Şimdi Ara

iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
37
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER İPAD 3 LANSMANINDA BU OYUN TANITILDI BU OYUN HANGI CIHAZLARDA CALISACAK VAR MI BILGI
  • Güzel konu oluyor, şehir kurma oyunu ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Jump Out!
    1.99$
    Gerçekten oynarken zevk aldığım bir oyundur.

Bir yerden sonra acaip zorlamaya başlıyor ama cidden keyifli oynaması
  • Bumbee

şu an ücretsiz

• Arkadaslar küçük bı ricam olacak tüm sayfaları okudum ama açıklama yaparken önce oyun adı sonra kaç para olduğu altına varsa küçük bı açıklama ardından Youtube linki verebilir miyiz ve mesajım bulunsun yada sagol diye mesajlar atmazsak seviniriz... düzenli ve yararlı kullanimida bı o kadar kolay bi başlık olur böylece ...
    mesela oha soul calibur var diye actım 15dolar:( oldu... yada baktım güzel oyun ama açınca sıra tabanliymis açıklama yoktu gibi... onuda geçtim sadece video koyan var adını bilmiyorsun bulamıyorsun falan durumları olmasın diye söylüyorum...
    kimse üzerine alınmasın ne olur herkese ayrı ayrı teşekkür ve saygılarımla....
  • Konu çok güzel.Hazırlayanın ellerine sağlık.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Çok süper paylaşımlar var. Her gün takipteyim. ;)
  • Boost 2

• yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :)
  • Güzel ve ücretsiz bir tower defence oyunu tavsiyeniz varmıdır?
  • Güzel konu.
    Takip.
  • Tip-off basketbol oyunu(ibasket tarzı eğlenceli bir oyun)

9mm gameloft'un multiplayeri gta 4 gibi olan bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 11 Mart 2012; 8:24:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biloman2332

yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :)

Sanıyorum stylish sprint ben su an oynuyorum o kadar eski mı bilmiyorum ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

Güzel ve ücretsiz bir tower defence oyunu tavsiyeniz varmıdır?

Sentinel 2 ve 3 var ucretsizdi en son indirdim ikisimizde özellikle 2 zorluyo baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Güzel konu oluyor, şehir kurma oyunu ne tavsiye edersiniz?

+1 yok mü söyle simcity tadında bie oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Arkadasım bı açıklama yapsan iyi olurdu be bak kotası olan arkadaslar var paralı oyunda alamayacaklar için ekstra zaman kaybı video yü acmak zaten sorun oluyo yanlış anlama ne olur daha iyi olurdu diye söyledim anlayışın için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

Beat Hazard

çok zevkli kendi müziklerinizle oynuyorsunuz

iphone un retina ekranının kalitesini gösteren oyunların başında geliyor bence bu kadar güzel effekti olan oyun uzun zamandır görmemiştim..

• @lycn
    Düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycn

quote:

Orijinalden alıntı: biloman2332

yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :)

Sanıyorum stylish sprint ben su an oynuyorum o kadar eski mı bilmiyorum ama...

evet aynen bunu arıyordum çok sağol :)

Android için bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biloman2332 -- 11 Mart 2012; 10:35:35 >
  • Takip edilir burasi :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.