Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. iPhone 7 iOS 13.6.1 jb hangi yöntem ile sorunsuz yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 13.7 Geekbench Batarya Performansı Tablosu. Görünüşe göre alt modeller için, özellikle de iPhone 7 için iyi bir güncelleme olmuş gibi.

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7
  • İPhone 6s İos 13.7 güzel olmuş pili de biraz daha iyi hız da aynı şekil sıfırlayıp kurulum yaptım bu arada 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

İPhone 6s İos 13.7 güzel olmuş pili de biraz daha iyi hız da aynı şekil sıfırlayıp kurulum yaptım bu arada 👍
    Isınma var mı hocam cihazda sizde normal kullanımda sosyal medyada felan ??

• quote:

Orijinalden alıntı: usame_kaya

Isınma var mı hocam cihazda sizde normal kullanımda sosyal medyada felan ??

Alıntıları Göster
    İos 13.6.1 ile vardı ancak ios 13.7 ile yaşamadım belki de ondan pil daha iyi geldi bana sizin ısınma sürekli mi?

• quote:

İos 13.6.1 ile vardı ancak ios 13.7 ile yaşamadım belki de ondan pil daha iyi geldi bana sizin ısınma sürekli mi?

Alıntıları Göster
    Evet sürekli bi ısınma mevcut öyle çok değil ama kullanırken telefon sürekli sıcak hissediyorsun çok rahat. Bugün whatsapptan bi görüntülü görüşme yaptım mesela 10 dakikalık yüzde 30 pil düşüşü yaşadım ve telefon acayip ısındı. Pil sağlığım öyle fazla kötü de değil yüzde 86. 13.6.1 i dfu modda temiz kurulumla kurdum. 13.7 i ota üzerinden aldım ondan mı oldu acaba? Ama ne alaka ki yani illa her güncellemede temiz kurulum mu yapalım ayrıca düşük mb lı bir güncelleme ve gerçekten gerek duymadım.

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun,daha iyileri sizlerin olsun.Fiyatlar can sıkıcı,alırken huzursuz oluyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usame_kaya

Evet sürekli bi ısınma mevcut öyle çok değil ama kullanırken telefon sürekli sıcak hissediyorsun çok rahat. Bugün whatsapptan bi görüntülü görüşme yaptım mesela 10 dakikalık yüzde 30 pil düşüşü yaşadım ve telefon acayip ısındı. Pil sağlığım öyle fazla kötü de değil yüzde 86. 13.6.1 i dfu modda temiz kurulumla kurdum. 13.7 i ota üzerinden aldım ondan mı oldu acaba? Ama ne alaka ki yani illa her güncellemede temiz kurulum mu yapalım ayrıca düşük mb lı bir güncelleme ve gerçekten gerek duymadım.

Alıntıları Göster
    Oto üzerinden yama olarak günceller internet hızınıza göre bazı dosyalar eksik indiğinde işlemciye ekstra yük biner malesef ısınma hızlı şarj bitmesi geç şarj dolması ve cihazın hızı düşmesi gibi size önerim iTunes ile kurtarma modunda tekrar aynı yazılımı güncelleyin verileriniz de gitmemiş olur bu sorunlar da çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: dizigen

Sağolun,daha iyileri sizlerin olsun.Fiyatlar can sıkıcı,alırken huzursuz oluyor insan.
    Teşekkür ederim hepimizin inşallah malesef gerçekten öyle 3 bine yakın vergi alınır mı yarı yarıya resmen

• Telefon konusunda nerdeyse doğru dürüst bir üretimimiz yok,bu yüzden Devlet paranın dışarı kaçmasına engel olmaya çalışıyor,olamıyorsa da bu alışverişten gelir elde ediyor,ülkenin arabaya ve telefona harcadığı para hatırı sayılır bir tutar.
  • iOS 13.7 final sürüme yaraşır bir güncelleme olmuş. Acaba güncellesem mi güncellemesem mi diye düşünenlere tavsiye edilir.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    hangi cihaz için bunu söylüyorsunuz acaba?
  • LosYalchos L kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihazlar iPhone SE 32GB (1st gen) ve iPad 6 32GB (iPad 2018)

• quote:

Oto üzerinden yama olarak günceller internet hızınıza göre bazı dosyalar eksik indiğinde işlemciye ekstra yük biner malesef ısınma hızlı şarj bitmesi geç şarj dolması ve cihazın hızı düşmesi gibi size önerim iTunes ile kurtarma modunda tekrar aynı yazılımı güncelleyin verileriniz de gitmemiş olur bu sorunlar da çözülür

Alıntıları Göster
    Bi iki gün daha bekleyeceğim indexleme devam ediyor ihtimali için olmadı öyle yapacağım maalesef.

• İPhone 6s ios 13.7 testi sonucu sanırım iyi oluyor bilenler yorumlasın😂
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    hocam sizin 6s değişim olmuştu yakın zamanda demi yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

hocam sizin 6s değişim olmuştu yakın zamanda demi yanlış hatırlamıyorsam
    Evet hocam doğru hatırlıyorsunuz 3 hafta oldu Apple store değiştirdi sindi yenisini kullanıyorum

• Dün akşamdan beri iPhone 7’de DFU mod ile yedeksiz iOS 13.7 + JB kullanıyorum. Bluetooth /Wireless bağlantı kalitesi daha iyi ve stabil. Sıfırdan kurulumda indeksleme oluyor mu bilmiyorum belki erken ama pil performansı açısından iOS 13.6.1’e göre daha dayanıklı gibi geldi. Ama bi iOS 13.3.1 değil. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gidişle 13.10’u bile görebiliriz. Maşallah 7 tane güncelleme geldi İOS 13’e bu bir rekor!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Dün akşamdan beri iPhone 7’de DFU mod ile yedeksiz iOS 13.7 + JB kullanıyorum. Bluetooth /Wireless bağlantı kalitesi daha iyi ve stabil. Sıfırdan kurulumda indeksleme oluyor mu bilmiyorum belki erken ama pil performansı açısından iOS 13.6.1’e göre daha dayanıklı gibi geldi. Ama bi iOS 13.3.1 değil. :)
    “Text message” hatası var mı hocam ?

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.