Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta olmasına rağmen batarya ve performans olarak kullandığım en iyi sürüm 14 Developer beta 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iPhone 7’ye kurmuştum beta 3’ü. Kurulumdan ya da cihazdan kaynaklı bir sorundan ötürü ekran kapalıyken aşırı biçimde batarya tüketimi oluyordu. Özellikle saat widget’ı ana ekrana ekliylen çok tüketim oluyordu. Zaten yorumumda özellikle benim cihazı kesmedi diye belirttim batarya konusunda. Performans ve stabillik(Ufak hatalar dışında) konusunda kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harbiden cok isiniyor telefon her uygulamada alev aliyor.!

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Twitchte telefon hala aşırı kasıyor ve aşırı ısınıyor. Twitch yapımcısı kadar 13.6 dan da şüphelenmeye başladım.

• beyler telleride belirtseydiniz keşke
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    6s plus benim cihaz.

7 hocam
  • xs konusundada yazdım burdada yazayım teli alalı iki hafta oldu xs modeli, 12.0.1 ile geldi ama tel nedense çok hantal çalışıyordu evde air 3 var 13.6 yüklü fişek gibi gerek hız gerek pil performansı olsun çok iyi ama tel öyle değildi neyse 13.6 ya bugün yükledim ota üzerinden telefon kendine geldi çok seri oldu hantallık tamamen gitti geçişler olsun uygulama açılışı olsun daha seri oldu 13.6 kesinlikle 12.0.1 den kat kat daha iyi, pil için bir şey diyemem ilerleyen günlerde belli olur ama air de pil performansı düşmedi 13.6 ya geçince(13.4.1 den geçmiştim) beklentim bu yönde xs tede düşmez umarım ilerleyen günlerde belli olur durum bu arkadaşlar:)

Cihazınız sıfır olsa bile bir sene önceki seri. Yani bir sene durmuş köşede. Bana iki sene önce gelen değişim cihazı da aynı şekilde eski üretimdi. Bu nedenle bataryanın oturması zaman alabilir, ilk ay içinde pil sağlığında düşüşler yaşanabilir. Ama size tavsiyem OTA yerine iTunes ile tekrardan yükleme yapın.Cihazınızın pil seviyesini %30-%80 arasında tutmaya çalışın.(Bu şekilde pil döngüsü daha az çalışır.) Batarya ömrüne en az 6 ay katarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 6 Ağustos 2020; 21:0:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Cihazınız sıfır olsa bile bir sene önceki seri. Yani bir sene durmuş köşede. Bana iki sene önce gelen değişim cihazı da aynı şekilde eski üretimdi. Bu nedenle bataryanın oturması zaman alabilir, ilk ay içinde pil sağlığında düşüşler yaşanabilir. Ama size tavsiyem OTA yerine iTunes ile tekrardan yükleme yapın.Cihazınızın pil seviyesini %30-%80 arasında tutmaya çalışın.(Bu şekilde pil döngüsü daha az çalışır.) Batarya ömrüne en az 6 ay katarsınız.
    teşekkür ederim bilgilendirici cevabın için tekrardan bilgisayardan temiz yükleme yaparım kesinlikle daha iyi olur otadan yaptım çünkü bilgisayarda oğlum oynuyordu:) ve dediğiniz gibi sağlıkta düşüş oldu 100 dü şuan 98 oldu, ama kesinlikle 12.0.1 deb daha iyi oldu tel halbuki 12 xs in sürümü fakat 13.6 daha seri

12.0.1 sürümü hatırladığım kadarıyla fazla durmadı zaten. Ama yavaşlığın nedeni sürümden kaynaklı olmayabilir. Hantallık batarya kaynaklı olabilir belki. XS Max kullanma şansım olmuştu ve iOS 12’yi iOS 13’e tercih ederim şahsen. Bazen sürümden bağımsız cihazı yeniden başlatmak bile hızlandırabilir. Pil sağlığındaki düşüşler gayet normal uzun süre o şekil kalır ve aylar içinde azar azar düşer. Bu tamamen sizin şarj etme alışkanlığınıza bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 6 Ağustos 2020; 21:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

12.0.1 sürümü hatırladığım kadarıyla fazla durmadı zaten. Ama yavaşlığın nedeni sürümden kaynaklı olmayabilir. Hantallık batarya kaynaklı olabilir belki. XS Max kullanma şansım olmuştu ve iOS 12’yi iOS 13’e tercih ederim şahsen. Bazen sürümden bağımsız cihazı yeniden başlatmak bile hızlandırabilir. Pil sağlığındaki düşüşler gayet normal uzun süre o şekil kalır ve aylar içinde azar azar düşer. Bu tamamen sizin şarj etme alışkanlığınıza bakar.
    hocam iki defa sıfırladım teli ve hantaldı geçişler felan sanki telin üstünde bi yük vardı şimdi o yükten eser yok:) pil sağlığıda artık gittiği yere kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman sürümle ilgili, haklısınız. Hayırlı olsun o zaman.

• 6s 14 beta 4
    Twitch açtıktan 5 dakika sonra telefonu şarjlı ocak olarak kullanabiliyorum.
    13.6 da da aynı sorun vardı.
    %99 uygulama kaynaklı ısınma sürümle alakası yok.

• Sadece ısınmakla kalsa yine iyi hocam telefon aşırı kasıyor uygulamayı kapatınca bile geçmiyor. Ben yeniden başlatıyorum telefonu kendine gelsin diye. 13.6 6s plus.

• Beş gündür 13.6 kullanıyorum ilginç bir şekilde ısınma ve batarya konusunda sorun çıkarmadı şimdilik.

• tam şarjdan sonra 4g açık 1 saatlik kullanımda pil %94 şuanda ara arada clash of clans açıyorum, ısınma yok şuan için çok memnunum 12.0.1 gerçekten işkenceymiş:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aylar olmuştu 🙂 Twitter falan gezerken elimi yakıyordu iOS 13 ten diye kızıyordum kapat aç yaptım şükür düzeldi

• Uygulamalardan atma sorunu basladi bir kac gundur ! İ7

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.