 1 saate yakın uğraştım , ipega game conrol programından tut tüm gamepad programlarını denemişimdir.Youtubedan bi sürü telefona tanıtma videosu izledim gamepadi ama olmadı bi türlü. En son bi videoda elamnın biri tanimiosa eğer aletin buetooth u açıkken arkasındaki resete basın diodu yaptım oldu direk programa fln gerek olmadan :)

Neeyse tepkimesi gayet iyi aletin.asphalt 8 fln oynadım gayet süper oluyor.Nova 3 te olmuyor ama malesef gamepadimiz belki 3. parti yazılımla olur. PPSPP de ise sorunsuz çalışıyor metal slug most wanted ve god of warlarda denedim gayet güzel ,gecikme fln da olmuyor . God of warların hala grafik ayarlarını yapamadım. (Biri yardım etsin bana şu ayar konusnda)

Genel oarak analogları başarılı aletin eli rahatsız etmiyor kullanırken , yön tuşları biraz sert uzun süre oynandığında eli rhatsız edebilir ama uydurukda değil. kolun aşşasındaki tuşlarda çok işe yario oyun oynarken ses açıp kapıyabiliosunuz + direk müzik açabiliosunuz. Z3 compact telefonum gayet kolay tuttu telefonumu. G3 te denedim bide onuda sorunsuz tuttu.güven veriyor yani telefonun düşme kayma vb gibi sorun olması çok çok zor ...

Edit : GoW ghost sparta ya öyle bi ayar buldumki kendim yapa yapa acayip akıcı ve hızlı aynı zamnda grafikler tavan :) nası oldu bilmiyorum ama mükemmel oldu,tebrik ettim kendimi :)

Edit 2 : Assasin creed , Nfs most wanted dante' infernoyuda yükledim yağ gibi akıyo :)

Kardeş god of warda nasıl bir ayar yaptın lütfen resmini çekip gösterebilirsiniz,.. acil bekliyorum

• Gow of war chains of olympus ve rocky balboa oyunu çok güzeldi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Selamlar ;

Kardeş god of warda nasıl bir ayar yaptın lütfen resmini çekip gösterebilirsiniz,.. acil bekliyorum

Abartmış hocam ayarlara gir en başta bi ayar var (adını unuttum) onu yükleyerek çöz yap, biraz daha aşağıya gelirsen fps ayarlarıyla oyna biraz bilgin varsa ayarları kendinde yaparsın kasmaması için birde her telefonda değişiyor ayarlar.

Edit: hızlandırma tuşunu sandık açmada kullanın zaman kaybını engeller

• Arkadaşlar kurcaladım gow da 30 ve 40 fps alıyorum ama slow motion (ağır çekimde) şeklinde oynuyor, grafikler iyi ama bunun yüzünden adam akıllı oynayamıyorum, biri yardım etse.
  • Bende. Ps3 kolu var. Oynayabilir. Miyim. Bu kol. İle??
    Z2 telefonum. Var

• Zenfone 2 de akıcı oynarmıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar kurcaladım gow da 30 ve 40 fps alıyorum ama slow motion (ağır çekimde) şeklinde oynuyor, grafikler iyi ama bunun yüzünden adam akıllı oynayamıyorum, biri yardım etse.

Geç cevap olacak ama youtube da bir sürü ayar bilgileri var. Ppsspp god of war setting yazarsan çıkar bir sürü sonuç.
  • youtube da bir sürü ayar bilgileri var. Ppsspp god of war setting yazarsan çıkar bir sürü sonuç. Veya hangi oyunu oynayacaksan..
  • Bigboss

Oynayabilmen lazim. Bluetooth ile bir sekilde bagliyorlar sanirim kolu deneme sansim olmadi :D

Mrcaner

Dostum soyle diyim telefonunun fiyati 700 800den asagi ise biraz zor. Yuksek ozellikler istiyorcunku oyun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.