Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar mı güzel olmuş 13.7 yahu, özendirdiniz.
    ipsw dosyasını indirdim ben de şimdi, jb falan gidecek ama olsun temiz bi 13.7 kuralım.
    iyi forumlar herkese.
  • iOs 13.7'yle birlikte ayarlar'a maruz kalma bildirimi seçeneği eklendi. Türkiye'de kullanılamıyor. iPadOs 13.7'yi de yükledim. iPad'e böyle bir seçenek eklenmedi.

Onun dışında henüz bir şeyler fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizophrein

o kadar mı güzel olmuş 13.7 yahu, özendirdiniz.
    ipsw dosyasını indirdim ben de şimdi, jb falan gidecek ama olsun temiz bi 13.7 kuralım.
    iyi forumlar herkese.
    Hocam “text message” hatası giderilmiş mi yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: usame_kaya

Hocam “text message” hatası giderilmiş mi yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    O nasıl bir sorun? Ben yardım edebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s’teki asistive touch takılma ve gecikme problemi devam ediyor 13.7’de de.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Parmağı kaydırarak yazma özelliği Türkçe için gelmiş mi Hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Eylül 2020; 16:33:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

O nasıl bir sorun? Ben yardım edebilirim.

Alıntıları Göster
    Hata bu hocam
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• 13.5 ip7 13.7 ye geçmeye değer mi? Ya da 14 beta 6 ya

• birkaç gün beklemekte fayda var yeni kurulduğu için önbellek temizleniyor cihaz hızlı gelir şu sıralar. ilerleyen zamanlarda da böyle olursa güzel bir final olmuş demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Parmağı kaydırarak yazma özelliği Türkçe için gelmiş mi Hocam?
    Hayır hocam ayarlardan klavye seçeneğinde göremedim.

• Ben de geçtim geri yüklemeyle bir fark yok gibi şimdilik bozmamışlar sanırım bir tarafını :)

• Telefonu 13.6.1'e güncelledim,bazı telefon numaralarının silinmiş olduğunu görüyorum,hiçbir şekilde erişemedim.İphone 7 için.
  • Arkadaşlar ipsw.me den indirdim 13.7 iphone 7 için GSM sürüm ama itunes'ten yükleme yaparken sürekli 14 hatası alıyorum, usb değiştirdim telefonu çıkarıp taktım itunes son sürüm cihazı yüklemiyor? ne yapacağız

• Profeson kullanıcısına yanıt
    cihaz jailbreakli ise bu neden olabilir. çok nadir de olsa antivirüs güvenlik duvarı engel olabilir ama sanmıyorum. DFU modla temiz kurulumu deneyin. Ama öncesinde mutlaka yedek alın.

ekleme: bazı sitelerde kullanıcılar eksik ipsw dosyası nedeniyle karşılaştıklarını yazıyor, ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Eylül 2020; 21:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

cihaz jailbreakli ise bu neden olabilir. çok nadir de olsa antivirüs güvenlik duvarı engel olabilir ama sanmıyorum. DFU modla temiz kurulumu deneyin. Ama öncesinde mutlaka yedek alın.

ekleme: bazı sitelerde kullanıcılar eksik ipsw dosyası nedeniyle karşılaştıklarını yazıyor, ne kadar doğru bilmiyorum.
    bilmiyorum hocam, itunes restore ekranında zaten cihaz bilgisayar görüntüsü ve usb bağlayın şeyi var şimdi yazılımı itunes'ten yüklüyorum 13.5 e veda ettim ama tabi aldık shsh leri

• quote:

Orijinalden alıntı: dizigen

Telefonu 13.6.1'e güncelledim,bazı telefon numaralarının silinmiş olduğunu görüyorum,hiçbir şekilde erişemedim.İphone 7 için.
    Güncellemeden önce yedekleme almış mıydınız? Bilgisayarınız var ise İcloud web sitesine girip kontrol sağlayabilir misiniz numaralar aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

birkaç gün beklemekte fayda var yeni kurulduğu için önbellek temizleniyor cihaz hızlı gelir şu sıralar. ilerleyen zamanlarda da böyle olursa güzel bir final olmuş demektir
    Evet güncelleme yapıldıktan sonra ilk 48 saat arka planda sistem dosyalarını günceller cihaz 72. saatten itibaren pil kullanımı da toparlar Apple’dan daha önce aldığım bilgi 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: usame_kaya

Hata bu hocam

Alıntıları Göster
    Merhaba yaşadığınız sorunla ilgili iTunes ile geri yükle yapıp yedeksiz yeni bir iPhone olarak ayarlamayı denediniz mi? Böyle düzelmediyse:
    https://www.apple.com/feedback/ yaşadığınız sorunu burdan yazarsanız çözülecektir 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

6s’teki asistive touch takılma ve gecikme problemi devam ediyor 13.7’de de.
    https://www.apple.com/feedback yaşadığınız problemi burdan yazmanız yeterli okunduğunu biliyorum çözülecektir

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.