Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum Bugün cihazım değişti swap cihaz teslim diyelim bu cihazın ana ekranında ölü piksel var ve ben yarın götürürsem cihazı değiştirirler mi? Daha önce tecrübesi olan oldu mu?🤗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 8 plusım ios 12.3 te, airpods aldım ancak eşleme yaptıktan bazı özelliklerini aktif edebilmem için son sürüme güncellemem gerekiyor ios 13.6 yı önerir misiniz pili nasıl gidiyor?

• Telefonda ayarlar kısmında arka planda uygulama yenile kapalı olmasına rağmen, arka planda 30sn bile beklettiğim uygulama kendini yeniliyor. Açtığım uygulamayı bekletip hemen başka bir şeye bakıp geri dönmek istediğimde arkada beklettiğim uygulamayı yeniden başlatıyor. Bu konuda fikri olan var mı?

Telefonum iphone 7 ve son sürümü kullanıyorum, ayrıca güncelleme yapmadan önce de vardı bu problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 12 Ağustos 2020; 21:38:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar isinan bir surum gormedim berbat bi surum olmus gercekten 🔥

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    15 dakika google maps açtım. Neredeyse duman çıkacaktı.:))

Bu arada google maps son güncellemesi notlarında carplay desteği görenler olmuş. Yakın zamanda 13.6.1 gelebilir

• Sorma ya safaride bir iki bisey baktim ateş gibi oldu, sarj azaldi falan hemen... uygulamalardan atmasida cabasi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 12 Ağustos 2020; 23:11:22 >
    İlkin 35-40 dereceyi bulan hava sıcaklığından dolayı ısındığını düşündüm ancak evde de, arabada da klima soğukluğuna rağmen ısınma var. Klimanın tek faydası ısınınca telefon ekranı kapanınca daha çabuk soğutuyor. :)

• 13.6.1 yayınlandı.

• Aynen bende gozlemledim dediginiz gibi durum fark etmiyor, 13.6.1 yukleyelim derman olur belki :)

• Arkadaşlar gördünüz yayınlanacak dedim, yayınlandı. :)))

iOS 13.6.1 Checkra1n uyumlu jailbreaksiz yapamayanlar da güncelleyebilir.

• Simdilik serin gibi bakalim :)

:)) Ben jailbreakte olduğum için OTA güncellemede hata alıyor. iTunes ile güncellemem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Ağustos 2020; 0:28:49 >
  • Guncelledigimden beri kurcaliyorum ısınma olmadi, çözülmüş gibi gorunuyor, umarimmm :)

• lütfen ısınma sorunu geçti deyin gerçekten bıktım
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Gecmis gecmis

deneyelim o halde hocam :)
    Öyle demeyeydin hocam, kalktım bu vakitte iTunestan 3,8 gblik güncelleme dosyasının inmesini bekliyorum şimdi.

• "Termal yönetim sorunu" lafına takıldım ben... neyse, çözsünlerde, gerisi önemli değil. Hoş, benim yeşil ekran sorunum olmadı hiç ama yine de bu yeşil ekran hadisesi kafaları karıştırıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Ağustos 2020; 2:18:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj konusu ne olacak bakalım. 13.6 su gibi içiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınacak mi diye kurcalayıp duruyorum yok ısınmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 13 Ağustos 2020; 3:12:34 >
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.