Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekliyorum sizi :), ben JBteyim bu yüzden otadan yapamıyorum. Şu an ipsw dosyası indiriyorum PCden.

Sırf ısınmıyor diye 13.6.1’de kalıyorum. Bi bakın ısınma tekrar gelmiş mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    pil nasıl hocam bi günü çıkarıyor mu? :))

• 3.gundeyim suan birazdan takacagim sarja :) hareketi azalt yapinca denetim masasini yukari cekince olan anlik takilma duzelmis gibi gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5. günün şafağında haber yolla :)) O Control Center takılma sorunu düzelmişse aşı da yakındır hocam.

• iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Hocam performans acisindan nasil, bir önceki sürüme nazaran?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Cok oyle bi farki yok normal... bi tik daha seri olmus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 1 Eylül 2020; 21:28:38 >
  • 13.7 çıkmış. Corona'yla ilgili bir takip sistemi getirmişler. Türkiye'de kullanılamıyor.
  • Aynen 13.6.1 devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

13.7 çıkmış. Corona'yla ilgili bir takip sistemi getirmişler. Türkiye'de kullanılamıyor.
    Sürüm notları bayağı geniş. Betalar ile alakalı yazan arkadaşlar dar bir güncelleme diyorlardı veya ben kaçırdım?
  • Bu nasıl bir sürüm güncelleme notu? Sanırsın sistem baştan aşağı yenilenmiş. Her şeyi geçtim, 11 Pro Max için 160,4 MB güncelleme boyutu var. Ama okusanız, sistem baştan yazılmış gibi... Yükleyelim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda üyeler son sürüm için “istikrarlı” dedikçe ben sorunlu olduğunu iddia etmiştim ki gerçekten sorunluydu. Yeni güncellemenin telefonu uzun süre sorunsuz götüreceğine inanıyorum ve artık son güncelleme olur herhalde

Eski model telefonlarını ios 14’e güncellemek istemeyen arkadaşlar için harika fırsat. Yoksa 1 hafta sonra ios 14’e talim

• klavyede yazmak için kaydır özelliği gelmiş gözüküyor yükleyen arkadaşlardan teyit edebilir miyiz öyleyse çok güzel bir sürüm bizi bekliyor demektir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bu nasıl bir sürüm güncelleme notu? Sanırsın sistem baştan aşağı yenilenmiş. Her şeyi geçtim, 11 Pro Max için 160,4 MB güncelleme boyutu var. Ama okusanız, sistem baştan yazılmış gibi... Yükleyelim bakalım.
    Ben de buna şaşırıp, üstteki yorumu yazdım. Fakat yanlış anlamadıysam iOS 13'ün genel sürüm notu bu. Arada yenilikler varsa da dikkatli bakmadım.
  • Yükledim ve tek kelime ile üzerine tvOS profili yüklenecek bir sürüm olmuş. Tepkisellik daha da artmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Aynen 13.6.1 devam.
    Bence bir dene😉

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yükledim ve tek kelime ile üzerine tvOS profili yüklenecek bir sürüm olmuş. Tepkisellik daha da artmış.
    iPhone 11 ile bana da tepkiler daha hızlı geldi nedense? Demek ki tek değilmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

iPhone 11 ile bana da tepkiler daha hızlı geldi nedense? Demek ki tek değilmişim.

Alıntıları Göster
    Yanılmamışsınız :)

Şimdi sıra çalışan bir tvos profili bulmada... biraz inceleme yaptığımda bir çok profilin çalışmadığını söylüyorlar. Sorunsuz güncellemeleri engelleyen profil önerisi olan varsa bekliyorum

• Arkadaşlar temiz kurulum yapan varsa söyleyebilir mi acaba “text message” hatası düzelmiş mi ???

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Deneyelim madem

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.