iphone se 2020 için hoş olmuş. yumuşak ve sorunsuza yakın geçişler sunuyor. kısacası bu sürüm ve gelecek olan sürümlerde bu iş çözülür. |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (295. sayfa)

-
-
Siri Türkçe karakter sorunu çözülmüş arkadaşlar. Örneğin Şahin’i ara deyince arıyor. Ş harfinden dolayı bulamıyordu rehberde eskiden. -
Zaten sonuna geldik hocam, birkaç ay sonra yeni 15 gelecek :) her yil ayni sey Nisan da anca duzgun hale geliyor…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size yemin ediyorum 14.4.2’de gına gelmişti. En az bir günde bir kere acayip takılmalar meydana geliyor, 15 saniye kullanamıyordum telefonu. Kitleniyordu bildiğiniz. Şimdilik yaşanmadı ama yarına kadar yolu var. SE 2020
iPad’de sorun yok simdilik. WatchOS’da da degisiklik yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 26 Nisan 2021; 23:56:41 > -
Ta 13.7 de düzelmişti ısınma :))quote:
Orijinalden alıntı: TheBlondie
Ama gelmesin. iOS 13.5’i hatırlıyorum cayır cayır yakıyordu. -
7 kullananlar 1 hafta kullandıktan sonra kilit sorunu geçti derlerse gözüm kapalı geçerim. yoksa yine finali beklicez
-
Parolayı kapatıp dene 4000 hatası veriyordu ben öyle çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 27 Nisan 2021; 4:35:24 > -
-
Hocam itunes üzerinden güncellemek istedim telefonu ama 14.4.2 yi görüyor benim telefon. OTA da var 14.5 ama itunes üzerinden görmüyor. Neden acaba?
İtunes güncelle düzelirquote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarriorHocam itunes üzerinden güncellemek istedim telefonu ama 14.4.2 yi görüyor benim telefon. OTA da var 14.5 ama itunes üzerinden görmüyor. Neden acaba?
-
-
itunes en güncel sürümde zaten.
Benim güncel değilken görmüyordu güncelleyince düzelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarrioritunes en güncel sürümde zaten.
-
Eski iphone kullanıcısı olarak hiç bir yenilikte gözüm yok. Şu touch id ile açarken 3-4 sn’lik donma olayı geçsin başka hiç bir şey istemiyorum.
Bilgilendiren olursa memnun olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj konusu, bazen touch id ile açılışta takılma vb yazılan şikayetleri okuyunca geçmek istemedim, -ki malum genelde eski cihazlarda stabil olamayabiliyor son sürümler. iOS eski ios değil ne yazık ki.. ama buradaki yorumların, deneyimlerin ardından 14.5 e artık geçeyim diyorum bakalım. umarım iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 27 Nisan 2021; 9:14:46 > -
Uzun süredir alt sürümlerde bekleyenler bir müddet daha bekleyebilirsiniz bence. Ben şu an memnunum 14.5’ten ama birkaç kullancıya bakıp acele etmeyin. İmzaları hemen kapatmazlar. Bir aydan fazla süreniz olacaktır düşünmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Nisan 2021; 9:20:42 > -
Faceid gunes gozuguyle acabilen var mi?
Sizinle veya kırulunla akakası yok. Güncelleme gelecek tekrar.
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 27 Nisan 2021; 11:23:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X