Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 11 cihazımı ben de güncelledim ama keşke güncellemese miydim dedim. Güncellemeden sonra şarj daha hızlı bitmeye başladı sanki ve ısınma durumu ortaya çıktı. Normal kullanımda (İnternet, sosyal medya kullanımı vb.) bile ısı hissedilir oldu. Bu tarz bir durumla karşı karşıya kalan ve çözebilen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    13.6.1'e güncellerseniz bence ondan sonra iOs 14 güncellemelerini de yapın.

13.3.1'le stabilitede ve batarya performansında zirve yapmışlardı. Ondan sonra korona sebebiyle midir nedir gerekli özeni göstermediler sanki stabilitede sorun yok ama batarya ve ısınma sorunları baş gösterdi biraz. 13.6.1'le toparladılar bir nebze ama 13.3.1 seviyesinde değil hala. Önceden hiç ısınmayan iPad 2017'nin bile ara ara ısındığını fark edebiliyorum.
  • 13.7 mi yayınlanmış?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden böyle bir şey yaptılar???

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama Covid-19 bildirimleri ile ilgişi var deniliyor.

• Apple, COVID-19 Exposure Notification API'yi genişletmeye odaklanan iOS 13.7'yi bugün halka duyuruyor. Apple'a göre bu güncelleme, kullanıcıların yerel halk sağlığı otoritenizden bir uygulamaya ihtiyaç duymadan COVID-19 maruziyet bildirimlerine katılmalarına olanak tanıyacak.

• Anladım geçmek istemiyorum açıkcası iyi sürüm verdiler üstüne mutlaka mundar eden güncelleme gelir şimdilik duracağım yorumlara göre geçebilirim.

• 13.7 şu an beta olarak yayınlandı. Ama GM galiba.

• Hem GM sürümü hem de Developer Beta. Alışılmışın dışında bir hareket.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rua~

İphone 11 cihazımı ben de güncelledim ama keşke güncellemese miydim dedim. Güncellemeden sonra şarj daha hızlı bitmeye başladı sanki ve ısınma durumu ortaya çıktı. Normal kullanımda (İnternet, sosyal medya kullanımı vb.) bile ısı hissedilir oldu. Bu tarz bir durumla karşı karşıya kalan ve çözebilen oldu mu?
    Yeni güncellediyseniz normal 3 güne kullanımda oturur arka planda sistem dosyalarını güncelliyor o ısınma yapıyor olabilir. Yeni değilse yazılım sıfırlaması öneririm hepsini ortadan kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 6s kullanıyorum 13.6.1 güncelledim.Şarj su gibi gidiyor.Bir önceki sürüm daha iyi gibiydi.Şarj konusunda dün ayarlardan sıfırladım.Halen aynı pil sağlığı 94 kafayı yiyeceğim sizlerde nasıl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 27 Ağustos 2020; 12:33:37 >
  • 13.6.1 bir öncekine göre pil de epey düşüş var.

cihaz iphone x
  • Cok iyi oldugu söylenemez gunde iki kere takiyorum bu aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Cok iyi oldugu söylenemez gunde iki kere takiyorum bu aralar.
    Dfu yapsam da feğişen birşey olmaz sanırım yeminle bir önceki sürümde batarya daha iyiydi.Sanırım 13.7 düzelirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: armax

13.6.1 bir öncekine göre pil de epey düşüş var.

cihaz iphone x
    Epey mi hocam berbat resmenz

• dün öğle gibi %100 iken çıkardım. Saat 4-5 gibi %65 oldu ki çok aşırı yüklenmedim cihaza
  • Apple haritalarda arama geçmişi silinmiyor. Siliniyor gibi görünüyor ama programı kapatıp açınca tekrar görünüyor.

• Şaka yapmıyorum.
    14 Beta 6 ya geç. 6s ile 1.5 gün çıkartabiliyorum. 14 konusuna göz atmalısın çoğu kişi şarjdan çok memnun.
    Göze batacak kullanıma engel bir hata da yok.

• Şarj icin geçen kişilerin betaya geçip sonra profil silmeleri güncelleme kapatmaları gerekir.

• Final surumunun ne zaman yayimlanmasi bekleniyor?

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.