Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Tekrar görüşmek dileğiyle
  • Aynen şişiyor uzun kullanım sonucunda sıfırlama falan yapmak lazım öyle olunca.
  • Android dosyalama anlamında çok daha özgür olduğu için Tablet olarak android kullanıyorum. iOS cihazlar için ya yüksek kapasite hafıza ya da PC lazım. :) yoksa illa sıkıntı çıkıyor. 13.6.1 konusunda haklısınız kalınacak bir sürüm.
  • ios 13 te safaride bi şeyler var
    Durduk yere kitleniyor.

ipad pro 10.5 ve ip11 de yaşıyorum, ikisinde de yaşadığım için safariden kaynaklı diye düşünüyorum.
    App i kapatıp açıyoeum böyle düzeliyor. Aksi halde uygulama dokunuşlarıma cevap vermeden olduğu gibi duruyor
  • iOs 13'ün en stabil sürümü iOs 13.3.1 gibi geliyor bana. 13.4 ile pil süresi biraz düştü. 13.5 ile ısınma sorunu peydah oldu 13.6 ile ısınmayı çözdüler ama pil süresi hala eskisi gibi değil.
  • İmzalar kapandığında dfu olmuyor sanırım.
  • Aynen o yüzden imzalar kapandığında sıfırlama yapılabilir telefon saçmalarsa.
  • iPad Air 2'de yıllardır 10.2.1 sürümünü kullanmaktayım. Bazı programların eski iOS sürümü diyerek
    yüklenmeyi reddetmesi dışında herhangi bir sorun yaşamıyorum. Tableti sadece internette gezinmek ve alışveriş uygulamaları için kullandığımdan şimdiye kadar güncelleme ihtiyacı hissetmemiştim ama artık stabil bir sürüme yükseltip birkaç yıl da o sürümde kullanayım diyorum...

Sözün özü, şu anda yayında olan 13.6.1 sürümünü yüklersem herhangi bir konuda pişman olur muyum bilemiyorum. Özellikle şarj konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Şu anda 10 saat ekran süresi alıyorum ve stabilite olarak da gayet memnunum.

Yeni sürümden tek beklentim de şarj süresinde herhangi bir azalma olmaması ve tabii ki stabilite. Onun dışında yeni özellikler, performans geliştirmeleri filan hiç önemli değil.

Ne dersiniz, güncellemeye değer mi?

• Safaride gezerken bu aralar çok yoğun uygulamadan atma sorunu yaşıyorum. Kapanınca diğer arka plandaki uygulamalara bakıyorum onlarda kapalı. Demek ram’i boşaltıyor. Acaba arka planda uygulamaları çok mu bırakıyorum da bu başıma geliyor diye düşünmeye başladım.

Başına gelen var mı tüm rami kendi kendine boşaltma durumları gibi?
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    Ben de senelerdir iPad Air 2 kullanıyorum. Kullanım biçimimiz aynı olmadığından ekran süresi hakkında yorum yapamam. Ben biraz daha hor kullandım ondan dolayı 10saatlik bir ekran süresi alamıyorum. Fakat sizden farklı olarak yeni gelen güncellemeleri anında güncelledim. Buna rağmen çok fazla sıkıntı yaşamadım. Şu andaki sürüm de gayet stabil. Güncellemeyi düşünüyorsanız IOS14 gelmeden 13 ün bu sona yaklaşmış kararlı sürümüne geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

iPad Air 2'de yıllardır 10.2.1 sürümünü kullanmaktayım. Bazı programların eski iOS sürümü diyerek
    yüklenmeyi reddetmesi dışında herhangi bir sorun yaşamıyorum. Tableti sadece internette gezinmek ve alışveriş uygulamaları için kullandığımdan şimdiye kadar güncelleme ihtiyacı hissetmemiştim ama artık stabil bir sürüme yükseltip birkaç yıl da o sürümde kullanayım diyorum...

Sözün özü, şu anda yayında olan 13.6.1 sürümünü yüklersem herhangi bir konuda pişman olur muyum bilemiyorum. Özellikle şarj konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Şu anda 10 saat ekran süresi alıyorum ve stabilite olarak da gayet memnunum.

Yeni sürümden tek beklentim de şarj süresinde herhangi bir azalma olmaması ve tabii ki stabilite. Onun dışında yeni özellikler, performans geliştirmeleri filan hiç önemli değil.

Ne dersiniz, güncellemeye değer mi?
    ekran sürende yüzde yüz bir düşme yaşarsınız, bende air3 var 13.4.1 ile geldi 13.6 ya güncelledim cihaz daha seri oldu pil süresinde herhangi bir değişiklik olmadı daha sonrada 13.6.1 e güncelledim yaklaşık 1 hafta belki biraz daha fazla kullandım ve pilde düşüş vardı tekrardan 13.6 ya dfu modla döndüm sanırım 1 hafta olmuştur şuan pil eskisi gibi

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan atmaması lazım kullanırken arka plandakileri atar RAM dolarsa sistem. Bende olmuyor ben sık kullandığım uygulamaları kapatmıyorum nadiren girdiklerimi kapatıyorum kullandıktan sonra.
  • ToddChavz T kullanıcısına yanıt
    Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Şarj süresinde kayıp olabileceği ve Safari'de sorun yaşanma ihtimali nedeniyle şimdilik erteledim güncelleme işini. Güncellemeyi beğenmezsek eskisini geri yükleme seçeneği olmaması çok can sıkıcı maalesef.
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim hocam, güncelleme işini şimdilik erteledim gibi...

Bahsettiğiniz DFU modla istediğimiz sürümü yükleyebiliyor muyuz acaba? Daha önce hem batarya süresi hem de stabilite açısından övülen 12.... bir versiyon vardı, onu yükleyebilir miyiz bu şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

Bilgi için teşekkür ederim hocam, güncelleme işini şimdilik erteledim gibi...

Bahsettiğiniz DFU modla istediğimiz sürümü yükleyebiliyor muyuz acaba? Daha önce hem batarya süresi hem de stabilite açısından övülen 12.... bir versiyon vardı, onu yükleyebilir miyiz bu şekilde?
    dfu mod bilgisayardan temiz format oluyor kısacası, eski sürümlere dönemezsiniz maalesef sadece imzası açık olan sürüme geçebilirsiniz
  • arkadaşlar telefonu son güncellemesini yaptığımdan beri telefon durduğu yerde uçak modundayken bile ısınıyor sarjı bitiyor 3 saat içinde falan sanki bir uygulama çalışıyor gibi ne yapabilirim iphone 6s 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmod -- 24 Ağustos 2020; 16:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

arkadaşlar telefonu son güncellemesini yaptığımdan beri telefon durduğu yerde uçak modundayken bile ısınıyor sarjı bitiyor 3 saat içinde falan sanki bir uygulama çalışıyor gibi ne yapabilirim iphone 6s 16 gb
    Yazılımsal bir hata söz konusu. Bilgisayar gerekiyor konuyla ilgili yedeklerinizi alın bir kez kurtarma moduna cihazı alıp güncellemeye basın tekrardan hatasız şekilde güncelleyecektir problem çözülür çözülmezse komple sıfırlama gerekir
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.