< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 27 Nisan 2021; 20:24:56 > |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (298. sayfa)

-
-
-
iPhone x kullanicisi olarak su anda 13.5 kullaniyorum . 14.5 e gecilir mi su anda durumlar nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saklama alanından güncelleme dosyasını silip telefonu yeniden başlatmayı deneyin. -
7 ve 7 plus için söylüyorum 14.4.2 de kalın. Gerek yok maceraya
-
arkadaslar bende 7 plus var halen ios 10 sürümünü kullanıyorum. Acaba 14.5 e geçsem mi bu seferde pişman olmak istemiyorum kasmalar ve takılmalardan dolayı. Özellikle 7 plus kullanan arkadaslar ne düsünüyorsunuz
-
Uygulama desteği olsun iOS 10.3.3 ile on yıl kullanırım. -
Sırf kilit açıkken gelen aramalar için geçmek istiyorum ama çok şikayet var bilemedim
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneya
Fakat 14.4.1 den 14.4.2 ye geçerken bile otadan kuranlar var demişsin. Ne var ki bunda? Dfu mu yapsın sürekli?
Alıntıları GösterHaha iyi fail olmusum. Dfu ve otayi karistirmisim. Zahmetli olan dfu oldugu icin belli olmustur failim
Denedim yine aynı,itunes ile yüklemeyi de denedim pcden yine hata veriyor,hiçbir şekilde yüklenmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fearlestormYukarı asagi kaydirma hizi neden azalmis ozaman onu anlayamadim
Hocam bilmiyorum onu ben farketmedim. Ama genel olarak animasyonlar açılış kapanışları ağırlaşmış. Ama hiç frame atlamadan yağ gibi akıyor. Cihaz iPhone 11
ipad de ise hiç değişiklik yok.
Bu agirlasmayi sevmedim iste şak şak aciyordu 14.2 deyken
Modem ya da bağlantı ile ilgili bir problem olma ihtimali var o zaman. -
@TheBlondie yapmamak için direniyorum bakalım nereye kadar gidecek :)
yanlış alarm
çare vodafone dan çıkmak sanırım. tek çubukta uçak modu açıp kapatıyorum full e çıkıyor. 5-10 dk orda kaldıktan sonra geri düşüyor
Sürümle alakalı ya da kurulumla ilgili olabilir ben de Trcellde iOs 14.4 ile bazen bu sorunu yaşıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 28 Nisan 2021; 15:13:49 > -
lte yi kapatıp 3g ile deneyin
-
En Son %100 sarjdan sonra ne kadar ekran süresi aldığıma nereden bakabilirim?
Ayarlar pil menüsünde Son 24 saat veriyor -
Kutucukları tek tek toplayacaksınız. Başka yöntemi yok. -
Bunu yapan tek ben değilmişim sevindim 😂. Şaka maka bunu gösterecek babayiğit bir uygulama yok mudur acep? -
Yok maalesef. Toplayıp 60a bölüyoruz 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X