Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Aynen. Elime ulaştıktan bi hafta sonra bir kademe düşmüştü. Sonra az az düştü. Bi ara 87 oldu şimdi 90’a takıldı. Bizde takıntı yapmasın yeterli aslında.
    Benim İphone 7 cihazım vardı aynı sizinki gibi 7-8 ay %88 de takılı kaldı daha sonra cihaz %82 geldi pil döngüsü 1000 gelmişti 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Pil döngüsü şu an 540 falan sanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 6s’te iOS 13.6 yüklü.

Güncellemenin hissettiğim artı yönleri;
    + Pil performansında pil yüzdesinin çabuk düşme
    sorunu biraz düzelme gösterdi.

Güncellenmenin hissettiğim eksi yönleri;
    - Bazı uygulamalarda kendiliğinden kapanma sorunu oluyor.
    - Arkaplanda ses oynatma özelliği olan yani telefon ekranı kapalıyken bile oynatma özelliği olan bazı uygulamalar telefonun ekranını kapattığımda ses oynatmamaya başladı. Spotify ve Deezer’da böyle bir sorun yaşamıyorum. Ancak bu dediğim özelliğe sahip tarayıcılarda bu sorunu yaşıyorum.

Bahsettiğim olumsuz yönlerine çözüm bulabilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 30 Temmuz 2020; 12:7:54 >
  • quote:

Pil döngüsü şu an 540 falan sanıyorum.
    Cihaz neydi? Şarj yetiyor mu

Düz 7. Benim için kötü değil batarya, hafif bir kullanıcı olduğum için günü rahat kurtarıyor. Daha çok Safari, apple music, imessage, whatsapp, çok az youtube ve bir iki basit oyun.

Geçen ay 11 ve Xs arasında kaldım 11 almaya karar verdim. Ancak gelecek 12’nin 5,4” versiyonunu duyunca beklemeye karar verdim. Büyük ekran pek kullanmadım daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 30 Temmuz 2020; 12:43:42 >
  • Arkadaşlar iphone 6s kullanıyorum bu sabah şöyle bir olay başıma geldi telefonu şarja takınca ekran kararıyor bi 15 dakika sonra anca elma logosu geliyor tekrar açılıyor nasıl çözebilirim?

• quote:

Düz 7. Benim için kötü değil batarya, hafif bir kullanıcı olduğum için günü rahat kurtarıyor. Daha çok Safari, apple music, imessage, whatsapp, çok az youtube ve bir iki basit oyun.

Geçen ay 11 ve Xs arasında kaldım 11 almaya karar verdim. Ancak gelecek 12’nin 5,4” versiyonunu duyunca beklemeye karar verdim. Büyük ekran pek kullanmadım daha önce.
    İphone 11 4 ay kullandım cok güzel cihazdır alsaydınız pişman olmazdınız mecburen sattım onu ama eski cihazıma geçtim iPhone 7 onunda şarj soketi bozulmuş Apple tamir yapmayıp ücretli cihaz değişimi deyince onu da sattım 7 cok iyi cihazdır hala suan 6s kullanıyorum bir süreliğine 7 daha iyi

Ekim ayı sonuna kadar beklerim diyorum. 12’nin 5,4 inçlik ucuz versiyonu bence fiyat olarak +- SE 2020 bandında olur. Tabi o zamana kadar döviz kurunun uçmaması gerek. Ama 7 her türlü götürüyor. Bir de 128lik versiyon olunca... Satarsam özlerim diye korkuyorum. Bir müddet 6s denemiştim özellikle orta tuş konusunda 7 ve 8 daha iyi sanki.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Bugün yine aradı. Çözememişler mühendisler hala. Üç gün sonraya arama ayarladı.

• Tamamdır takipteyim. Bilgi için çok teşekkür ederim.

• Teşekkür ederim

• erkutk84 kullanıcısına yanıt
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

ısınma mevzusu cihaz ve ortamın karakteri ile ilgili net bir şey söylemek zor aslında. ancak aynı test -şartların eşit olduğu biçimde- uygulandığında batarya ile ilgili aydınlatıcı bilgi verebilir.

Bataryam çok iyi ya da çok kötü diyenlere bakmak yerine bu tarz testleri takip etmek daha mantıklı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 30 Temmuz 2020; 17:37:33 >
  • quote:

Ekim ayı sonuna kadar beklerim diyorum. 12’nin 5,4 inçlik ucuz versiyonu bence fiyat olarak +- SE 2020 bandında olur. Tabi o zamana kadar döviz kurunun uçmaması gerek. Ama 7 her türlü götürüyor. Bir de 128lik versiyon olunca... Satarsam özlerim diye korkuyorum. Bir müddet 6s denemiştim özellikle orta tuş konusunda 7 ve 8 daha iyi sanki.
    Evet 7 daha iyi bir de 7 de otomatik fotoğrafı netleme özelliği var 6s de bazen çektiğim resimler bulanık oluyor ☹️

Bence 7 müptelaları için iphone 12 5,4 inçlik olan ideal olur. Kur yükselmez lansmana kadar umarım. Hatta çıktıktan sonra 2. parti beklenir alım için.

• İphone 12 eğer sızan fiyatlar doğru ise min 8000₺ ile giriş yapar. 1 haftada dolar ve Euro kurundaki artışa bakılırsa o bile hayal olabilir.

Not: Beklentilere göre iPhone 12 5.4inc 4g en düşük model olacak ve fiyatı 650$ olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 30 Temmuz 2020; 23:27:43 >
  • quote:

Bence 7 müptelaları için iphone 12 5,4 inçlik olan ideal olur. Kur yükselmez lansmana kadar umarım. Hatta çıktıktan sonra 2. parti beklenir alım için.
    Çıkış fiyatı yine 7 bin TL olur hocam malum vergilerde cok

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Apple mühendislerine benzer raporlar sunulmuş hocam. Beni arayan danışman sorunumu mühendislere raporlamış. Özellikle 13.6 güncellemesi sonrası sıfırlamalarda ya da iCloud hesabına giriş yapan bazı kullanıcılar da raporlamış. Sorun çözülememiş daha muhtemelen güncelleme gelir demiş Apple Mühendisi. Sorunu raporlayan kullanıcılara da söylenmiş bu güncelleme konusu. Sorun çözülmezse 13.6.1 güncellemesi kapıda gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 31 Temmuz 2020; 11:8:0 >
    Öyle olsa da bu döviz kurunda çok kötü sayılmaz. 5-6 bin arası olsa elbette daha iyi olur.

• quote:

Öyle olsa da bu döviz kurunda çok kötü sayılmaz. 5-6 bin arası olsa elbette daha iyi olur.
    Umarım daha uygun fiyatlı çıkar inşallah çıkış tarihi geç olucağı söylense de bakalım merak ediyorum bende iPhone 12 😊

• Arkadaşlar bende Youtube sorun çıkarmaya başladı. Yorumlar kısmına girince uygulama 30 saniyeliğine donuyor. Bir de ekranı döndürünce bazen uygulama kapanıyor. Sizde de var mı bu sorun? 13.6’ya geçtim bu sorun oluştu. Ah ah keşke geçmeseydim

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.