Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sürümlere ait shsh2 kayıtların varsa futurestore aracıyla düşürebilirsin. Jailbreak lazım bu arada botnounce değerini ayarlamak için.

https://www.youtube.com/watch?v=eLiHeM2T3ps&app=desktop

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jb 13.5 te mi en son hala?

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    13.6’yı checkra1n ile jb yapabilirsiniz.

• Teşekkürler şimdi yapmam ama bayram sonu denerim yine belki.

• Xr'lar da yapılabiliyor mu?
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılabildiği söyleniyor ama bende Xr olmadığı için denemedim. Sadece 7 ve altı cihazlarla deneme şansım oldu. Adımları ve isimlendirmeleri dikkatli uygulayın, başarısız olursa recovery modda kalır ve iTunes ile restore etmeniz gerekebilir, en azından yedek almadan yapmamanızı tavsiye ederim.

Mümkünse itunes arka planda açık kalsın. Olmazsa ipsw(restore)ve shsh2(blob) kayıt isimlendirmelerini kontrol edin, elle yazın isimleri ve antivirüs programı güvenlik duvarını deaktif edin(bende nod32 eset var, çalıştırmadı aracı) 2 denemede başarısız oldum. Sonuncusunda oldu.

Xs Max altı cihazlarda çalıştığı söyleniyor ancak kesin bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 29 Temmuz 2020; 14:3:32 >
  • 13.5 çok ısınıyor arkadaşlar 13.6’da da durum böyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkutk84 kullanıcısına yanıt
    Dün tekrar 13.5’ten 13.6’ya döndüm. Pek fark var diyemem. En iyi sürüm 13.3.1 sürümüydü. Güvenlik açıkları olmasa hem batarya ömrü hem ısınma sorunları konusunda daha az baş ağrıtıyordu.

• Merhaba arkadaşlar cihazda Bugün sım yok hatası başladı 2 kez yaptı yalnız cihazı kapatıp açtığımda sorun düzeliyor sım kartımı okumaya devam ediyor bu problemi yaşayan oldu mu?

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Bende olmadı hiç kart çıkarıp tak bakalım zayıf ihtimal ama düzelebilir.

Bir önceki cihazımda aynı sorun tekrar etmişti bu nedenle servise yolladım. Ekran görüntüsü, ekran kaydı vs. verdim servise sorun yok dediler. Kamera mikrofonu ile ilgili önemsiz bir sorunu bahane edip gönderdim cihazı değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Bende olmadı hiç kart çıkarıp tak bakalım zayıf ihtimal ama düzelebilir.
    3. Kez aynı hatayı verince öyle yaptım suan yarın Apple’dan bilgi alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Bir önceki cihazımda aynı sorun tekrar etmişti bu nedenle servise yolladım. Ekran görüntüsü, ekran kaydı vs. verdim servise sorun yok dediler. Kamera mikrofonu ile ilgili önemsiz bir sorunu bahane edip gönderdim cihazı değiştirdiler.
    Hocam değişim gerekçeleri neydi servis formunuzda ne yazıyordu acaba?

Düzelir umarım.

Hocam gerekçe yoktu sadece arıza kısmına benim notumun aynısını geçmişlerdi wifi, bluetooth ve şebekede kopmalar, video çekiminde hırıltı/hışırtı sesi vs bir şeylerdi. Diğer kısımda sadece cihaz değiştirildi yazıyordu.

• quote:

Hocam gerekçe yoktu sadece arıza kısmına benim notumun aynısını geçmişlerdi wifi, bluetooth ve şebekede kopmalar, video çekiminde hırıltı/hışırtı sesi vs bir şeylerdi. Diğer kısımda sadece cihaz değiştirildi yazıyordu.
    Cihaz değişme sebebi Wi-Fi kopma sorunu olmalı Wi-Fi arıza verdiyse cihaz değişimi yapılır tamir seçeneğini mevcut değil Apple’da ondan cihaz değişmiş sorunsuz kullanıyorsunuzdur umarım

Olabilir ancak ilk gönderdiğimde de aynı sorunu dile getirdim kontrol edip geri yolladılar. Sonraki gün ise bu şekilde sorunu verip ilettim onlara. Şimdiki cihazın eylülde ikinci yılı dolacak pil durumu 90da iCloudla ilgili sorunlar dışında başımı ağrıtmadı hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 29 Temmuz 2020; 23:12:11 >
  • quote:

Olabilir ancak ilk gönderdiğimde de aynı sorunu dile getirdim kontrol edip geri yolladılar. Sonraki gün ise bu şekilde sorunu verip ilettim onlara. Şimdiki cihazın eylülde ikinci yılı dolacak pil durumu 90da iCloudla ilgili sorunlar dışında başımı ağrıtmadı hiç.
    Pil sağlığı değeri halen daha gerçek değeri verdiğini düşünmüyorum orası bir tuhaf cihazı sıfırladığında bile %1 %5 arası pil sağlığı artıyor veya düşüyor takılı kalıyor Apple çözmedi bunu hic

Aynen. Elime ulaştıktan bi hafta sonra bir kademe düşmüştü. Sonra az az düştü. Bi ara 87 oldu şimdi 90’a takıldı. Bizde takıntı yapmasın yeterli aslında.

• Allah kahretsin bu yeni güncellemeyi şimdide 7 plusta home tuşu kendi kendine birden fazla basmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 30 Temmuz 2020; 1:22:0 >
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.