Bende de aynı şekilde, face id sıfırla yapıp parolayı kapat diyorum o zaman güncelleme yapıyo enteresan bir şekilde |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (297. sayfa)

-
-
pil sağlığınız kaç hocam, bu güncelleme ile kalibre edildi acaba % si düşük olan cihazlarda kı oluyor.. araştırmak lazım -
Benim cihaz 12 pil sagligi degismedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun vadede yanıltmazsa gördüğüm en iyi güncelleme diyebilirim. (7 plus için söylüyorum)
Touch id ile ne durumda takıldığını iyi bildiğimden bir çok deneme yaptım ve hiç bir takılmayla karşılaşmadım. İnşallah bozmadan devam eder.
Çok iyi iş Apple
Edit: yanlış alarm. Daha 1-2 saat geçmeden daha feci takılmalara başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 27 Nisan 2021; 16:23:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Animasyonlar eski sürüme göre pürüzsüz ve soft çalışıyor. O yüzden yavaş gibi gelebilir. Genelde stabil iOS sürümleri böyle oluyor. -
iphone 8 14.4.1 deyim. 14.5 nasıl geçilir mi
-
Faceid ayarlarından faceid için dikkat gereksin seçeneğini kapatırsanız güneş gözlüğü ile açabilirsiniz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdRenaLimeiphone 8 14.4.1 deyim. 14.5 nasıl geçilir mi
geçilmez, sakın geçme. 14.4.1 en iyi sürüm. bi daha öyle efsane sürüm gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 27 Nisan 2021; 17:3:42 > -
1 haftadır 14.5 i kullanıyorum tam olarak ölçmedim ama gün içinde aynı kullanımda önceden saat 7-8 gibi %20 ye inen şajim 14.5 den sonra 5 gibi %20 ye iniyor.
Iphone 11 -
o zaman temiz bir dfu modda sıfırlayım hocam. ios 14 finale kadar bekleyecez galiba
edit 7 aydır ota ile güncelleme alıyorum dfu ile 14.4.1 sıfırlarsam perfotmans artışı olur umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 27 Nisan 2021; 17:10:55 >
Tesekkurler
Kardeşim. Makara yapıyorum. Elbette geç 14.5 e. 14.4.1 den kötü olması mümkün mü adamlar sürekli düzeltiyor ios 14 ü. Soru mu yani seninki. :) ios 13.7 de olsan anlıcam zaten geçmişsin ios 14 e. Çıktıkça ara sürüm kur.quote:
Orijinalden alıntı: AdRenaLimeo zaman temiz bir dfu modda sıfırlayım hocam. ios 14 finale kadar bekleyecez galiba
edit 7 aydır ota ile güncelleme alıyorum dfu ile 14.4.1 sıfırlarsam perfotmans artışı olur umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 27 Nisan 2021; 17:18:52 > -
Ekran kilidini açtıktan sonra kasma olayı tam gaz devam ediyor ip7.. -
Maalesef en büyük sorunumuz bu…quote:
Orijinalden alıntı: -Coffee-
Ekran kilidini açtıktan sonra kasma olayı tam gaz devam ediyor ip7..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı asagi kaydirma hizi neden azalmis ozaman onu anlayamadim
quote:
Orijinalden alıntı: AdRenaLimeo zaman temiz bir dfu modda sıfırlayım hocam. ios 14 finale kadar bekleyecez galiba
Olmaz. Aynı sürüm içi güncellemede dfu çok gereksiz kaçıyor. Hele hele sadece bilmem kaçıncı noktadan sonraki rakamın arttığı güncellemelerde.
-
7 aydır ota ile güncelleme alıyorum. ios13 ten 14 e ota ile geçtim yani
quote:
Orijinalden alıntı: AdRenaLime7 aydır ota ile güncelleme alıyorum. ios13 ten 14 e ota ile geçtim yani
Tamam onda sıkıntı yok. Ana sürüm atlamışsınız sonuçta Fakat 14.4.1den 14.4.2ye geçerken bile otadan kuranlar var forumda. Bana tüplü televizyon kumandasını senelerce naylon kılıfla kullananları hatırlatıyorlar. Neyse konu dağılmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X