Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ameleliğe devam 😂😂
  • tylnozcn kullanıcısına yanıt
    Ayarlardaki Ekran Süresi uygulaması da bu konuda bilgi verebilir. Ama pek bakmışlığım yok açıkçası.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 1 Mayıs 2021; 13:53:18 >
  • 14.5 guncelleyenler pil nasıl gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt
    OTA üstünden güncelleyin.
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Oradan olmuyor hocam maalesef. Keşke bi program olsa🙏
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Pil hic bitmiyor artik.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bi ben naneyi yedim sanirim kalan şarj 30 aldigim ekran suresi 4,5 saat…

Ben şuan çok memnunum. Cihaz XS.
  • Pil bir önceki sürüme göre gayet iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

.

Hata mı ? Hata falan yok hocam. 14.3 yüklü iPhone 12'imde ve 14.2 yüklü iPad Air(3. Nesil) cihazımda var o takip etme menüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

En Son %100 sarjdan sonra ne kadar ekran süresi aldığıma nereden bakabilirim?

Ayarlar pil menüsünde Son 24 saat veriyor

Ekran süresi zımbırtısı geldiğinden beri bu olay yok malesef hocam. Apple bu bir yerden alıp bir yerden verecek. Misal 3d touch gibi oldukça güzel bir şeyin kaldırıp yerine daha hantal olan uzun basma(istediği kadar adına haptic touch desin) eklemek.

iPhone 11
    Kalan şarj 25
    8 saat ekran süresi
    Kutucuklar toplanarak hesaplandı

Ben çok memnunum
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt

İphone 12 kalan sarj 25 ekran suresi 5 saat parayla rezil olmak budur…

14.2.1 deyken 7,5 saat aliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 29 Nisan 2021; 1:29:0 >
  • 12 pro max 7 saat 5 dakika ekran açık süre kalan şarj %21

Daha önce 8.5 saat kalan şarj %5 ve 10 saat kalan şarj %5 görmüşüm hemen hemen aynı yani çok değişen bişey yok anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylnozcn -- 29 Nisan 2021; 4:53:15 >
    Dfu ile temiz kurulum yapın hocam.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt

Sizin guncellemenin boyutu kac gb dı?

Artik guncelleme yapmis olduk tekrar nasil yapicaz dfu ile?

Çok basit
    ipsw.me
    Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV and HomePod / IPSW Downloads
    https://ipsw.me
    adresine gidip iPhone bölümünden sizin iPhone modelini açıp 14.5 indireceksiniz.DFU moda alıp iTunes üzerinden restore deyip kendi indirdiğiniz 14.5 ipsw kuracaksınız.Kurulum bitince data verileri yükleme deyip etkinleştireceksiniz.Kurulum yapmadan önce whatsapp gibi istediğini uygulamalar açık diğerleri kapalı olarak ( fotoğraf lar yedek alırken açık olmalı ) iCloud yedek alın !.. telefon rehberini kesinlikle yedeğini alın !..whatsapp yedeğini whatsapp kurduğunuzda yedeğini yükle demeyi unutmayı.Bip , telegram gibi haberleşme uygulamaları kurarken yedeği sorar !..

DFU modda nasıl alınır linkde var :
    DFU mod nasıl alınır

DFU modda sıfırdan ipsw seçerek temiz kurulum anlatımı Türkçe link

DFU modda temiz kurulum nasıl yapılır

Ufak bir not ister iPhone 6s ister iPhone 12 olsun tüm iPhone modelleri iTunes üzerinden ipsw DFU modda kurulum aynıdır ..Sadece modele göre DFU moda alma değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Nisan 2021; 11:13:19 >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Bildiğim DFU Modda ekran tamamen siyah olur. Gönderdiğiniz linkte iTunes logosu çıkmalı diyor bu Recovery Modda oluyordu galiba.
    DFU mod biraz daha farklı diye biliyorum:
    iPhone 7 için mesela güç+ses kısmaya bir süre bastıktan sonra ekran tamamen kararır ve güç tuşundan elinizi çekip kısa bir süre ses de kısma tuşuna basmaya devam edersiniz. Bu arada PC’de iTunes için bildirim çıkar kurtarma modunda iPhone bulundu diye.
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Ekranda iTunes bağlandığında ister siyah ekran ister bilgisayara bağlantı şekili olsun sonuç aynı.kurtarma modda iPhone bulundu demesi yeterli.Siyah ekranda iPhone kurtarma mod çıkar buda ( recovery ) DFU moddur ve kurtarma modunda donanım buldum demesi .Videoda DFU mod , kutarma mod ve DFU moddan çıkarma anlatılıyor.Her iki modda DFU da ipsw kurdurur sıfırdan.
    Ufak bir not:
    Kurtarma mod da yazılımda hata var sıfırdan yazılımı kurdurur.( siyah ekran çıkar )DFU mod yazılımı elle kurmak istemektir.( iTunes de PC bağla der )İkiside aynı şeyi yapar.İşlem aynıdır.

Windows PC örnek vereyim mantık aynı , PC kullanırken çöker ve açılmaz sizde windows orjinal CD ile kurtarıp PC çalışır hale getirirsiniz sıfırdan.Birde PC yavaştır Windows PC format atar yeniden kurarsınız.İkiside Windows sıfırdan kurar.İşletim sistemini kurmuş olursunuz.iPhone içinde işletim sistemini aynı mantıkla kurarsınız.Sonuç aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Nisan 2021; 11:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.