Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki de şans galiba. İki defa sorunlarımı kendim hallettim. Umarım çözülür sorunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Benimki de şans galiba. İki defa sorunlarımı kendim hallettim. Umarım çözülür sorunlar.
    İnşallah hocam sorunların çözülmesi dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi ios 13.6 sürümünü beğenmemiş ama şu an 11.4 sürümünü kullanıyorum 8 plus telefonumda. Sanki demode telefon gibi netflix bile indirilmiyor şarj süresi vs iyi ama çoğu uygulama indirilmiyor. Ne yapsam bilemedim.
  • Bu problemi ben de yaşıyorum. Mesajlarım gelmedi. Mesajlar icloud'dan indiriliyor diyor ama indirmiyor bir türlü. Fazla da değil , 20 mb gorünüyor boyutu. Ne yaptıysam çekemedim mesajları icloud'dan.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hocam dün future restore aracıyla 13.5’e döndüm. Ancak sorun düzelmedi yine. iCloud saklama alanındaki Mesajlar bölümünde 100 mb küsur veri var. iCloud Drive saklama alanındaki mesajları silmeye kalkınca “Şu an icloud ayarları güncelenemiyor” hatası çıkıyor. Farklı wifi, bağlantılar; tüm cihazlardan çıkış, hesabı sil-çık; ağ ayarları sıfırlama; itunes restore; sürüm düşürme yükseltme düşürme vs vs... yani her b.ku denedim. Olmadı. :) Bugün öğleden sonra kıdemli danışman beni arayacak çözüm bulmak zorunda. Apple mühendislerinden yardım alacağız demişti kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Temmuz 2020; 10:25:7 >
  • Haydi inşallah sorunu çözersiniz. Beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

• Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Anlaşılan o ki, telefonu sonuna kadar 12.4.1 de kullanacağız.
    zaten gecme taraftarı değildim ama hani 14 yaklastıgı için bir sorayım dedim. saolun
  • 13.6 da twitch uygulaması telefonun ateş gibi yanmasına sebep oluyor geçtiğim günden beri güncelleme bekliyorum uygulamaya ama düzeltmediler bir türlü. İsinmanin yanında bir süre izledikten sonra telefon hem şarj içiyor hem de aşırı kasıyor sanki intel celeronla gta 5 açmaya çalışmış gibi telefon kendinden geçiyor. Restart atınca düzeliyor. 13.6 daki tek sorunum bu şuanda.

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen uygulama geliştiricisinin sorumsuzluğu, Apple boşuna developer güncellemelerini haftalar önce vermiyor.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bekliyorum güncellesin diye hala düzeltmedi adamlar. Düzelir diye yazmamıştım zaten ilk günden farkettim sorunu. Düzeltirler de bakalım ne zaman.

• Whatsapp kilit ekranında mesaja basılı tutunca cevaplama ekranı gelmiyo klavye çıkmıyor böyle bi sorun yaşayan var mı 13.6 da cihaz x
    mesajlarda bi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 27 Temmuz 2020; 21:1:9 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    apple kıdemli danışmanı cihazım 13.5 yüklü diye yardımcı olmadı. Son sürüme yükselt öyle yardım ederim, dedi. Sürümle alakası yok tüm sürümleri yükledim olmadı, peki yükseltirim belirli bir çözüm yolunuz var mı dedim. Yükseltin o zaman yine kontrol ederiz dedi. Kıdem başka bir şey. Bu güncelleme meraklarını anlayamıyorum, güncelleme baskısı kuruyorlar resmen.

edit: Analiz toplayıp mühendislere yolladı bir iki güne tekrar arayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 28 Temmuz 2020; 23:40:35 >
  • iPad Mini 5 13.6 batarya performansı rezalet, kesinlikle önermiyorum.

• İpad air 3 ios 13.5.1 ile geldi 13.6 ya geçmeli miyim?
  • :) haydi bakalım. Bir ümidim yok benim şahsen.

• 13.3.1 ile kullanıyorum cihazı kafa rahat

• TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Sırf sorunum çözülsün diye 13.6’dan düşüp önce 13.3.1 sonra 13.5 sürümlerine düşürüp kullandım. Apple Destek danışmanına düşürdüm diyince arkadaşın tepkisi ve benim cevabım komikti. Çok kötü bir şey yapmışım gibi tepki verdi. Bi daha yapmam abi şeklinde cevap verdim.

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.