Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben kapalı kullanıyorum bu özelliği, doğru mu yapıyoruz ?
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anlamayın sitemim size değil o kadar bekledik bu özelliği şimdi kullanamıyoruz.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Beta geliştiricileri geri dönüş yapmıştır sanırım. Ama bu kadar betadan sonra böyle bir sıkıntı elbet yakışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İos 14.5 surumunde zaten icloud tan cikis giris yapip telefonu yeniden baslatinca aciliyordu o tik belli bir sure sonra tekrar kapaniyordu. Bu surumde hicbir islem yapmadan acilmasi gerekiyor. Eger duzeltilmisse.
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Bende hiç pasif hale gelmedi hocam. Açıp kapatabiliyorum.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    İos 14.5 güncellemesini yükledim ve wi fi ye bağlandığımda problem yaşıyordum. Wi fi güvenlik zayıf uyarısı alınca Apple teknik servisi ile görüştüm. Onlarda size yönlendirdi. Bağlantı güvenlik ayarını yükseltmeniz gerekiyormuş. Ayarın i11 veya 11i olması gerekiyormuş dedim. Onlarda zaten bu sorunun farkındaymış hocam hemen düzelttiler. Herhangi bir sorunum kalmadı.
    Bende giris cikis yapip yeniden baslatinca hep aktif oldu belli bir sure sonra tekrar griye dondu. Bi daha da acilmadi. Simdi guncelledim yine yok. İcloud cikis yapsam acilacak fakat tekrar kapanacakmi denemek gerek 1-2 gun
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin isterseniz. Ben de bilmiyordum hocam Apple teknik servisinin dediklerini aktardım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 3 Mayıs 2021; 23:33:2 >
  • 14.4.2 imzası kalktı.
  • Güncellemeden tamamen uzak durmaya karar verdim... 2 tane iPad Pro var biri 13.4 diğeri 14.4 hem pil hem performans eski sürüm fersah fersah önde!

Apple resmen iki yenilik getirip çokça sorunu getiriyor... bunun ispatı son MacOS güncellemesinde.

BigSur 11.2’ye kadar tüm iOS yazılımlarını kurabiliyorken 11.3 ile neredeyse tamamı engellendi, ne kurulabiliyor ne de çalıştırılabiliyor!

Bahane olarak da geliştiricilere sorumluluk yüklenmiş! Önceki sürümde çalışan uygulama sonraki sürümde çalışmıyorsa bu Apple’ın suçudur!
  • Güncellemeden tamamen uzak durmaya karar verdim... 2 tane iPad Pro var biri 13.4 diğeri 14.4 hem pil hem performans eski sürüm fersah fersah önde!

Apple resmen iki yenilik getirip çokça sorunu başımıza bela ediyor, geri dönmemizi engellemek için de imzaları kapatıyor ki yeni cihaz almak zorunda kalalım... bunun ispatı son MacOS güncellemesinde.

BigSur 11.2’ye kadar tüm iOS yazılımlarını kurabiliyorken 11.3 ile neredeyse tamamı engellendi, ne kurulabiliyor ne de çalıştırılabiliyor!

Bahane olarak da geliştiricilere sorumluluk yüklenmiş! Önceki sürümde çalışan uygulama sonraki sürümde çalışmıyorsa bu Apple’ın suçudur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Mayıs 2021; 2:23:27 >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Aramiza hos geldiniz. iOS 9 dan beri yapilan guncellemelerde sadece 1 adet isime yarar ozellik eklendi. Kimisinin belki daha coktur ama pek degisecegini sanmiyorum.

Bu arada iOS 9 pil konusunda 14’un tam 2 kati diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.5.1 yükledim. Telefon fena kasıyor öyle böyle değil. Şu an klavye bile yaklaşık yarım saniye geç tepki vererek yazıyor. 10 yıllık android telefon performansında şu an. Uygulamadan attığı da oldu. Çok kötü çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Bende iphone se icin yukledim ilk defa bu kadar kastıgını goruyorum acil 14.5 e donelim rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

14.5.1 yükledim. Telefon fena kasıyor öyle böyle değil. Şu an klavye bile yaklaşık yarım saniye geç tepki vererek yazıyor. 10 yıllık android telefon performansında şu an. Uygulamadan attığı da oldu. Çok kötü çok.
    Telefonunuz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

14.5.1 yükledim. Telefon fena kasıyor öyle böyle değil. Şu an klavye bile yaklaşık yarım saniye geç tepki vererek yazıyor. 10 yıllık android telefon performansında şu an. Uygulamadan attığı da oldu. Çok kötü çok.

Ag ayarlarini sifirlayin düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 14.6 betası uzarsa bi 14.5.2 gelir yakında. iOS 14.5.1’den kimse memnun değil, özellikle güncelleme sonrasında alt modellerde yaşanan donma ve takılma olayları nedeniyle.
  • Bu iş 14.5.2 geçer bile.Her sürümde bir hata giderilirken yenisi çıkıyor.
  • akşam ipad mini4 günceledim airplay bozulmuş film sitesinde airplay simgesi çıkmıyordu hemen tableti sıfırladım airplay düzeldi ayrıca dün gelen günceleme ile tablet hızlandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Mayıs 2021; 23:3:24 >
  • Yeni güncelleme ile FaceTime ve iMessage aktif olmuyor. İlk açılışta çok kasıyor fakat daha sonra bu kasma gidiyor. Cihazım 7 plus bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.