Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın ana ekranda saatin takıldığı oluyor mu? Bu hatayı fark ediyor musunuz🤔 17.11 olarak görünen saat bildirim merkezinde 17.12 olarak görünüyor sonra cihaz 17.13 olarak düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    13.6 tuhaf bir sürüm. Herkesin mutlaka bir derdi var bu sürümde. Ağustos içinde yakın zamanda bir güncelleme gelecektir yüksek ihtimal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

13.6 tuhaf bir sürüm. Herkesin mutlaka bir derdi var bu sürümde. Ağustos içinde yakın zamanda bir güncelleme gelecektir yüksek ihtimal.
    Hocam 13.6 öncesinde de bu problem vardı😊

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Karşılaşmadım ya da fark etmedim hiç. :) Bu mesajdan sonra aralıklarla kontrol ettim yine denk gelmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Karşılaşmadım ya da fark etmedim hiç. :) Bu mesajdan sonra aralıklarla kontrol ettim yine denk gelmedim.
    Bu sorunla ilgili Apple ile iletişim halindeyiz cihazdan günlük toplama verisi aldılar arka planda cihazın ne yaptığına dair Mühendislik departmanı cihazla ilgili 3G üzerinden denememi önerdi ve başka bir operatör üzerinden sorunun devam edip etmediğiyle ilgili bir dönüş istediler fakat uçuş modunda bile sorun devam etti yalnız yazılım kaynaklı olsaydı anlarlardı dedi bende anlamadım çarşamba günü kesin bir dönüş olcak ilginç bir sorun

• Millet selam Ios 11 den Ios 13.6 ya geçtim eskiden ne zaman şarj edersem çıkarttığımdan itibaren pil sayacı başlıyordu şimdi anlamıyorum asla sıfırlanmıyor bunu sıfırlamanın bir yolu yok mu her şarj ettiğimde bitene kadar kaç saat geçtiğini göremiyorum
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigGamer -- 1 Ağustos 2020; 3:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigGamer

Millet selam Ios 11 den Ios 13.6 ya geçtim eskiden ne zaman şarj edersem çıkarttığımdan itibaren pil sayacı başlıyordu şimdi anlamıyorum asla sıfırlanmıyor bunu sıfırlamanın bir yolu yok mu her şarj ettiğimde bitene kadar kaç saat geçtiğini göremiyorum
    İos 12 ile beraber cihazlara pil grafiği geldi biraz daha karmaşık fakat bunu anlamanın yolu var cihazı örneğin saat 15.00 de şarjdan alın 15 ve sonrasında ki saatlik kullanımları sayarak gerçek kullanımınızı görürsünüz

• Hocam saçma sapan bir sürüm ya. Telefon kendi kendine restart attı 3-4 kere. Youtube çökmeye başladı. Daha önce olmayan şeylerdi.

• Bir hafta on gün içinde yeni bir 13.6.x sürümü yayınlanır muhtemelen. Jailbreak güncellemesi bekliyordum ancak mevcut sürüm sorunları için güncelleme yayınlarlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 1 Ağustos 2020; 9:58:20 >
  • 13.6 Allah belasını versin diyorum ota boka ısınıyor cihaz ip8 plus

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    sıradan bir uygulama açsan bile ısınıyor oda sıcaklığı normal olduğu halde 7+ cihaz. gerçekten çok leş bir sürüm olmuş ya
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Şimdi iCloud ayarlarından mesajlar sekmesini aktif hale getirince mesajlar tekrar geri geldi.

Sizde sekme açıksa eğer kapatıp tekrar açın.

• 10 yıllık iphone kullanıcısıyım. Herzaman 2 güncelleme arkadan gelirim. Lop diye atlamam güncellemelere. Mesela ios 13 mü çıktı. Asla hemen yüklemem. 2 hafta sonra 2 güncelleme ile yüklerim. Sonra telefon stabil çalışıyorsa en az 5 güncelleme almam. Farklı nedenlerimde var ama söylemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 5 Ağustos 2020; 4:17:57 >
  • Daha önceden denemiştim ve ise yaramamıştı. Teker deneyeyim.

• Dikkatimi çekmemişti, şimdi kontrol ettimde, benim mesajlarım da gelmiş kendi kendine 😅 herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmadi. Haydi gözümüz Aydın. Bazı mesajlarım gerçekten önemliydi benim için.

Sanıyorum iOS beta yayınlandıktan bir süre sonra iCloud sunucularındaki yazılımsal sorun da giderildi.

• Isınma olayını kısmen çözdüm telefonu kapa aç yaptım heralde arka planda çalışan mı vardı nedir ısınma yarı yarıya düştü

• erkutk84 kullanıcısına yanıt
    :) En son ne zaman kapatıp açmıştınız telefonu? Şu an 13.6’dayım pek ısınma sorunuyla karşılaşmadım bu aralar ve 13.5’e dönme konusunda kararsızım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 5 Ağustos 2020; 22:15:12 >
  • Aynen. Ben zaten şu anda ios14 public betadayım ve güncelleme bekliyorum :) memnunum son durumdan. İos14ün işlevselliğinden sonra artık 13e dönmem. Umarım bozmazlar durumu.

Ben 13.6’da Jailbreakli bekliyorum. 14 Beta 3’ü kullandım batarya performansı bendeki cihazı kesmedi. MacRumors, Reddit vs. kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla yeni sürümde de bazı yeni ufak hatalar çıkmış ya da çözülmemiş hala. Ama radikal yeniliklere rağmen stabil ve performans odaklı bir sürüm. iOS 14 bir önceki sürümü aratmaz bence.

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.