|
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (305. sayfa)

-
-
14.5.1 deyim 2 gün sonra pasife düştü -
Tahmin ettigim gibi. O zaman bu hata hala duzeltilmemis duruyor -
iPad 2017'de bir sorun yaratmadı 14.5.1 ama 6S+ üzerine ara ara cihazda önceki sürümlerde bulunmayan tuhaf bir kasma sorunu yaşadım anlamadım. O yüzden bence güncellemek için 14.6'yı beklemekte fayda var. Hazır imzalar kapanmadan hemen 6S+'ı 14.5'e geri düşürdüm.
-
Hocam, sorun bu başlıkta çözüldü bilgin olsun https://forum.donanimhaber.com/imessage-facetime-etkinlestirme-bekleniyor-hatasi--148953161#148992047
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crfaruk06 -- 5 Mayıs 2021; 17:43:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İkinci seri kullanıyorum -
İos 15’ten bir isteğim var şu uygulama arşivi denen kısım isteğe bağlı olsun çünkü hiç kullanmadığım bir özellik oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucumuhammet -- 6 Mayıs 2021; 1:21:18 >
Buradaki adımları denedim fakat maalesef yine aktif olmadı. Operatör ayarlarını da yaptım. Şimdi hiç yoktan ekstra bir fatura çıkarmasalar bari. -
12-13 tane sms gitmişti olmamıştı ilk çözümü yaptım ama gitti bu sefer ama oldu faturaya ücret yansımamış
14.5 bende aktif degil -
14.5.1’e bu sorunlardan dolayı geçmeyeceğim. Bir sonrakine inşallah…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 6s iPhone 7 si olan arkadaşlar iOS 14.6 beta 2 yi gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz sistem güzel çalışıyor
14.6da ne gibi değişiklikler var? Ne eklendi? Biliyor musunuz?
-
Ewet tam 24 saat sonra tekrardan pasif hale geldi. Hatayi giderdiklerini soyledikleri guncelleme bile ayni hatayi barindirmakta. Gercekten apple bu ios u bozdu. Bu guncellemeler ve sacma sapan hatalar uzun sure cozulmuyor. Biz bu urunlere bi araba parasini sorunsuz oldugu icin veriyoruz fakat her gecen sene stabil sorunsuz surumu en fazla 3 ay haziran eylul arasi kullanabiliyoruz. Surekli hatalarla bogusmaktan gına geldi artik bana tek cihaz olsa sorun degil birsuru iphone ipadin tekrar tekrar kurulmasi ayarlanmasi benim cok zamanimi aliyor. Yazik gercekten yazik. -
-
Sen android bi cihaz al
Akıl verilsin diye yazmadım! Olan sorunlardan bahsettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: crepeer39
Ewet tam 24 saat sonra tekrardan pasif hale geldi. Hatayi giderdiklerini soyledikleri guncelleme bile ayni hatayi barindirmakta. Gercekten apple bu ios u bozdu. Bu guncellemeler ve sacma sapan hatalar uzun sure cozulmuyor. Biz bu urunlere bi araba parasini sorunsuz oldugu icin veriyoruz fakat her gecen sene stabil sorunsuz surumu en fazla 3 ay haziran eylul arasi kullanabiliyoruz. Surekli hatalarla bogusmaktan gına geldi artik bana tek cihaz olsa sorun degil birsuru iphone ipadin tekrar tekrar kurulmasi ayarlanmasi benim cok zamanimi aliyor. Yazik gercekten yazik.Allah aşkına takıldığınız sorunlara bakın ya. Sanki daha düne kadar gizliliği kullanıyordunuz. Belliki uygulamalar arasında bir sorun var. Daha yeni uygulamalar bu sisteme geçtiler. Belliki eşzamanlı çalışmıyor ve hata veriyor. Bırakın bu hataları kendinize şunu sorun. Hangi marka bütün uygulamalara kafa tuttu ve böyle bir olayı zorunlu hale getirdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadasim apple in bu ozellik ile bir devrim yaptiginin farkindayim sana katiliyorum fakat sen konuyu baska yere cekiyorsun. Benim soylemek istedigim ios 11 den itibaren gelen her major surumun duzelmesi en az 6 ay surdu. Konumuza gelirsek ios 14.5 8 beta gordu sonra 14.5 cikti ve ardindan bu hatayi telafi ettik dedikleri 14.5.1 cikti ve sorun hala duruyor. O kadar surume ragmen hala cozemediler benim kizdigim ve takildigim nokta bu. Ve bu hatalari duzeltmeleri cok cok uzun suruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X