Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enteresan olacak tabi 😂 normal bir sorunun sende işi ne 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Enteresan olacak tabi 😂 normal bir sorunun sende işi ne 😂
    Sorunun normali mi oluyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadas bir türlü oturtamıyorlar şu sürümü. 13.6 yı itunes kurulumuyla yaptım yaklasık 1 hafta oldu. hızlanma bariz var ama normal oda sıcaklıgında bile kullanırken ısınıyor telefon.
  • Yabancı forum sitesinde okumuştum resimdeki bütün ayarları sıfırlayıp sonra tüm içerikleri ve ayarları sil yaptıktan sonra telefonda şarj konusunda ve ısınma konusunda büyük bir değişiklik oldu. Şarj iki gün rahat çıkarmaya başladı ve ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ekstrem sorunlar sana mahsus ya o yuzden soyledim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Ekstrem sorunlar sana mahsus ya o yuzden soyledim :)

• Hocalar merhaba,
    DFU mod temiz kurulum yapmayı düşünüyorumda, temiz kurulum yaparsam whatsapp sticker larım kayboluyor mu?

Whatsapp mesajlarım iclouda yedekleniyor bu arada.
    Arkadaşımın birine tüm sticker ları gönderip, ardından icloud yedeklemesi yapsam sorunu çözebilir miyim?
    Ama zaten stickler lar kaybolmuyorsa problem yok
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Mayıstan beri 13.5 yüklü sırf ısınma yüzünden sıfırlayıp Jailbreaksiz kullandım iOS 13.5’i ama yine aynı. 13.5’te bu kez jailbreak ile ısınmaya devam ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu İOS 13’ün neden bu kadar çok sürümü var? 6 tane sürümü var. Daha önce bu kadar sürüm çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 22 Temmuz 2020; 21:57:20 >
  • umutlar bir sonraki sürüme kaldı galiba

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Valla iOS13 jailbreak hevesim olmasa 13’te bir dakika durmam 14 betaya geçerim.

• iPhone 6s'te Whatsapptaki mesajı kilit ekranında cevaplarken aynı kişiden bir başka mesaj geldiğinde telefon kilitleniyor, sonrasında siyah ekranda yuvarlak dönüyor ve telefon kendine geliyor. Bu lanet olası hatayı ios 13'ün ilk sürümünden beri düzeltemediler, yeter artık.

• arkadaslar yanıtlarsanız sevınırım.

i7 kullanıyorum 12.4.1

IOS 14 e gecmeden 13 un son sürümüne gecmeli mi sizce? normalde ben hiç gecmek istemiyorum ama bazen uygulamalar için gecmeli mi acaba diye düşünüyorum. genel olarak 12.4.1 den memnunum ve ios 13 için şarjın çok hızlı bitmesi vs gibi yorumlar da var.

bu konuda ÖZELLİKE iphone 7 Kullanan arkadaslar yanıt verirse sevinirim
  • Wilshire W kullanıcısına yanıt
    ios 13.3.1’e kadar ben de ios 12.4’teydim iPhone 7 telefonumla. Şimdi dönme imkanı olsa dönerim 1 dk durmam güncellediğime pişmanım.

Gayet iyi sürümdesin bence geçme

Geçme hocam 12 görebileceğin İOS 6’dan sonra ki en stabil sürümlerden. Bizim bir arkadaş hala 12.1.1 kullanıyor ( İPhone 7 kullanıcısı) gerekçesi pil ve performans olarak çok iyiymiş. Tabii o zamanlar ilk başta 12.1.1’e kadar JB desteği vardı onun içinde 12.1.1’de kalıyor ama söylediğine göre çok iyiymiş 12. İOS 14’ü bekleyin geçmek için. Benden sana tavsiye çift rakamlı İOS sürümleri her zaman daha stabildir o yüzden çift rakamlıları bekle.

• İPhone 6s kullanıyorum şuanda cihazın pil sağlığı %85 garantisi devam ediyor 849 döngü olmuş fakat pil arızalı kapatıp açtığımda cihazın şarjı %14 falan artıyor en son rekor %22 artmıştı Apple önce cihazın bataryasında problem olmadığını donanımsal testi geçtiğini söyledi sonra bataryasının öldügünü mühendislik departmanı aracılığıyla kabul etti bataryanın değişimini döngüyü bahane edip ücretli olucağını söylüyor bu döngü olayı cok saçma cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Valla iOS13 jailbreak hevesim olmasa 13’te bir dakika durmam 14 betaya geçerim.
    bende JB'li şuan 13.2.2 ' deyim. ios 14 güzel, ancak JB gelmeden geçmeyi düşünmüyorum.
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    13.5 blobs kayıtlarını alıp iOS14’e geçtim. YTMusic üyeliğimi jailbreak avantajından dolayı iptal etmiştim. Tek aradığım o şimdi. iOS 14 yayınlandıktan sonra hatta yayınlanmadan önce bile checkra1n bi güzellik yapabilir merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 24 Temmuz 2020; 0:59:16 >
  • 10.5luk iPad Pro'ya 13.4ü Yükleyip Açtığım İlk Saniye Dedim ki İşte Budur Bu Sefer Olmuş Daha da Ellemem Sürümdü Ivırdı Zıvırdı, Hala Aldığım Kararın Kaymağını Yemeye Devam Ediyorum Burdaki Yorumlara Bakılacak Olursa da Asla Güncellemem Artık
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.