Şimdi Ara

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
37
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir kurma oyunu ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Klasik ama çok eğlenceli.Okuldaki arkadaşlarla rus rulleti yapıyoruz. MAUU.

Bu oyun beni benden alıyor yahu 5-6 kişi toplandığımızda mutlaka açılıyor, manyak mıyız neyiz? Derdimiz neyse?

Ama acayip zevkli okulda boş zamanlarımızda oynuyoruz bazen öğretmenlerle bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Labyrinth 2
    2 haftadır oynuyorum. Gerçekten çok zor bir oyun ama inanın çok zevkli. Zoru seven için...

[DHTUBE=]www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=sB0Oq7qNrw0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 1 Mart 2012; 13:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

hayatımda bu kadar zevkli oyunu bilgisayarda bile oynamadım.(Playstationda oynadım)
    Soul Calibur

Bu oyunu ben de tavsiye ederim.Süper bir oyun

• Güzel konu olmus, begendiklerimi satin aldim hemen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fancy pants'ı oynamayan kalmasın. 0.99 $ olması lazım. Rayman originse benziyor. Hatta ondan daha zevkli geldi bana.

Brandnew boy da çok güzel bir oyun. Değişik bir kontrol sistemi var. Dövüş animasyonları ve grafikleri şahane. Shop destegi sayesinde bölümlerden kazandıgımız paralar ile kendimizi gelistirecegimiz dövüş yeteneği, kıyafet gibi birçok iteme ulaşabiliyoruz. Zaten göreceksiniz ki oyunu bitirmek için önünüzde uzun bir yol var. Diğer iOS oyunlarına göre daha uzun oynanabilirligi var. rpg tarzı level sistemi var fakat tps olarak biz dönüştürüyoruz. Ona da actionRPG deniliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 2 Mart 2012; 11:32:30 >

• Kimse yazmamis DEAD SPACE candir 0.99$ di en son kulaklikla oynanirsa keyif katar ayrica karanlik ve sessiz bir yerdeyseniz korkarsiniz :))
  • En az Temple Run kadar saran bir oyun da benden, NUTS.

• konu müthiş mesajım bulunsun.
  • Papa Sangre;

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum

YouTube
    App Store

• quote:

Fancy pants'ı oynamayan kalmasın. 0.99 $ olması lazım. Rayman originse benziyor. Hatta ondan daha zevkli geldi bana.

Brandnew boy da çok güzel bir oyun. Değişik bir kontrol sistemi var. Dövüş animasyonları ve grafikleri şahane. Shop destegi sayesinde bölümlerden kazandıgımız paralar ile kendimizi gelistirecegimiz dövüş yeteneği, kıyafet gibi birçok iteme ulaşabiliyoruz. Zaten göreceksiniz ki oyunu bitirmek için önünüzde uzun bir yol var. Diğer iOS oyunlarına göre daha uzun oynanabilirligi var. rpg tarzı level sistemi var fakat tps olarak biz dönüştürüyoruz. Ona da actionRPG deniliyor sanırım.

Kardesim Brandnew boy bu oyunun itunes linkini verebilir misin bulamadimda ben

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Fancy pants'ı oynamayan kalmasın. 0.99 $ olması lazım. Rayman originse benziyor. Hatta ondan daha zevkli geldi bana.

Oyun japon yapımı. Us appstoreda yok. Jailbreak varsa internetten bulabilirsiniz iap dosyasını.

• Oyunlar gerçekten süper, paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
  • Samurai Vengeance

Arkadaşlar felaket zevkli oyun öyle böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 5 Mart 2012; 16:52:27 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun japon yapımı. Us appstoreda yok. Jailbreak varsa internetten bulabilirsiniz iap dosyasını.

tamam hocam buldum oyun appstore onaysız bı oyun mu aslında guzel oyun appstore da yerını alır aslında

• quote:

tamam hocam buldum oyun appstore onaysız bı oyun mu aslında guzel oyun appstore da yerını alır aslında

Tamamen yapımcıların cimriliği bence. Sonuçta Güney Kore AppStore'unda onayli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 6 Mart 2012; 0:59:37 >
  • quote:

quote:

Tamamen yapımcıların cimriliği bence. Sonuçta Güney Kore AppStore'unda onayli.

onaylısa problem yok hocam bı acım bakım dedım ılk bas acılmadı alla alla dedım kapatıp actım acıldı ama bıraz gec acıldı bıraz daha optımıze edılse cok guzel bı oyun olur iyide satar bu oyun aslında hazır ingilizce destegıde gelmıs

bu arada mass effect 3 geldi millet
    http://itunes.apple.com/app/mass-effect-infiltrator/id486601093?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 8 Mart 2012; 0:50:41 >

• Jump Out!
    1.99$
    Gerçekten oynarken zevk aldığım bir oyundur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Klasik ama çok eğlenceli.Okuldaki arkadaşlarla rus rulleti yapıyoruz. MAUU.

Bu oyun beni benden alıyor yahu 5-6 kişi toplandığımızda mutlaka açılıyor, manyak mıyız neyiz? Derdimiz neyse?

Ama acayip zevkli okulda boş zamanlarımızda oynuyoruz bazen öğretmenlerle bile.

Gercekten çok eğlenceli

• Beat Hazard

çok zevkli kendi müziklerinizle oynuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.