Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6S+ cihazda ios14/4 betadayım. 3-4 defa kendi kendine restart attı cihaz 14 e geçtiğimden beri, 13.6.1 e geçsem mi acaba?
    ayrıca JB yaptığımızda her hafta tekrar JB yapmak zorunda mıyız 13.6.1 sürümünde?
    herkese iyi forumlar.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Senin telefon özel üretim bug bulucu olarak üretilmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schizophrein kullanıcısına yanıt
    Memnun değilsen geç tabiki 13 e.
    Jb yapınca her hafta yapmak gerekmiyor diye biliyorum telefonu yeniden başlatmadıgin sürece kalır. Çok bilgim yok ama kısa süre kullanmıştım böyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Senin telefon özel üretim bug bulucu olarak üretilmiş.
    Daha fazla dikkatliyim diyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Evet gözünden kaçmıyor masallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Bootra1n windows için checkra1n aracı var. Usb flaşa rufus programı ile yükleyip pcyi flaştan “boot”luyorsunuz. Youtube’da video anlatımlar var çok basittir. Bununla az önce yaptım iOS 13.6.1 sürümü.
    merhaba hocam.
    az önce de sordum ama acaba tekrar tekrar JB yenilemek gerekiyor mu yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi yeniden başlayana kadar sorunsuz kullanılabiliyor mu ?
    özellikle size sormamın sebebi yakın zamanda yapmış olmanız. @espasio
    iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizophrein -- 17 Ağustos 2020; 16:6:54 >
  • schizophrein kullanıcısına yanıt
    merhabalar,
    iOS 12.3-13.6.1 arası için Checkra1n Semi-Untethered aracı kullanılır. Telefonun her “boot” işleminde yani yeniden başlatma ya da kapanma durumunda tekrar yapılmalıdır. Sürekli olarak yapılma gibi bir durum yok.

Unc0ver(iOS13.5’e kadar) ile karıştırıyor olabilirsiniz. Onda da öyle bir durum yok. Unc0ver PCye ihtiyaç duymadan telefona yüklediğiniz Unc0ver uygulaması ile re-jailbreak yapabileceğiniz bir araç, bu uygulamanın imzalanması için haftada bir altstore gibi PC uygulamaları ile imzalanması gerek. Tabi daha basit yöntemeler de var ama araştırmanız gerek. Jailbreak işine yedek almadan ve acele etmeden araştırarak girin sonra pişman olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 17 Ağustos 2020; 16:55:59 >
  • Zamanla aktarırsın deneyimleri bakalım

• Merhabalar i7 kullanıcısıyım. İnstagrama girerken bir kaç aydan beri hangi hesaba girmeye çalışırsam çalışayım, üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası alıyorum. Biraz ins++ gibi uygulamalarla ve safariden instagrama girerek bir kaç ay geçirdim ama uygulamaların sürekli kırılması ve safari instagramının çok kötü artık canımı sıkmaya başladı ne kadar çözüm denersem deneyim olmuyor lütfen bi yardımcı olun bana (13.6.1 sürüm)

• İPad Air 3 kullanıcısıyım 13.4.1 den 13.6 ya geçtim tablet daha seri oldu pilde herhangi süre değişikliği olmadı %20 ye kadar rahat rahat 8-9 saat kullanım alıyordum yer yer bu süre 10 saate kadar çıkıyordu tabda yaptıklarım net, banka amazon cart curt ve clash of clans daha sonra 13.6.1 çıktıgı gün ota üzerinden güncelledim tableti tablet sanki 1 tık daha seri olmuştu fakat pil süresinde kesinlikle düşme oldu bu sefer %10 a kadar kullanımda 8-9 saat kullanım vermeye başladı geçen günler sonunda pilde değişiklik olmayınca bugün dfu modda 13.6 ya döndüm bir kaç güne pil kullanımı yerine oturur gene, tel xs onuda dfu modda tekrardan 13.6.1 e yükledim 13.6 dan, pil sanki 1 tık daha iyi merak edenler için umarım aydınlatıcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep14100 -- 18 Ağustos 2020; 17:17:1 >
  • Arkadaslar iPhone 11 Pro Max'de video cekimi yaparken telefon asiri isiniyo. Bu normal mi? (iOS 13.6.1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük veya Fps değeri yüksek şekilde çekiyorsanız ısınması gayet doğal. Video çekmek telefonun işlemcisine sandığınızdan çok daha fazla yük bindiriyor.
    Eğer Full HD 30/60 Fps de aşırı ısınma varsa doğal olmayabilir.

Ama videonun her türlüsü işlemciyi yorar unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 18 Ağustos 2020; 22:43:49 >
  • Full HD (60 FPS) ile Ultra genis acili, günesli havada bahceyi cekmistim bugün. Cok isindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine iyi bak görüşmek dileğiyle yeniden. iOS tan androide geçmek donanım olarak çok iyi hissettirecektir ama yazılımda illa eksikliği hissedersin.

• Bayağıdır androidden uzağım hangi surumdeler vs takip etmiyorum artık.
    Bilgisayar gibi olduğuna katılıyorum tabi ki iOS her alanda kısıtlıyor sen benim sunduğum imkanları kullan gerisine karışma kafasında ama android öyle değil.
    13.6.1 den ben de memnunum 14 ü kullandım bir süre yenilikleri beğenmedim pek pip harici yetersiz geldi bana 13 te kalabilirim çok sıkılmaz macera aramazsam eğer.
    Hayırlı olsun yeni cihazın iyi günlerde kullanırsın insallah. Tavsiye için de teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.