Şimdi Ara

İOS hesabım uygulaması çalışmıyor. (bluestacks ileçözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    turkcell hesabım uygulamasına girince "yeni güncelleme var" diyor. uygulama kapanıyor.
    applestore a giriyorum güncelleme yok. hesabım uygulamasına bakınca 9.0 ve üstü ios diyor.
    bu turkcell uygulamayı güncellemiş güncellerken de gereli ios sürümünü 9 ve üstü yapmış heral.
    ee şimdi uygulamayı kullanmak için ios mu güncelleyeceğim? böyle saçmalık mı olur.
    kalan dakikalarımı da göremiyorum.
    turkcell

ÇÖZÜLDÜ : altaki mesajımı okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 1 Mayıs 2017; 18:11:20 >

• Hesabım uygulaması artık iOS 9.6 sürümü üstünde çalışıyor.Yani telefonunu güncellemen lazım.
  • vodafone ve turktelekom uygulamaları boyle yüksek güncelleme istemiyorlar.
    sadece turkcell için jb li IOS'umu güncellemek istemiyorum.
    hazirandan taahhütüm doluyor.
    turktelekoma geçmeyi düşünüyorum. ne yapayım.

turkcell haftalık kampanyasından yararlandırmasın o zaman. eski programı niye iptal ediyor.
    kalan dakikamı göremedikten sonra yapacak birşey kalmıyor.
  • Turkcellin uygulamaları çok dandik. Hesabım ve Gnç uygulamasını kullanırken donma oluyor ve ekrana görüntü gelmesi için sürekli ekrana dokunmam gerekiyor, yarım yarım yükleme yapılıyor. Sanki on sene önce yapılmış uygulamalar gibi. Turktelekomun uygulaması süper hiç o tür sorunlar yok. Ama turkcellde de canlı destek var biraz zor kullanılsa da yardım eden birileri oluyor diğer tarafta. Turkcell adam akıllı hafif bir uygulama acilen yapmalı. Paketlere bakmak istiyorsun birisine tıklayınca geri gelip diğerlerine baktırmıyor ana sayfaya atıyor ve aşırı ağır çalışıyor.

Telefonum android 4.2.1 3Gli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yolunu buldum :)

windows kurulu bilgisayara, bluestacks programını kurup,
    android telefonmuş gibi google play store'dan turkcell hesabım android uygulamasını kurarak
    en azından şu an olan "internetini katla" ve "haftalık hediye" kampanyalarından yararlanabilirsiniz.
    ben 3gb internetime +3gb bir aylık internetimi aldım.
    salla kazan ile de haftalık fizzy kazandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.