Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zapon

Oyunlari nerden indircez PSP oyunlarını android için ???

burda birkac tane güzel oyunlar var

http://ronie.mwb.im/game-psp-high-compress-dan-rip.xhtml

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunlar kasıyor galaxy mini kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi kascak galaxy mini mi kaldi satilmiyor bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1018

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

@eren

nasıl yani slow motion ? hangi oyunlar onlar söyler misin ?

@rouch @berknew

gavurlar nasıl oyun yaptıysa her sistemde kasıyor çare yok :D

ppsspp gold son versionunu yükledim şuan sorunsuz sıfır hata ile acıyor

nfs wos wanted
    toy story 3
    Call of Duty Roads to Victory
    hero of sparta
    Pirates of the Caribe

Gold ile normal sürüm arasında hiçbir fark yok. Goldun paralı olmasının nedeni eğer yapımcılara bağış yapmak isterseniz gold u alıyorsunuz başka esprisi yok :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm dediklerinizi yaptım ama oyunu açınca sadece kara bir ekran ve tuşları görüyorum

• androidde çalışıyor şöyleki samsung galaxy s4 s3minide bizzat denedim ikiside emulatorde hemen hemen aynı performansı verirordu ama ppssp adlı uygulama hiç optimize değil oyunlar feci şekilde kasıyor ses sorunu var bazı oyunlar sadece 30 frame ve altı oynatıyor ama genede gelişmesi lazım
  • Program gayet güzel. (Sesler de düzelse süper olacak.) GOW COO oyununu Galaxy S3 te bitirdim. GOW GOS da ise oyunun ortasında kaldım. Düz bir duvara tırmanmasını bir türlü başaramadım.
  • Emülatör ün sitesinde sık sorulanlara bakarsanız oyunların neden yavaş çalıştığını kolayca anlarsınız.
  • Denemek için bir oyun indirdim ama bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrions -- 24 Aralık 2014; 20:48:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agelooq7

Denemek için bir oyun indirdim ama bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

Psp oyunu yerine ps1 halini falan indirdiniz sanirsam. Indirdiginiz iso psp oyunu degil diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

Program gayet güzel. (Sesler de düzelse süper olacak.) GOW COO oyununu Galaxy S3 te bitirdim. GOW GOS da ise oyunun ortasında kaldım. Düz bir duvara tırmanmasını bir türlü başaramadım.

Duz duvara tirmanmak icin hangi tus kombinasyonu gerekiyorsa ppsspp ye girip o tuslari ekrana ekleyin tirmanirsiniz

• quote:

quote:

Program gayet güzel. (Sesler de düzelse süper olacak.) GOW COO oyununu Galaxy S3 te bitirdim. GOW GOS da ise oyunun ortasında kaldım. Düz bir duvara tırmanmasını bir türlü başaramadım.

Duz duvara tirmanmak icin hangi tus kombinasyonu gerekiyorsa ppsspp ye girip o tuslari ekrana ekleyin tirmanirsiniz

Tam olarak düz duvar sayılmaz. Resimde görünen yerden yukarı çıkamıyorum. Zıplıyor, tutunacak yere geliyor tutunamadığı için yine 2. resimdeki yere iniyor.

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 25 Aralık 2014; 14:45:55 >

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak düz duvar sayılmaz. Resimde görünen yerden yukarı çıkamıyorum. Zıplıyor, tutunacak yere geliyor tutunamadığı için yine 2. resimdeki yere iniyor.

Orada yana dogru gitmelisiniz, yan tarafin ustu bos oradan cikmasi lazim

• Youtube' den tam çözüme baktım. Bu noktanın hafif solundan yukarı çıkıyor. Ben her noktadan denedim. Bir türlü çıkamadım. ayrıca bu oyunu PS3 te bitirdim takılmadan. Ama burasını bir türlü geçemiyorum. Aynı save dosyasını PC ye de attım bu programın PC versiyonu için. Orada da geçemedim.
  • quote:

Youtube' den tam çözüme baktım. Bu noktanın hafif solundan yukarı çıkıyor. Ben her noktadan denedim. Bir türlü çıkamadım. ayrıca bu oyunu PS3 te bitirdim takılmadan. Ama burasını bir türlü geçemiyorum. Aynı save dosyasını PC ye de attım bu programın PC versiyonu için. Orada da geçemedim.

Oyunu uzun sure once bitirdigim icin hatirlamiyorum hocam. Sorunun programda degilde oyun ile bir yerde takildiginizdan yardim edemiyorum belkide ps3 yada psp bolumunde paylasirsaniz sorununuzu daha cok yardimci olabilirler size

• Oyunlar nasıl netleşiyor ayarı varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqq12345

Oyunlar nasıl netleşiyor ayarı varmı ?

Nasil netlesiyor derken ? Bi ss atar misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1018

quote:

Orijinalden alıntı: Zapon

Oyunlari nerden indircez PSP oyunlarını android için ???

burda birkac tane güzel oyunlar var

http://ronie.mwb.im/game-psp-high-compress-dan-rip.xhtml

Burdaki oyunlar guzel ve boyutlari dusuk bunun gibi dusuk boyutlu pek bulamiyorum genelde daha yuksek boyutlu baska site varmi bildiginiz dusuk boyutlu ripli siteler

• Öncelikle merhaba,

Gösterdiğiniz ayarları tek tek uygulamadan önce oyun (tekken5) açılıyordu, introsu gayet akıcıydı ve menüdede hiçbir sorun yaşamadım yalnızca aşırı biçimde kasıyordu oyun.

Ayarları ayarladıktan sonra ise oyuna dokunduğumda siyah bir ekran geldi ve oyun açılmadı.

Umarım anlatabilmişimdir :)

Tel: HTC One M7 Android 4.4.3

PPSSPP Gold 0.9.9.1b
    PPSSPP 0.9.9.1b
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.