Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şarj durumu nasıl 10.5 pro’da ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoahReign

Hocam şarj durumu nasıl 10.5 pro’da ?
    Ben 12.4ten Sonra Hangi Sürüme Geçersem Geçeyim 12.4 Kadar Memnun Kalmadım Hocam Resmen Bitiremiyordum 12.4te Ama Artık Bitiyor Şarjı 5-6 Saat Ekran Alıyorum
  • Neden hocam çift rakam olayını yeni duyuyorum ??

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler, ben 12.1 de kaldım şarjı dediğiniz gibi gayet iyi gidiyor. Geçmeye gerek yok gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü tek rakamlı sürümler geçiş sürümü oluyor nedense. Mesela İOS 11. Çoğu kullanıcının en nefret ettiği sürümlerden biri. 32 Bit cihazlara destek vermeyen ilk İOS sürümü. Normal olarak çoğu uygulama sıkıntı çıkardı ve sistem acayip hantallaştı. Bunun üzerine İOS 12 ile hatalar giderildi ve sistem stabil hale getirildi.

Mesela yine bir örnek İOS 13. İOS 11 kadar olmasa da sıkıntıları vardı. İOS 13’de bir geçiş sürümü. İlk kez 1 GB Ram’li cihazlara destek kesildi. (5S,6) Min. 2 GB devri başladı. (6S+) Ki İOS 13’e 6 tane sürüm çıkarıldı. Daha önce hiç bir İOS’a bu kadar sürüm çıkmadı. Çok fazla sürüm çıkıyorsa ya o işletim sistemi çok sıkıntılıdır ya da güvenlik zaafiyetleri vardır.

İOS 14’ü ise göreceğiz daha ilk betalarından güzel yorumlar geliyor. İOS 12’de de ilk betalarda güzel yorumlar geliyordu. Yani kısaca söylemek gerekirse tek rakamlı sürümler geçiş sürümü çift rakamlı sürümler ise geçiş sürümlerinin adam edilmiş hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoahReign

Anladım hocam teşekkürler, ben 12.1 de kaldım şarjı dediğiniz gibi gayet iyi gidiyor. Geçmeye gerek yok gibi .
    SiZin BileceğiniZ Şey Hocam Ben Sadece Safari İndirmesi Yapabildiğim İçin Geçtim 13 Sürümüne Onun Dışında İkonları Hala Büyük Kullanıyorum Dark Modda Fena Değil Akşamları Değişiklik Oluyor
  • Dediklerin doğru evet ama ben böyle olabileceğini düşünmüyorum reis. İos 13ten büyük kazık yediğimi söyleyemem açıkçası cihaz ip8 plus. İos 11 den geçtim. Safari indirmesi olayı gerçekten güzel. Bikaç yönü iyi yani. Bi tık yavaşlatılmış oldu Allah var. Ama yarış içinde değiliz neticede günlük hayatta. Önceki hızına kıyasla canımızı sıkıyor sadece hepsi bu. Yoksa genel olarak herşey yıl geçtikçe berabatlaşıyor. Yeni cihaz satmaya çalışıyorlar.

• Bi problemim var. Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Apple kıdemli danışmanı maalesef çözemedi.
    Sorun iCloud Drive mesajlar ile ilgili.
    Sorun şu 13.5 sürümünden cihaz jailbreakli olduğu için 13.6’ya iTunes ile sıfırdan geçiş yaptım. iCloud yedekleme yerine iCloud Drive kullanmayı tercih ediyorum. Örneğin mesajlar, notlar, anımsatıcılar, kestirmeler için özel uygulamalar için iCloud Drive kullanmaktayım.
    Galiba iTunes ile restore edecekken mesajlar uygulaması iCloud Drive senkronizasyonunu bitirmemiş. Ben sıfırdan kurulum sonrası hesaba giriş yaparken mesajlar uygulamasının senkronize olmadığını gördüm. Yani mesajlar iclouddan indiriliyor diyor başka da bir şey yok. Ne yüklüyor ne indiriyor.
    Sıfırlama dahil tüm yöntemleri denedim. iOS 14 betaya çıktım sorun yine devam etti. iCloud saklama alanında mesajlara ait 100 mb üstü veri görünüyor. Onu silmeye çalışınca hata veriyor(Şu anda iCloud ayarları güncellenemiyor) şeklinde.
    Tahminim şu ki mesajlar yok oldu ancak izi kalmış. Bu iz yüzünden mevcut senkronizede sorunlar oluyor. Windows için iCloud programında mesajlara ait bir veri görünmüyor ama telefonda ve chromedan girince görünüyor. Apple danışmanı telefona bağlandı yine de yardımcı olamadı ve mühendislere danışanacağını birkaç gün sonra dönüş yapacağını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Temmuz 2020; 17:17:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKrlngc

13.6 güncellemesi kadar şarjı leş olan bir sürüm görmedim cidden 13:00 da %100 den çıkardım. Yoğun bir kullanım olmadığı halde 18:30 da %45 e kadar düştü. Kullanmadığım zamanlarda bile yarım saatte %4 düşüş yaşıyorum. Şarja dikkatli baktığımda ise ikişer ikişer düşüş oluyor. (Pil sağlığım %96)
    Cihazı ne zaman güncellediniz acaba? Yazılımı iTunes ile geri yükle yapıp tekrardan kurulum yaparsanız yazılım kaynaklı düşüş yaşanıyorsa bu hata giderilir. İkişer üçer düşme sorunu çoğunlukla bataryadan kaynaklı daha önce yaşadığım icin biliyorum Apple destek ile iletişime geçin öncelikle yazılımı sıfırlama yapmanızı önereceklerdir sorun devam ederse sorunla ilgili servise yönlendirilirsiniz

• Cihaza yedekler yüklendikten sonra icloud yedeklemeyi kapatıp tüm yedekleri silmeyi denedin mi? Olursa eğer silinince yeniden yedekleme yaparsın.

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sıfırlama konusunda tecrübeliyim. Lanet olası iOS 14’ü telefona yüklemek için 13.6’yı dfu mod ile yükledim. Senkronize edip öyle 14’e yükselteyim dedim. iCloud yedekleme kullanmadım hiç. Her sıfırlama sonrası direkt iCloud yedekleme ve Fotoğraf senkronizesini kapatırım. Sadece iCloud Drive açık. İlk başta mesajlar inmedi hiç, ben de mesajları iCloud Drive’den iptal edip silmeye çalıştım. Ancak silinmiyordu. Hesaptan çıktım girdim, aç kapa derken bir daha sıfırladım. Notlar, kestirmeler inerken mesajlarda altta iclouddan indiriliyor diye bildirim çıkıyor ama boş. Ben de dr.fone programı ile en son itunes yedeğinden mesajları telefona kopyaladım. Buna rağmen icloud drive saklama alanındaki mesajlar bölümünde hiçbir değişiklik olmadı. Lanet olsun dedim ios 14e yükselttim. Bugün apple danışmanı aradım bana stabil sürüme geçmemi söyledi yine itunes ile geçtim 13.6ya ve kıdemli danışman aradı ardından. Telefona bağlandı çözemedi. Ne hikmetse danışman telefona bağlanıp drive’daki mesajları “etkisizleştir ve sil” dediğinde “icloud ayarları güncellenemiyor” uyarısı çıkmaya başladı.
    sonra bana sizi kıdemli danışmana bağlamam gerekiyor dedi, birkaç saniye düşünüp kıdemli danışman ben oluyorum dedi. ve sorunu mühendislerle paylaşıp izin gününden sonra arayacağını söyledi. :))

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    yedeklemeden yüklemedim hocam. yedekleme kullanmadım hiç. icloud drive mesajlar sekmesinde sorun oluştu sadece.

• 8 plus 2 yildir kullaniyom ilk defa kaç yil sonra pil ömrüne bakayim dedim bakmaz olaydim %74 inmişti:)) 300tl kiyip orjinal taktirdim servisden şuan için birşey diyemem ama şarj halen kötü gibi ios 13.6 oturmadi ios 14 gelincede yüklemiyicem ios 13 den daha kötü olucagi kesin:)

• Anladım hocam bilmiyorum maalesef. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Valla hocam sıfırlama konusunda tecrübeliyim. Lanet olası iOS 14’ü telefona yüklemek için 13.6’yı dfu mod ile yükledim. Senkronize edip öyle 14’e yükselteyim dedim. iCloud yedekleme kullanmadım hiç. Her sıfırlama sonrası direkt iCloud yedekleme ve Fotoğraf senkronizesini kapatırım. Sadece iCloud Drive açık. İlk başta mesajlar inmedi hiç, ben de mesajları iCloud Drive’den iptal edip silmeye çalıştım. Ancak silinmiyordu. Hesaptan çıktım girdim, aç kapa derken bir daha sıfırladım. Notlar, kestirmeler inerken mesajlarda altta iclouddan indiriliyor diye bildirim çıkıyor ama boş. Ben de dr.fone programı ile en son itunes yedeğinden mesajları telefona kopyaladım. Buna rağmen icloud drive saklama alanındaki mesajlar bölümünde hiçbir değişiklik olmadı. Lanet olsun dedim ios 14e yükselttim. Bugün apple danışmanı aradım bana stabil sürüme geçmemi söyledi yine itunes ile geçtim 13.6ya ve kıdemli danışman aradı ardından. Telefona bağlandı çözemedi. Ne hikmetse danışman telefona bağlanıp drive’daki mesajları “etkisizleştir ve sil” dediğinde “icloud ayarları güncellenemiyor” uyarısı çıkmaya başladı.
    sonra bana sizi kıdemli danışmana bağlamam gerekiyor dedi, birkaç saniye düşünüp kıdemli danışman ben oluyorum dedi. ve sorunu mühendislerle paylaşıp izin gününden sonra arayacağını söyledi. :))
    Kendileriyle bende görüşüyorum aynı şekil benimde sorunumu öyle yaptılar saat bu şekil ekranda ara ara takılıyor
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Hocam keşke ingilizcemiz telefonda anlaşabilecek kadar akıcı olsaydı da daha sağlam destek alabilseydik. Gerçekten bunca yıldır Türkçe hizmet veren apple danışmanlarının çözüm ürettiklerini çok nadir gördüm. Uğraşıyorlar haklarını yemeyelim ama pek becerikli değiller, bildiğimiz şeyleri tekrar ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Temmuz 2020; 20:53:26 >
  • quote:

Hocam keşke ingilizcemiz telefonda anlaşabilecek kadar akıcı olsaydı da daha sağlam destek alabilseydik. Gerçekten bunca yıldır Türkçe hizmet veren apple danışmanlarının çözüm ürettiklerini çok nadir gördüm. Uğraşıyorlar haklarını yemeyelim ama pek becerikli değiller, bildiğimiz şeyleri tekrar ediyorlar.
    Ben memnunum aslında bir kere cihazım kasasında ağır soyulmalar ve fiziksel darbeler nedeniyle onarım merkezi tarafından ücretli cihaz değişimi kararı verildi bende durumu Apple bildirdiğimde sonuç olarak cihazın ücretsiz değiştirilmesi için ayrıcalık kodunu verdiler servise ve değişti bir tek bataryam arızalı garanti var ama döngü sayısı 849 diye ücretli batarya değişimi yapılabilceğini söylediler

Haklısınız hocam servisler ayrı ancak ben daha çok telefondaki yazılım danışmanlarının ya da kıdemli danışmanların daha donanımlı olmasını dilerdim.

• quote:

Haklısınız hocam servisler ayrı ancak ben daha çok telefondaki yazılım danışmanlarının ya da kıdemli danışmanların daha donanımlı olmasını dilerdim.
    Bende bir sürü kıdemli departman ile konuştum sadece 1 tanesinden aşırı memnun kalmamıştım saatin takılmasını ilk kez karşılaştıklarını yazılımsal olabilceğini mühendislik departmanına iletip cevap beklediğini söyledi bakalım servise yönlendirebiliriz falan da dedi gelecek cevaba göre ama yazılım kaynaklı bi sorun sanırım bu

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.