Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Hangi telefonda denediniz abaca general mobile discovery takılıyor bayağı. En iyi performans hangi telefonda acaba? Beta henüz program gerçi. Ayrıca Pc versiyonunda var programın. Çok çok iyi çalışıyor pc de analog kontroller bağladım bir tane mükemmel oldu locoroco ya bayılıyor çocuklar...

benim kullandigim telefon lg g2 32gb. en iyi performansi aslinda cokkastirmayan oyunlarda her telefonda iyi performans alirsiniz. ama boyutlari 800 900mb olan oyunlarda duzgun fps almak icin piyasadaki en iyi telefonlara sahip olmak lazim. discoveryde hangi oyun tskiliyor ?

Çoğu oyun takılıyor, hemen hemen hepsi, loco roco gibi 2d oyunlarda daha akıcı oluyor ama iyi bir performans olmuyor diğer 3 boyutlu oyunlarda. Ram 1 gb sistem yarısını kullanıyor zaten geriya 400- 500 mbyte kalıyor ki yetmiyor bu.

Ancak bilgisayarda mükemmel çalışıyor, hemen hemen aynı akıcılıkta oynatıyor emulator. Helal olsun çok iyi yapmış adamlar.

ppsspp cok ram yiyor ondan kaynakli olabilir. oyunu telefon hafizasina atip ucak moduna alin, ilk mesajda belirttigim gamebooster uygulamasiyla kullanin fps artisi olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılma ve fps sorunu yaşayan arkadaslar benim onerdigim surumu bi deneyebilirler mi? Ppsspp sürümünden kaynaklanıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 5 Şubat 2014; 15:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Takılma ve fps sorunu yaşayan arkadaslar benim onerdigim surumu bi deneyebilirler mi? Ppsspp sürümünden kaynaklanıyor olabilir

Tüm buildleri takip ediyorum bazı oyunlarda grafik hataları vardı ama son çıkan geliştirmeler ile bu sorunlar çözüldü fakat sağlam cihaz ve ram istiyor emu. Drastic ile nds oynamaya devam telefonda zelda serisi mükemmel. Pc de psp daha iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidden kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle n64 te zelda ocarina time oynuyorum çok zevkli.drastic neyin emulatoru?
  • quote:

Kesinlikle n64 te zelda ocarina time oynuyorum çok zevkli.drastic neyin emulatoru?

nintendo ds oyun emulatoru oda

• modrizzt kullanıcısına yanıt
    haa onda da pokemon oynanır o zaman iyi oldu öğrendiğim saol
  • en iyisi 100 tl civarında 2. el psp alıp oynamak .. takılcak mı oynacakmı derdi olmaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

en iyisi 100 tl civarında 2. el psp alıp oynamak .. takılcak mı oynacakmı derdi olmaz ..

ben cok esya tasiniyorum yanimda telefon anahtar cuzdan alip cikiyorum benim icin ideal oluyor ama disaricikinca canta alan insanlar icin falan sizin dediginiz dogru olabilir

• Hocam benim telefonda Gmd ve Gow da en fazla 10fps gördüm. Güzel başka bir oyun onerebilirmisin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Hocam benim telefonda Gmd ve Gow da en fazla 10fps gördüm. Güzel başka bir oyun onerebilirmisin hocam.

loco roco var eglenceli platform oyunu, patapon serisi var, little bigplanet var meselacok hatirlamiyorum bende

• quote:

quote:

Hocam benim telefonda Gmd ve Gow da en fazla 10fps gördüm. Güzel başka bir oyun onerebilirmisin hocam.

loco roco var eglenceli platform oyunu, patapon serisi var, little bigplanet var meselacok hatirlamiyorum bende

Bu bakayım onlara. Senin telefon iyiymiş hocam 10fps yi geçemedi benimki.

• PSP var zaten bunlarla uğraşamam.
  • Fps ile fazla alakasi yok speedle alakali (yani bende oyleydi) 15 fpsle akici oynuyorum.
    Telefon neydi sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 8 Şubat 2014; 18:31:10 >
  • quote:

Fps ile fazla alakasi yok speedle alakali (yani bende oyleydi) 15 fpsle akici oynuyorum.
    Telefon neydi sizin?

General mobile discovery hocam. Çok fazla birsey beklemiyordum ama çok fazla kasıyor.

• quote:

quote:

Fps ile fazla alakasi yok speedle alakali (yani bende oyleydi) 15 fpsle akici oynuyorum.
    Telefon neydi sizin?

General mobile discovery hocam. Çok fazla birsey beklemiyordum ama çok fazla kasıyor.

Aslinda olay speedde degil fps/speed orani bu oran 1 sayisina ne kadar yakinsa oyun o kadar akici olyor

• quote:

quote:

quote:

Telefon neydi sizin?

Aslinda olay speedde degil fps/speed orani bu oran 1 sayisina ne kadar yakinsa oyun o kadar akici olyor

Bende 1den baya uzak o zaman

speed denilen şey verilen fps ile gösterilen fps oranı aslında. bu oran 15/20 ise speed %75 oluyor.
  • HTC One cihazimda GTA Vice Cityi oynayamamistim psp icin ozel cikan vcyi. sonra o ofkeyle programi silip kullanmamaya yemin ettim.

Merhabalar

Google dan arattım bu konuya geldim
    bir sorum olacak god of war ghost of sparta ile ilgili

yalnız oyun çok karanlık ss lerde net gözükmeyebiliyor oynarken de çok karanlık zaten. Parlaklığı sona vermeme rağmen bir şey gözükmüyor

önce birkaç ss verelim oynayacak arkadaşlar için sonra soruma geçerim.

http://imgim.com/screenshot_2014-05-07-01-01-16.png
    (oyunun ilk bölümlerinden)
    http://imgim.com/screenshot_2014-05-07-00-38-31.png
    (ilk bulduğum gordon eye idi :D)
    http://imgim.com/screenshot_2014-05-07-00-57-09.png

http://imgim.com/screenshot_2014-05-07-00-46-36.png
    (bu adami öldürene kadar kalp atışım hızlandı dışarıdan duyulur oldu resmen :D )
    http://imgim.com/screenshot_2014-05-07-00-38-31.png

http://imgim.com/img_20140508_012028.jpg

(burayi zor geçtim bu da onunla ilgili ss dir )
    http://imgim.com/2014-05-08-01-27-18.png

Evet soruma gelirsek
    burada kaldım var mı oynayıp da burayı geçen;
    http://i.imgur.com/wntF2OU.jpg

şimdi burada sorun şu ki yol yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 9 Mayıs 2014; 3:50:30 >

• yalnız ben bir şey diyeceğim kullandığım cihaz galaxy note 2
    oyunu akıcı şekilde oynatıyor (yaptığım ayar konfigürasyonu ile) ancak ekran videosu çekince takılmalar oluyor

videodan anlaşıldığı üzere 2 gayet rahat oynatıyor oyunu.
    Lg g2 nin iyi olduğunu biliyordum da hani bubkadar iyi olduğunu bilmiyordum...
    video 1440p olarak kaydedilmiş bir de o.O

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.