Bildirim
iOS Cihazımla Oyun Oynamayı Seviyorum (15. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel konu oluyor, şehir kurma oyunu ne tavsiye edersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Jump Out!
1.99$
Gerçekten oynarken zevk aldığım bir oyundur.
Bir yerden sonra acaip zorlamaya başlıyor ama cidden keyifli oynaması -
-
Arkadaslar küçük bı ricam olacak tüm sayfaları okudum ama açıklama yaparken önce oyun adı sonra kaç para olduğu altına varsa küçük bı açıklama ardından Youtube linki verebilir miyiz ve mesajım bulunsun yada sagol diye mesajlar atmazsak seviniriz... düzenli ve yararlı kullanimida bı o kadar kolay bi başlık olur böylece ...
mesela oha soul calibur var diye actım 15dolar:( oldu... yada baktım güzel oyun ama açınca sıra tabanliymis açıklama yoktu gibi... onuda geçtim sadece video koyan var adını bilmiyorsun bulamıyorsun falan durumları olmasın diye söylüyorum...
kimse üzerine alınmasın ne olur herkese ayrı ayrı teşekkür ve saygılarımla.... -
Konu çok güzel.Hazırlayanın ellerine sağlık. -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Çok süper paylaşımlar var. Her gün takipteyim. ;) -
-
yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :) -
Güzel ve ücretsiz bir tower defence oyunu tavsiyeniz varmıdır? -
Güzel konu.
Takip. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: biloman2332
yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :)
Sanıyorum stylish sprint ben su an oynuyorum o kadar eski mı bilmiyorum ama...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico
Güzel ve ücretsiz bir tower defence oyunu tavsiyeniz varmıdır?
Sentinel 2 ve 3 var ucretsizdi en son indirdim ikisimizde özellikle 2 zorluyo baya -
quote:
Orijinalden alıntı: Ocean Mist
Güzel konu oluyor, şehir kurma oyunu ne tavsiye edersiniz?
+1 yok mü söyle simcity tadında bie oyun ? -
-
-
@lycn
Düzelttim -
quote:
Orijinalden alıntı: lycn
quote:
Orijinalden alıntı: biloman2332
yaklasık 1 yıl önce dayımın ipodunda bir oyun vardı böyle adam koşuyor 1 kere basınca zıplıyor 2 kere basınca uçuyor görevleri felan yapıp item alıyorduk şimdi bendede androidli telefor var ismini verirseniz bulmaya çalışacağım. Cevabınızı bekliyorum sağolun .. :)
Sanıyorum stylish sprint ben su an oynuyorum o kadar eski mı bilmiyorum ama...
evet aynen bunu arıyordum çok sağol :)
Android için bulamadım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biloman2332 -- 11 Mart 2012; 10:35:35 > -
Takip edilir burasi :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X