Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13.6.1 de nasıl jb yapabilirim ? Tavsiye ettiğiniz bir rehber var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoktorJames kullanıcısına yanıt
    Bootra1n windows için checkra1n aracı var. Usb flaşa rufus programı ile yükleyip pcyi flaştan “boot”luyorsunuz. Youtube’da video anlatımlar var çok basittir. Bununla az önce yaptım iOS 13.6.1 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Ağustos 2020; 3:49:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Valla benim de ilk tecrübem o yönde. Umarım plasebo değildir. :)

• iOS 13 için son güncellemeyi aldık desenize.

Edit: Güncelleme sonrası XR için 3 GB yer tasarrufu sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 13 Ağustos 2020; 13:6:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

iOS 13 için son güncellemeyi aldık desenize.

Edit: Güncelleme sonrası XR için 3 GB yer tasarrufu sağladım.
    Güncelleme telefona indirilmiş durumdayken güncelleme yaptınız sanırım? Bundan dolayı yer açılmış gibi olmasın? Zira az önce iPhone 11 ile güncelleme sağladım. 13.6.1 sürümünü indirmiş durumdaydı, yaklaşık 3GB yer kaybı vardı (güncelleme dosyaları). Güncelleme sonrası eski boyutuna döndü.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Güncelleme zaten 160 mb gibi bişey değil miydi?

Belki de tam hatırlamıyorum ama baktığımda 45 GB vardı güncelleme sonrası 48 GB oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Güncelleme zaten 160 mb gibi bişey değil miydi?

Belki de tam hatırlamıyorum ama baktığımda 45 GB vardı güncelleme sonrası 48 GB oldu.
    Doğrudur, boyutu öyle oluyor ama çeşitli arka plan hesaplamaları vs. derken daha büyük boyutlar oluşabiliyor. Bir nevi güncelleme esnasındaki cash bellek gibi de düşünülebilir.

Durum tahmin ettiğim gibi o zaman.
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    .Arkadaşın da öyleydi hard reset yaptım düzeldi (I7)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha az ısınıyor gibi

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    Gibi gibii, bazi uygulamalarda yine ısınıyor biraz daha...

Aynen gibi gibi :) daha ilk gün emin olamıyorum ben asphalt 9 legend oynuyorum. Her zamankinden serin sayılır tabi yine ısınıyor illa :)

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    O oyunda da ısınsın tabi

• Bu son güncelleme ne rezil bir şey yahu. Hiç karşılaşmadığım uygulama atma olayıyla 4-5 kere karşılaştım. Bir güncellemeye daha ihtiyaç var acilen.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamalarda “crash” ile karşılaştınız? iOS 13.5 ve 13.6’da özellikle Twitter uygulamasını son uygulamalardan(uygulama değiştirici) seçince nadiren bu olay oluyordu. Ama bu sürümde karşılaşmadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Ağustos 2020; 0:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Hangi uygulamalarda “crash” ile karşılaştınız? iOS 13.5 ve 13.6’da özellikle Twitter uygulamasını son uygulamalardan(uygulama değiştirici) seçince nadiren bu olay oluyordu. Ama bu sürümde karşılaşmadım henüz.
    Whatsapp ve tfx programı. Hiç karşılaşmadığım kadar karşılaştım. Az önce wp grubuna fotoğraf gönderecektim kapandı. Umarım hallederler yoksa ios 14 beta4’e geçmek durumunda kalacağım

Bende de iki uygulama yüklü ancak hiç karşılaşmadım bu sorunla. iP7 var bende. Açıkçası ben de yeni gelecek betayı bekliyorum. Umarım hallolur.

13.6 da basladi o sorun bende bir haftadır oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

13.6 da basladi o sorun bende bir haftadır oluyor.
    Arka plandaki tüm uygulamaları kapattım ve kapat aç yaptım. Şimdilik sorun yok. İnşallah böyle devam eder yoksa durum cidden kötü

• 13.6.1 için yapılan anketlere ve yorumlara bakınca şimdiye dek kullananlar memnun özellikle ısınma ve batarya performansı olarak kötü yorum sayısı az. Umarım bu şekil devam eder. En azından iOS 14 için kararsız kalan kullanıcılar bir müddet bu sürümde kalabilir.

• İos 13.6.1 yorumlar cihazlar gelsin begler. Bende ip 8 plus var. Bir önceki sürüme göre ısınma mevzu daha az. Sizde durumlar nasıl öncesine göre.

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.