Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yumuşak ve sorunsuza yakın geçişler sunuyor.

kısacası bu sürüm ve gelecek olan sürümlerde bu iş çözülür.

• Siri Türkçe karakter sorunu çözülmüş arkadaşlar. Örneğin Şahin’i ara deyince arıyor. Ş harfinden dolayı bulamıyordu rehberde eskiden.
  • Sampler kullanıcısına yanıt

Zaten sonuna geldik hocam, birkaç ay sonra yeni 15 gelecek :) her yil ayni sey Nisan da anca duzgun hale geliyor…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size yemin ediyorum 14.4.2’de gına gelmişti. En az bir günde bir kere acayip takılmalar meydana geliyor, 15 saniye kullanamıyordum telefonu. Kitleniyordu bildiğiniz. Şimdilik yaşanmadı ama yarına kadar yolu var. SE 2020

iPad’de sorun yok simdilik. WatchOS’da da degisiklik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 26 Nisan 2021; 23:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Ama gelmesin. iOS 13.5’i hatırlıyorum cayır cayır yakıyordu.
    Ta 13.7 de düzelmişti ısınma :))
  • 7 kullananlar 1 hafta kullandıktan sonra kilit sorunu geçti derlerse gözüm kapalı geçerim. yoksa yine finali beklicez

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Önemli pil mesajı herkeste aktif oldu mu ? İp11

Bende XR var gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 27 Nisan 2021; 2:7:30 >
  • SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Parolayı kapatıp dene 4000 hatası veriyordu ben öyle çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 27 Nisan 2021; 4:35:24 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende de pasif 14.4.2 de açıp kapanıyodu anlamadım diğer yükeleyenler bakabilir mi sizde de aynı mı? Yoksa bi temiz kurulum mu yapmak gerekir

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Hocam itunes üzerinden güncellemek istedim telefonu ama 14.4.2 yi görüyor benim telefon. OTA da var 14.5 ama itunes üzerinden görmüyor. Neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Hocam itunes üzerinden güncellemek istedim telefonu ama 14.4.2 yi görüyor benim telefon. OTA da var 14.5 ama itunes üzerinden görmüyor. Neden acaba?

İtunes güncelle düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

Aynı şekilde bende de pasif 14.4.2 de açıp kapanıyodu anlamadım diğer yükeleyenler bakabilir mi sizde de aynı mı? Yoksa bi temiz kurulum mu yapmak gerekir

Ben temiz kurdum aynı.
  • neyseneya kullanıcısına yanıt

itunes en güncel sürümde zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

itunes en güncel sürümde zaten.

Benim güncel değilken görmüyordu güncelleyince düzelmişti.
  • Eski iphone kullanıcısı olarak hiç bir yenilikte gözüm yok. Şu touch id ile açarken 3-4 sn’lik donma olayı geçsin başka hiç bir şey istemiyorum.

Bilgilendiren olursa memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj konusu, bazen touch id ile açılışta takılma vb yazılan şikayetleri okuyunca geçmek istemedim, -ki malum genelde eski cihazlarda stabil olamayabiliyor son sürümler. iOS eski ios değil ne yazık ki.. ama buradaki yorumların, deneyimlerin ardından 14.5 e artık geçeyim diyorum bakalım. umarım iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 27 Nisan 2021; 9:14:46 >
  • Uzun süredir alt sürümlerde bekleyenler bir müddet daha bekleyebilirsiniz bence. Ben şu an memnunum 14.5’ten ama birkaç kullancıya bakıp acele etmeyin. İmzaları hemen kapatmazlar. Bir aydan fazla süreniz olacaktır düşünmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Nisan 2021; 9:20:42 >
  • Faceid gunes gozuguyle acabilen var mi?

• SEİCO kullanıcısına yanıt

Sizinle veya kırulunla akakası yok. Güncelleme gelecek tekrar.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 27 Nisan 2021; 11:23:44 >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.